1. Bakkerij
  2. Taartenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Banketbakkerij Boheemen is sinds 1953 een fenomeen in Den Haag en omstreken. Geroemd om onze Bossche Bollen en onze ambachtelijke manier van werken.

2,5

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,5

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Altijd vers gebak helaas al twee keer…

Altijd vers gebak helaas al twee keer oud, slagroom smaakte ook zo ranzig en voor die prijs volgende keer maar weer naar de Koekela.Het personeel vind ik ook heel onvriendelijk tegen het onbeschofte aan. Jammer Boheemen zal niet meer omrijden is het niet waard.

19 juni 2026

geen klantvriendelijke zaak

ik ben ook eens bij boheemen geweest echt idd heel slecht en onvriendelijk personeel, ze hebben duidelijk geen zin om te werken , praten liever met elkaar, zijn liever lui dan moe, bah, kom helaas niet meer terug,

4 december 2025

Altijd een geweldige ervaring

Altijd een geweldige ervaring, echter nu al een paar keer onbeschoft personeel! Ze laten je staan bij de kassa, praten gewoon met elkaar door geen goedemiddag echt ergernis. En dan het volgende ik kocht deze week een pakje speculaasjes, voor 7,70 mag je wel iets verwachten. Dit was een totale ontgoocheling de speculaasjes waren hard, smaakten muf en de amandelstukjes waren in kleine stukjes verdeeld door het hele speculaasje. Wij komen niet meer, ook door de onbeschofte behandeling, een jarenlange zeer goede klant is verloren gegaan!

2 november 2022

Al 30 jaar bestel ik al ons gebak bij…

Al 30 jaar bestel ik al ons gebak bij Boheemen, helaas nu een hele nare ervaring. Gebeld om een Hazelnoot taart slagroom te bestellen: "U bedoelt een Turko taart": Nee ik bedoel de grotere Hazelnoot taart. "Ja de Turko taart": Nee de Hazelnoot taart, "Die bestaat niet": Jawel, die staat op jullie site! Daarna: "Ik heb het u nu al 2X uitgelegd"!! Ik heb opgehangen en de taart elders besteld. Diezelfde dageen e-mail gestuurd met mijn ervaring, maar nooit een antwoord gekregen!

14 mei 2021

Gebak kleiner

Vaak bij bohemen gebak gehaald maar ik heb vandaag 2 bananen soezen en 1 slagroomgebakje gehaald thuis viel het mij op dat ze wel erg klein waren en mijn visite zei het ook, jammer.

23 april 2021

Wat een klantonvriendelijk gebeuren.

Voor onze trouwdag een taart besteld. Bestelling was er niet toen we hem kwamen halen. Geen excuses gekregen . Duurdere taart uit de etalage moeten kopen omdat er geen chipolata taart voor 6 personen voorradig was . Zeer klantonvriendelijk.

23 januari 2021

Zeker een begrip in Den Haag

Zeker een begrip in Den Haag, ons kantoor bestelt ook weleens wat. Ik denk dat doordat zij zo zeker zijn van hun kwaliteit zij ook totaal geen behoefte hebben aan "nieuwe" klanten..ik had voor de verjaardag van mijn man ook een bestelling geplaatst, deze wilde ik alvast betalen en voor de zekerheid toch even kijken of ik voldoende heb besteld. Zo gezegd, zo gedaan..ik kwam de zaak binnen, geen goedendag, "zeg het maar" werd mij verteld..ik verwacht toch van een zaak die kwaliteit levert, professioneel personeel en zeker enige klantvriendelijkheid en zeker geen onderscheid maar dat viel even tegen! Nee eens maar niet weer! Ik heb mij in een zaak nog nooit zo onwelkom gevoeld! Jammer, ik zal dit ook bij ons op kantoor melden, service staat bij ons hoog in het vaandel ongeacht wie of wat..

28 april 2020

Banketbakkerij Boheemen, Een Haags begrip.

Banketbakkerij Boheemen aan de Laan van Nieuw Oost Indië in Den Haag is een Haags begrip en niet meer weg te denken uit Den Haag. De producten zijn van de hoogste kwaliteit. Ze hebben een goede service en de medewerkers zijn erg vriendelijk.

2 december 2017

Is dit jouw bedrijf?