Prachtige armband en als verrassing een…
Prachtige armband en als verrassing een schattig extra armbandje. Ben er erg blij mee!
Barong Barong: Inspired by the Balinese lifestyle, made with exclusive natural elements. Designed in Amsterdam, handmade in Bali. Shop Barong Barong Official.
Nieuwezijds Voorburgwal 383, 1012 RM, Amsterdam, Nederland
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Super fijn advies en prachtige armbanden!
Ik ben ontzettend tevreden met mijn ervaring bij Barong Barong.
Het is telkens weer een feestje om hier te komen, ook dit keer fijn advies en after sale service bij de aanschaf van mijn armbanden. Naast een luisterend oor persoonlijk advies met het combineren van verschillende stijlen. De kwaliteit van de armbanden is top, en je merkt echt dat er aandacht is besteed aan elk detail. Ik krijg veel complimenten en kom zeker terug voor meer! Aanrader voor iedereen die op zoek is naar unieke en stijlvolle sieraden.
Al een paar jaar klant bij Barong. Prachtige sieraden en maar vooral super fijne service! Heb al een mooie lade vol maar er is altijd ruimte voor meer 🥰
Eerder bestelde ik oorbellen bij Barong Barong waar ik veel complimenten over kreeg. Nu weer prachtige oorbellen besteld. Ik ben er erg blij mee. Ze geeft goed advies om je outfit helemaal compleet te maken! Echt geweldige service en advies!
Ik was geïnteresseerd in een paar oorbellen, maar kon ze niet in de winkel bekijken. Later zag ik ook nog een ander prachtig paar. Ze maakten speciaal voor mij een filmpje, zodat ik goed kon zien welke te kiezen. Die moeite zorgt ervoor mij voor dat ik zeker weten weer ga bestellen. Daarnaast kwamen de oorbellen echt binnen in de meeste mooie en leuke verpakking! Ook echt super mooi om weg te geven als cadeau!! Ik ben fan!
Prachtige en unieke sieraden, maar..
- leer kwetsbaar voor vocht (regen) of laarlak, verkleurt dan (gewoon rekening mee houden)
- zeer buigbaar zilver, erg kwetsbaar voor verbuigingen. Derhalve geen dopjes op achterkant gebruiken bijvoorbeeld. Nog nooit in deze mate gezien, m.i. niet zo deugdzaam.
Neem dat gegeven mee als je het koopt.
Daarbij zakelijke, weinig empathische medewerkers. Ruilen mogelijk maar gehele bejegening absoluut onplezierig, voelde me aangevallen terwijl ik met klacht/verzoek kwam. Kreeg in 2 instantie dan ook nog te horen "ja ik begreep dat je de bejeging vervelend vond, dat vind ik vervelend" zonder excuses of vertonen van ander gedrag. Teleurstellend. Geen klantenbinding voor mij. Hoop dat de oorbellen toch nog enigszins lang meegaan