Bankschoon Reviews

TrustScore 3 uit 5

3,2

Ochtend contact gehad en eind middag meteen langs gekomen om me bank te reinigen. Fantastisch super blij mee hele fijne man die weet wat hij doet. Super eerlijk. Als ik weer me bank wil reini... Toon meer

Bank ziet er weer top uit en als nieuw! Uitleg en service op locatie was goed, betaling achteraf ook top. Enkel opmerking is dat afspraak 1x een uur voor de afspraak werd afgezegd wegens pech, kan... Toon meer

1. Huis en tuin

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Bankschoon.nl, de professionele meubelreinigers

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Directe bankstorting duurde drie dagen…

Directe bankstorting duurde drie dagen om zichtbaar te worden op saldo. Miste een tijdgebonden promotie waar ik snel wilde storten. Support zei dat dit was door bankvakantie in een land waar ik niet woon. Onbegrijpelijke uitleg zonder concrete oorzaak op mijn situatie.

12 juli 2026

Ochtend contact gehad en eind middag…

Super eerlijk.

Als ik weer me bank wil reinigen dan kom ik zeker bij ze terug en zal hem overal aanraden

7 januari 2026

Moeilijk afspraken mee te maken

Moeilijk afspraken mee te maken. Garantie dat de geur verwijderd zou worden echter is dit niet gebeurt. Vervolgens een vervolgafspraak proberen te maken en er is geen contact te krijgen met het bedrijf. Ongelofelijk slechte service voor veel geld.

5 september 2024

Slechte service!!!!

Er werd ons beloofd dat wij nog enzymen (geurverwijderaar) toegestuurd zouden krijgen. Inmiddels BIJNA 1 JAAR VERDER en nog steeds niks ontvangen!!! Reageren niet op mails en op Whatsapp willen ze je niet helpen. Slechte service!!!!

3 april 2021

Geen zaken mee doen.

Afspraak snel ingepland, kreeg later nog een bericht dat ze een week eerder konden komen; top.

Echter werd op de dag zelf s ochtends afgezegd en daardoor bleef de eerst afgesproken datum staan. Gezien de reviews heb ik nog gevraagd om een extra bevestiging.

Ze zouden tussen 8 en 10 uur komen, het is nu half elf, ze zijn niet komen opdagen en ik krijg geen contact met het bedrijf.

Ik heb ze gemaild dat, ook al zijn ze onderweg, ze niet meer hoeven komen. Hier ben ik niet tevreden over en ik ga op zoek naar een ander bedrijf.
(Niets meer gehoord van het bedrijf.)

4 augustus 2020

Goede service! Wij werden op de hoogte gehouden dat ze iets later kwamen ivm verkeer. De bank is nu weer als nieuw. Erg tevreden over het resultaat!

21 juli 2020

Bank ziet er top uit!

Enkel opmerking is dat afspraak 1x een uur voor de afspraak werd afgezegd wegens pech, kan gebeuren maar lees dat dit meer voorkomt. Daarna snel weer nieuwe afspraak kunnen maken gelukkig.

20 juli 2020

Niet aan te raden

Vantevoren het bedrag betaald. Het bedrijf zegt tot twee keer toe af, eerste keer op de dag van de afspraak zelf, tweede keer 15 uur voor de afspraak. Wel netjes ons geld terug gekregen, maar we raden het bedrijf niet aan.

17 juli 2020

Antwoord van Bankschoon

Geachte klant, onze klantenservice heeft contact met u gezocht en net als meerdere klanten die wij de afgelopen dagen moesten teleurstellen wegens ziekte begrijpen wij uw frustratie. Echter vragen wij hiervoor begrip wat blijkbaar in sommige gevallen moeilijk op te brengen is. Wij hebben inmiddels contact met u opgenomen per email.

Afspraak niet nagekomen

Snelle reactie op aanvraag om een bank te reinigen en datum gepland. Keurig de dag ervoor een herinneringsmail ontvangen. Vervolgens komt er niemand opdagen. Na een uur zelf via whats app contact gezocht waarop geen reactie kwam. Daarna via mail waarna snel een bericht volgde dat uitgezocht werd waar het was misgegaan. Vervolgens niets meer vernomen....

17 juli 2020

Antwoord van Bankschoon

Geachte klant, hartelijk dank voor uw commentaar. Wij hebben u vanmiddag reeds geïnformeerd per email. Wegens een ziekmelding van een collega hebben wij helaas meerdere afspraken moeten storneren. Enorm vervelend echter beschikken wij momenteel niet over voldoende resources om dit in een andere regio op te vangen, mede gezien de vakantieperiode. Natuurlijk begrijpen wij dat dit voor u zeer vervelend is. Wij hopen dat onze service-afdeling snel weer op sterkte is en deze recente problemen in de toekomst voorkomen kunnen worden. Onze welgemeende excuses hiervoor.

