Jeg fik den vare jeg havde bestilt, så 100% tilfredshed der, men hvorfor det skal koste 50 kr i fragt til en pakke shop for et brev med GLS og tage 6 dage, når jeg for 29 kr også med GLS kan få hjemm... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Har bestilt frø 2 gange. Første gang paulownia anden gang australsk kærlighedstræ, som jeg før har fået fine resultater med. Til trods for at jeg fulgte vejledningen på hjemmesiden til punkt og prikke... Toon meer
Jeg har kjent Bjarne's frø og planter siden 2014 og jeg har bestilt derfra mange gange. Alle sendinger har kommet frem og alle med første kvalitets varer. Bjarne er kjent for sine rundhåndede gara... Toon meer
Jeg har flere gange bestilt varer hos Barney. Og hver gang er varerne kommet hurtigt ud af virksomheden, hvorimod PostNord er nogle sløser*ve. Senest bestilte jeg læggekartofler, opdagede efterfø... Toon meer
Bjarne Højlund - Planter Frø - Blomster Frø - Grøntsager Frø - Frugt og Bær Frø - Træer Frø - Palmer Frø - Buske Diverse Tilbehør Frø - Klatreplanter Vejledninger! SUPERThrive 50 i 1 Vitaminer CHILLI Focus Tilbud Bøgehæk Storblomstrede Roser e handel,, shop, on-line butik
Frifeltvej 1, Rimmerhus, 6920, Videbæk, Verenigde Staten
Heeft 83% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Bestilte rovmider til drivhuset 3/3-24 og leveret 14/3-24. Der er plads til forbedring !!

Antwoord van Barney
Fra hjemmeside til levering på under 24 timer.
Alt er forløbet perfekt.
Hurtig levering og helt tilfreds med varene, bestiller gerne her fra igen en anden gang :)
En enkelt vare var defekt, men uden nogen form for diskussion sendtes der straks en ny afsted til mig. 👍👍👍
Jeg fik ikke den mængde jeg havde bestilt, MEN straks efter jeg havde gjort opmærksom på problemet kom der 2 gode løsningsforslag og dagen efter havde jeg den ønskede mængde. Klart et sted jeg vil handle igen.
Uovertruffen hurtig levering, har bestilt fra Barney flere gange og der er sjældent gået mere end et døgn før varen er ankommet. Desuden kan man få gratis frø med sin ordre og udvalget er i det hele taget formidabelt.
Ordre 142991 bestilt 13 April
Har endnu ikke modtaget mine frø???
Kan jeg få en forklaring?
Mvh
AB

Antwoord van Barney
Altid super god service og frø i bedste kvalitet.
GLS kunne ikke finde en pakke, så Bjarne sendte straks en erstatningspakke og da GKS endelig fandt pakken, skulle jeg bare beholde den uden ekstra omkostninger.
Vil til enhver tid anbefales Danmarks bedste frihandel til andre nørder som mig, der elsker at rode ned frø og planter.
Jeg er tilfreds med alle vare, jeg har bestilt inde ved Bjarne flere gange nu, og når jeg stødte på problemer, såsom jeg ikke kunne finde ud af at bruge mine point, så hjalp de mig med at bruge efter jeg havde bestilt, så jeg fik min rabat alligevel! :)
Mange gode og spændende frø og de har også andre gode vare, såsom 100 stk ø5 cm potter til 37,5 kr! Det har jeg ikke kunne finde billigere andre steder! :)
Jeg kan klart anbefale! :)
Bjarne er simpelthen det skønneste menneske! Sådan en man bare har lyst til at kramme..
Både ligefrem, men bestemt også hjertevarm, imødekommende og empirisk... Har desværre kun haft mulighed for at besøge "farmen" en enkelt gang...
Mine bestillinger har været punktlige, men med Post Nord er det nok i sidste ende mere held end forstand...
Bliver næsten lidt ked at de dårlige anmeldelser når det er Post Nord der er grunden, så ønsker virkelig at man ville skælde ud på dem først...
Altid suværen service. Altid kan man spørge og få svar!
Jeg har igennem nok 15 år KUN handlet hos Bjarne. KUN tilfreds 😊👍🏽👏🏽👏🏽
Manden selv kan finde på at levere varerne selv på Sydfyn 😊😊
Jeg bestilte frø, læggekartofler plus noget spiregrej. Jeg valgte selvfølglig GLS, da jeg har dårlige erfaringer med at PostNord tager en krig om at levere.
Allerede næste dag kunne jeg hente pakken hos min lokale GLS pakkeshop. Utroligt, når pakken kommer fra Vestjylland og helt til VestLollnd.
Hos Bjarne er der altid god og personlig betjening.
Varerne er tip-top og det samme er de råd man får.
Jeg oplevede at skulle hente planter, men da jeg havde dårlig fod på det tidspunkt, fandt Bjarne de planter jeg gerne ville have og satte dem frem så jeg bare skulle gå to skridt fra bilen.
Og så er der altid god humør :-)
Altid en fornøjelse at handle med Bjarne. Har han ikke det man skal bruge, så finder han det typisk “bare”.
Tak for hjælpen :)
Mvh. Daniel Kjølby
Bjarne er sku altid nem at komme i kontakt med, både mail og tlf.
Ofte afhenter jeg varer selv.
Fantastik kundeservice.
Alle sendinger har kommet frem og alle med første kvalitets varer.
Bjarne er kjent for sine rundhåndede garantier og det er 100% trygghet når man handler hos ham.
Jeg har "dessverre" aldri fått testet garantiordningene, av den simple grunn at alt er første kvalitet fra ham.
Bjarne kan varmt anbefales <3
Senest bestilte jeg læggekartofler, opdagede efterfølgende, at de ville blive afsendt på et tidspunkt, hvor jeg var taget på ferie.
Aftalte med Bjarne, at han ventede med at sende afsted, så pakken ikke skulle stå uafhentet.
Pakken ankom dagen efter jeg kom hjem fra ferie. Rigtig god service.
Jeg har været tilfreds med samtlige varer fra Barney.
Fup firma. Har nu ventet over 2 uger på mine frø. Bjarne har - naturligvis - trukket pengene fra min konto. Såååååee, tænker ja snydt på nettet

Antwoord van Barney
Jeg har mange gange købt hos Bjarne og co. altid gode produkter, fantastisk spireprocent på frø. Fantastisk kundeservice og senest har Bjarne guidet mig ifbm køb af drivhus, hvor vi var ude to gange og se drivhusene, begge gange hvor Bjarne rådgav os.
Jeg kan virkelig anbefale at handle hos Barney 😃
Lees meer over geverifieerde reviews.