Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har meget positive oplevelser med Batteri-Energi.dk. Firmaet fungere effektiv på alle fronter. Jeg fik hurtig respons fra min bestilling til modtagelsen af varen. Desuden fik jeg også meget venlig... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg er overrasket over hastigheden, jeg bestiller 16:40 ca. men da mobilepay lavede en fejl, blev ordren oprettet to gang, de ringer til mig kl 21 og spørger om det er en fejl der er to bestillinger,... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Leveringen & supporten var helt i orden. Jeg giver kun 3 stjerner fordi jeg synes der mangler nogle oplysninger når man køber anlægget. 1. man kunne godt skrive at hvis anlægget er mere end 10m fr... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Her handler jeg afgjort igen! Fik skiftet indmaden på mit cykelbatteri i juni 2022 - og sparede herved godt 2.000,- i forhold til at købe et nyt. Er fuldt tilfreds med det "nye" batteri. Dog ville det... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Batterijenwinkel
  2. Batterijenfabrikant

Geschreven door het bedrijf

Vi tilbyder batterier og tilbehør til batteripakker samt mere.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Manglende kommunikation

Jeg bestilte en lader hos Batteri-energi.dk d. 07/03-26, den 09/03 kom der en opdatering at varen havde forladt lager. Ved post nord står der at de mangler at modtage varen.

Jeg kontaktede Batteri-energi.dk på mail d. 17-03, men hørt intet tilbage.
D. 23/03 fik jeg telefonisk kontakt, men fik at vide at de ville undersøge det med og så ville det nok være chefender ringede tilbage, men har intet hørt.
26/03 sendte jeg en ny mail som det heller ikke er kommet noget svar retur på.

Ualmindelig dårlig kommunikation og service.

29 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service, også efter overstået køb

Købte en li-ion batteripakke før jul.
Desværre var der problemer med opvarmning af batteriet.
Det er naturligvis beklageligt med fejl, men forløbet blev håndteret professionelt og uden dikkedarer.
Youssef og co. kan bestemt anbefales.

18 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig og effektiv hjælp med cykelbatteri

Jeg havde problemer med mit cykelbatteri, som pludselig ikke ville starte. Jeg tog kontakt til Batteri Energi for at høre, om de kunne hjælpe. De foreslog, at jeg kom forbi med batteriet, så de kunne tage et kig på det – og det gjorde jeg. Mens Kasper kiggede på batteriet, gik jeg en lille tur. Efter cirka 15 minutter var det ordnet, og jeg kunne tage af sted igen med et batteri, der virkede som det skulle. Rigtig hurtig og venlig service. Jeg ringer helt sikkert til dem igen, hvis der opstår problemer fremover!

11 juli 2025

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.