Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det rigtige udvalg, hurtig levering og den sødeste kunde mail ved bestilling. 5 hjerter for humør og personlig touch

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Banditten har først og fremmest et rigtig godt udvalg af legetøj og tøjdyr. Jeg har bestilt fra dem flere gange og har intet negativt at berette. De har pakket og afsendt mine ordrer hurtigt og min... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

5 ud af 5! Jeg bestilte mine varer få dage før jul, og fik allerede tilsendt dem 2 dage efter. Jeg blev undervejs underrettet omkring leveringsprocessen via mail (meget søde kreative mails forresten:... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kære Eva, Malene og Susanne. Aldrig har jeg i mit lange liv, på 79 år, moret mig så meget over en (ordrebekræftelse) meddelelse om at min bestilte vare er pakket og afsendt. Hvor er det forfrisk... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Speelgoedwinkel
  2. Babywinkel
  3. Kinderkleding

Geschreven door het bedrijf

Bandittens børneunivers består af vores fysiske legetøjsbutik på Østerbrogade 138 i København Ø samt vores webshop banditten.dk. Vi har over 20 års erfaring med fantastisk legetøj og børneinteriør, så du kan trygt handle hos os. Hos Banditten finder du et stort udvalg legetøj i den allerbedste kvalitet samt et bredt udvalg af børneinteriør, der både pynter og skaber hygge i børneværelset. Mange af vores kunder finder den perfekte gave til barnedåben, fødselsdagen, mindre skolegaver eller kreativt legetøj til ferierejsen hos os. Vi pakker naturligvis gratis alt ind i vores eget smukke gavepapir og sætter byttemærker på, så gaverne altid kan byttes. Vi har nemlig ingen byttefrist på gaver købt i vores fysiske butik, så der er intet hastværk og man kan komme når som helst det passer ind i hverdagen. Hos Banditten lægger vi stor vægt på den bedste kundeservice, højeste kvalitet, smukkeste design og naturligvis glæden ved at finde noget man ikke ser i de gængse legetøjsforretninger. Besøg os på Østerbrogade 138 eller kig forbi vores webshop www.banditten.dk. Vi glæder os til at se dig!

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ikke en finger at sætte på noget.

Ikke en finger at sætte på noget.
Det er hverken første eller sidste gang jeg handler her :)
Hurtig og venlig kundeservice. Fine varer. Hurtige til at afsende bestillinger - 10/10!

16 mei 2023

Kære Rebecca,
Mange tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os. Det betyder rigtig meget for vores lille legetøjsbutik, så tak 😊

Vi er meget glade for, at du er tilfredse med os og glæder os til at byde dig velkommen en anden gang 🎈

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er de lækreste bamser

Det er de lækreste bamser og super service🤩.

11 mei 2023

Kære Jeanette,
Mange tak for din anmeldelse 🙏🏻😊 Vi er så glade for, at den rigtige bamse fandt vej til dig og at du kan lide den 🧸

De allerbedste hilsener,
Anne & Bandittens Team

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og hurtig levering

5 april 2023

Hej Maja,
Mange tak for din flotte anmeldelse og ikke mindst tak fordi du har taget dig tiden til at anmelde os. Det er vi superglade for. Vi håber, at du blev glad for Crazy Aarons leveringen 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Igen for i topkarakterer for super godt…

Igen for i topkarakterer for super godt arbejde:o) Rigtig god weekend til jer alle 6..

16 maart 2023

Kære Jørn,

Mange tak igen. Vi håber, at hånddukkerne blev glade for deres nye venner 😊 Vi håber, at se dig igen en anden gang.

Anne & resten af Bandittens team

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt udvalg af legetøj i flere pris…

Godt udvalg af legetøj i flere pris klasser. God overskuelig nem hjemmeside og hurtig levering. Ikk sidste gang jeg har handlet der.

4 maart 2023

Antwoord van Banditten

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse og mange tak for de 5 🌟🌟🌟🌟🌟, det betyder faktisk rigtig meget for os og for vores lille legetøjsbutik på Østerbro 😊 Vi håber, at du blev glad for din bestilling og at du får lyst til at besøge os igen en anden gang 🧸

Susanne & resten af Bandittens team

Alt er perfekt!

Først og fremmest vil jeg bare sige, at jeg ELSKER at handle hos Banditten.
Flinkt personale, hyggelig og flot butik med et bredt udvalg af Jellycats, hvilket er den primære årsag til, at jeg handler der.
Min vare blev sendt omkring 5 minutter efter bestilling og jeg stod med den i hånden under et døgn senere.
Kæmpe tak til Banditten! :)
Jeg ELSKER min lying woody bear!

4 maart 2023

Antwoord van Banditten

Mange tak for din flotte anmeldelse og de 5 🌟🌟🌟🌟🌟. Det er simpelthen så dejligt at få at vide at vi gør det godt, og at du er glad for både os og vores lille legetøjsbutik - så tusind tak 🙏🏻 Vi lover, at der bliver ved med at komme nye søde Jellycat bamser i stride strømme 🧸😍

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig præcis levering og skøn humor i korrespondance

Hurtig præcis levering. Fantastisk mail man modtager, når pakken er sendt 🤣🤣 Jeg er fan af deres humor, som er med til at differentiere dem, så man husker dem igen.

