3,7

Gemiddeld

1 review

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

3,7

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Wat een geweldig camp met een ontzettend warme en gezellige sfeer!

Mijn dochter heeft deelgenomen aan het U12-camp. Vorig jaar heeft zij een basketbalkamp bij een andere aanbieder gedaan, maar Laura en haar team hebben echt iets heel bijzonders neergezet.

Het hele team is enthousiast, warm en deskundig. Vooral aan Laura zie je dat zij het werken met kinderen niet alleen leuk vindt, maar er zelf ook echt van geniet. Zij is attent, warm, spontaan en grappig. Laura ziet snel wat iedere speler nodig heeft, betrekt de kinderen met haar open aard en heeft oog voor het individuele niveau.
Wat dit camp voor mijn dochter zo bijzonder maakte, was dat zij zich echt gezien voelde. Er was niet alleen aandacht voor haar ontwikkeling als basketballer, maar ook voor haar sportiviteit, samenwerking en plezier in het spel.
De slogan van het camp is: 'Basket. Buddies. Memories.' En die vat de ervaring eigenlijk perfect samen.
Mijn dochter kwam om te basketballen, maar dit camp was zoveel meer. Naast techniekoefeningen en partijtjes deden de kinderen ook leuke spelletjes in teams, waarbij de nadruk lag op samen plezier maken. Kleine extra's, zoals een ijsje en een prachtig gelamineerd diploma aan het einde, maakten het helemaal af.

Mijn dochter ging niet alleen naar huis met nieuwe basketbalvaardigheden, maar ook met meer zelfvertrouwen en onvergetelijke herinneringen. Zelfs een paar dagen later praat zij er nog iedere dag enthousiast over.

Alles was tot in de puntjes verzorgd, met veel liefde voor details en vooral veel liefde voor de kinderen.

Het enige minpunt volgens mijn dochter? Dat de drie dagen veel te snel voorbij waren. Wij hopen van harte op een volgende editie, want dan zijn wij er zonder twijfel weer bij!

13 juli 2026

Is dit jouw bedrijf?