Komen afspraak niet na, geen zaken mee doen

Waardeloos bedrijf. Afspraak werd een half uur voor de geplande aankomst afgezegd via WhatsApp. Medewerker zou ziek zijn geworden. Kan gebeuren natuurlijk. Vervolgens niets meer van de beloofde nieuwe afspraak/oplossing vernomen. Bedrijf is alleen via WhatsApp te bereiken en er werd niet meer op mijn bericht gereageerd. Inmiddels een ander, betrouwbaar, bedrijf in de arm genomen.

Update nav geplaatste reactie: Zoals beschreven hebben we begrip voor ziekte van een medewerker. De negatieve ervaring komt door het uitblijven van contact na het afzeggen van de afspraak, bedrijf is totaal onbereikbaar en reageert nergens meer op. Tot mijn verbazing wordt er wel binnen 3 minuten op Trutstpilot gereageerd. Corona is geen excuus hiervoor, erg jammer dat dit wordt gebruikt om de gang van zaken goed te praten.

15 juli 2020

Antwoord van Bankschoon

Geachte klant, zeker in Corona tijd worden wij wat vaker geconfronteerd met ziekmeldingen. Dat dit soms lastig is en altijd onverwacht komt moge duidelijk zijn en wij snappen dat dit vervelend is. Wij hebben inmiddels contact met u gehad en kijken waar het in uw geval is misgegaan. Onze excuses voor deze negatieve ervaring.
Update :
Wij hebben inmiddels contact met u gehad. Wij bieden onze excuses aan voor het feit dat er inderdaad bij ons iets is misgegaan. Wij verschuilen ons niet achter de Corona Crisis echter hebben wij u getracht uit te leggen dat ook wij helaas wat vaker geconfronteerd worden met plotselinge ziekmeldingen. Dat dit voor beide partijen erg lastig is moge duidelijk zijn.
Wat betreft de bereikbaarheid zijn wij 24/7 telefonisch bereikbaar voor noodgevallen via ons reguliere telefoonnummer. Buiten kantoortijden staat er een antwoordapparaat geschakeld. Onze klantenservice is tevens 24/7 per Whatsapp en email bereikbaar. Het spijt ons dat u deze negatieve ervaring heeft gehad en zullen dit voorval gebruiken om te bekijken waar wij onze service kunnen verbeteren en deze situaties kunnen voorkomen.

Bank is weer als nieuw

Aardige medewerker kwam netjes optijd. Had veel kennis van het schoonmaken en onderhoud van de bank. Bank is helemaal schoon, super fijn.

12 juli 2020

Antwoord van Bankschoon

Hallo Lieneke, hartelijk dank voor deze fijne review!

Super!

Een erg vriendelijk man genaamd Martin en vakkundig! Bank weer helemaal schoon en fris. (Stoffenbank met behoorlijk wat diepe vlekken)

11 juli 2020

Antwoord van Bankschoon

Hallo Ionel! Super bedankt voor deze mooie beoordeling! Veel plezier met de schone bank! Team Bankschoon

waardeloze firma

waardeloze firma maken een afspraak en komen gewoon niet opdagen geen bericht en zijn zelfs niet meer bereikbaar

26 juni 2020

Antwoord van Bankschoon

Geachte klant! Daar wij kampen met een server storing zijn er inderdaad vandaag wat dingen misgelopen met betrekking tot de afspraken. Dat spijt ons enorm. Echter is u dit ook door onze klantenservice per Whatsapp medegedeeld. Wij werken aan een oplossing. Dank voor uw geduld en uw begrip ! Update: wij hebben inmiddels contact met u gehad. Helaas kunt u geen begrip opbrengen voor deze situatie. Jammer maar wij hebben getracht een oplossing aan te dragen. U deelde ons mede een ander bedrijf de opdracht te geven. Jammer dat wij niet de mogelijkheid hebben gekregen dit op te lossen in goed overleg
Wij wensen u desondanks een fijne dag verder.

Heel tevreden

Heel tevreden, bankschoon heeft onze eetstoelen gereinigd, ze zien er weer als nieuw uit. Communicatie en planning verliep heel snel en soepel. Zeker een aanrader!!

12 juni 2020

Onbetrouwbaar

Tot 3x toe afspraak gemaakt en de eerste 2x is dezelfde dag de afspraak afgemaild. De laatste keer zijn ze gewoon niet komen opdagen. Zeer slechte service. Ik zou bankschoon niet aanraden. Ze zijn onbetrouwbaar.

6 juni 2020

Antwoord van Bankschoon

Graag even uw gegevens zenden aan info@bankschoon.nl Ik kan met uw gegevens geen opdracht vinden. Hartelijk dank, Klantenservice