6 februari 2023

Kære Bente,
Mange tak for din fine anmeldelse, den er vi rigtig glade for🎈 Skønt at din pakke kom hurtigt frem og at du er tilfredse med os. Vi ser frem til dit næste besøg 😊

Positivt overrasket

Har aldrig hørt om denne online butik så var lidt bange om min bestilling bliver leveret inden jul. Men! Er positivt overrasket! Udover at varer var leveret næste dag så var de også pakket sikkert ind og med en lille personlig hilsen i kassen. Kan klart anbefales.

13 december 2022

Kære Brigita,

Vi håber, at du har haft en glædelig jul og at alle de kreative ting vakte lykke. Mange tak for din fine anmeldelse, det betyder meget for vores lille butik og vi er glade for, at du er tilfreds 😊

De varmeste hilsener,
Susanne & Team Banditten

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Banditten har bare fantastisk humor og…

Banditten har bare fantastisk humor og gjorde min morgen - og kollegernes - rigtig festlig - med deres mail om ekspedition af pakken :) Tak for bedste morgengrin længe :) :)

29 november 2022

Hej Bente,
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at vi kunne få smilet frem hos dig og dine kolleger :) Hav en rigtig dejlig dag. Bedste hilsner, Bandittens team

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering. Herlig tilbagemelding man bliver i godt humør af.

10 november 2022

Antwoord van Banditten

Det er vi rigtig glade for at høre 😊 Vi håber, at du er tilfreds med det bestilte. Mange tak for din flotte anmeldelse 🌟🌟🌟🌟🌟
Bedste hilsner, Anne, Susanne, Madeleine & Cecilie

Perfekt og skægt

Det er nemt og overskueligt at bestille, og ordren var på vej med det samme, for varerne blev leveret næste dag. Det bestilte var lige, som mit barnebarn kunne ønske sig. Og jeg fik et stort grin, da jeg læste mailen om afsendelse. Det er bare god humor.

11 november 2022

Kære Bente,
Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er så glade for at vi kunne få smilet frem og håber, at dit barnebarn blev glad for gaven 😊

Perfekt

Alt var perfekt👍 Pakken kom efter 2 dage.

16 oktober 2022

Antwoord van Banditten

Hvor er det dejligt at høre. Mange tak for din fine anmeldelse. Vi håber, at du har lyst til at handle hos os en anden gang 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En fornøjelse og en forretning med glimt i øjet - dejligt

En rigtig god oplevelse athandle hos banditten 👍

15 augustus 2022

Kære Sanne,
Mange tak fordi du har givet dig tid til at anmelde vores lille legetøjsbutik. Vi sætter faktisk stor pris på det og er glade for at du er tilfreds med os 😊

Hav en rigtig dejlig dag 🌞

De bedste hilsner,

Sjoveste bekræftelses Mail

Jeg har ikke modtager min pakke endnu, men jeg er allerede vild med jeres mail, som oplyser mig om at den ankommer i morgen 😄 Glæder mig til at modtage den søde Jelly Cat bamsehund til min datter 🥰

9 juni 2022

Kære Linda,
Mange tak for din anmeldelse og de 5 🌟🌟🌟🌟🌟. Det betyder faktisk meget for vores lille legetøjsbutik 😊

Vi håber, at din datter blev glad for Jellycat bamsehunden, den er så sød.

De bedste sommerhilsener 🌞

God oplevelse

Hurtig levering, Varen var i orden og nok den sjoveste afsendelses bekræftigelse jeg nogen sinde har modtaget

7 mei 2022

Kære Conni,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at din bestilling kom hurtig frem og at vores mail kunne bringe smilet frem :) Vi håber, at "se" dig igen en anden gang.

Wauw - aller bedste service

Hold da op, er meget overrasket over hele forløbet. De havde en vare som var udsolgt alle steder, bekræftelse med det samme og pakken afsendt inden for 5 timer og levering i morgen. Det er service i verdensklasse!!!

7 april 2022

Kære Louise,

Mange tak for din flotte anmeldelse, den er vi super glade for. Det er altid dejligt når vores service bemærkes, for vi gør os faktisk stor umage med netop det, her i legetøjsbutikken :) Tak fordi du tog dig tid til at skrive om din oplevelse, det betyder meget for os.

De allerbedste hilsener,
Susanne & hele Bandittens team

Fin service

Tak for pakken, der kom lynhurtigt og var pakket så fint. Og tak for jeres søde mail om forsendelsen :-) Jeg handler gerne hos jer igen. Venligst Lene.

1 april 2022

Kære Lene,

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en fin anmeldelse, det er vi meget taknemmelige for.
Vi håber, at pakken vakte glæde og ser frem til at byde dig velkommen igen :)

Susanne & legetøjsbutikken Bandittens team

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig service og levering.

27 januari 2022

Kære Poul,

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Legetøjsbutikken Bandittens team

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nok Danmarks måske, aller sjoveste webshop.

Der er altid gang i den hos banditten.com Og sikkert også i deres fysiske butik på Østerbro.
Denne kan jeg dog ikke udtale mig om da jeg ikke har besøgt jer fysisk, men blot har handlet på webshoppen.
Man kan simpelthen få de blødestebamser Hos jer I allerhøjeste kvalitet.
Altid hurtig levering Og ja, som andre skriver, de skøreste, men også de sjoveste mails man nok overhovedet finder hos en webshop.
Det er ikke sidste gang jeg handler hos banditten.com.
De fem stjerner er virkelig godt givet ud og overgår langt de fleste butikker til børn og barnlige sjæle.

16 december 2021
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.