Kaart cadeau gekregen van familie €100. Gaat niet over n klein bedragje. Op kaart staat geen einddatum. Helaas is kaart verlopen, en ook niet uit coulance een deel van bon terug gekregen. Zie... Toon meer
- Cosmeticawinkel
- Schoonheidswinkel
- Cosmetica en parfums leverancier
- Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel
- Parfumerie
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
BeautyCadeau is dé nummer 1 beauty cadeaubon van Nederland. Je kunt onze cadeaukaart besteden aan alles op het gebied van beauty, parfum en wellness!
Nederland
- www.beautycadeau.nl
Koop geen beauty en fashion cadeaukaart!
Wat een ongelofelijke miskoop zo een kaart. Je raakt het aan de straatstenen niet kwijt. Letterlijk ontzettend moeilijk om ergens zo een kaart in te leveren! Mijn dochter wilde van haar bon van €15,00 iets kopen bij My Jewellery maar je moet dan eerst de bon inwisselen voor een my Jewellery bon. My Jewellery stuurt dan naar je huisadres een bon op, hiervoor moet je ook uiteraard weer geld betalen. En dan sta je daar in de winkel. Zeer klantonvriendelijk in gebruik. Zou het niemand aanraden een beauty en fashion cadeaukaart te kopen!
Werkt niet en als je vragen naar hun…
Werkt niet en als je vragen naar hun stuurt antwoorden ze wel maar ze lossen niks op. Ze vullen alleen hun zakken met anderen hun geld. Ik heb in de winkel en online geprobeert niks werkt. Geen kaarten meer kopen van deze afzetters
dat kaart beperkt geldig is en de start en einddatum niet op kaart staan
Kaart cadeau gekregen van familie €100.
Gaat niet over n klein bedragje.
Op kaart staat geen einddatum.
Zie voorwaarden wordt er terug gemaild.
Zeer teleurgesteld
Komen niets tegemoet
De kaart is twee jaar geldig en de start datum staat niet op de kaart aangegeven. Als je de organisatie mailt voor verlenging van de kaart zijn zij daar niet toe bereid. Dit is een beleid en geen wetgeving. Zeer teleurstellend en getuigd niet van klantvriendelijkheid.
1 ster omdat de klantenservice wel snel terugmailt, al bereik je er niets mee
Zeer slecht
Zeer slecht! Het zijn denk ik echt oplichter want ik kan mijn cadeaukaart na een week nog steeds niet inwisselen voor een andere terwijl overal geclausuleerd wordt dat dat kan! Ik ben echt pissig en heb ook al 2 mails gestuurd van een week geleden; ook géén respons! Nooit meer bij hun!
Ik heb dit cadeau ontvangen en heb van…
Ik heb dit cadeau ontvangen en heb van de week mijn bestelling gedaan en kunnen betalen met de beauty cadeau bon. Geen problemen ervaren.
Asociaal verdienmodel…
Helaas is het niet mogelijk om in het geheel geen ster toe te kennen, daarom toch 1 ster. Cadeaukaart heeft een beperkte geldigheidsduur van 2 jaar, dit staat niet duidelijk aangegeven. Na afloop van deze termijn is de kaart niet te verlengen en is het saldo niet meer inwisselbaar (terwijl er wel voor is betaald!!), enkel een zeer beperkte “coulanceregeling” voor wie zich binnen 3 maanden meldt. Op het oorspronkelijke bedrag wordt dan 50% ingehouden.
Een ster is te veel.
Een ster is te veel.
Er wordt betaald voor een kaart die na de door het bedrijf gestelde termijn waardeloos is. Geef geld ipv deze kaart, geld behoudt zijn waarde.
Als je door vergeet de kaart binnen de gestelde termijn te gebruiken is het geld weg.
Dit is diefstal.
Kies voor een andere kaart die zijn waarde wel behoudt!
Zeer slechte service
Zeer slechte service. Kaarten die simpelweg geld vertegenwoordigen, hebben een geldigheidsduur. Is deze verlopen, dan zijn de kaarten niet te verlengen. Ook niet tegen een kleine administratieve vergoeding. Slechtste cadeau OOIT om aan iemand te geven (behalve als je je geld wil weggooien).
Kaart werkt niet op k beauty store website
Kaart werkt niet. Ik stuur vraag naar klantenservice. En krijg de domste reacties terug. Duidelijk dat dit door een computer wordt gedaan. Zo niet, dan kunnen ze niet lezen :-( na 3x mailen contact gezocht met kbeauty die wel gelijk en professioneel reageerde. Blijkt dat hun geen zaken meer doen met de beautycard, maar blijkbaar is die memo ook nog niet aangekomen daar. Echt stervend product. Niet aanschaffen kan je beter direct bij een keten een cadeaubon aanschaffen.
Waardeloos bedrijf
Dit bedrijf is eigenlijk nog niet eens 1 ster waard. Ik heb echt een vreselijke ervaring met dit bedrijf. Ik vond 2 cadeaubonnen, per stuk twv €50. Helaas beide door omstandigheden verlopen, één is 2 dagen verlopen en één is 4 maanden verlopen. De cadeaukaart van 4 maanden krijg ik helaas NIETS voor terug en de cadeaukaart van 2 dagen krijg ik 50% van de waarde terug. €100 in totaal word €25.
Ik vind dit echt diefstal. Bespaar jezelf de moeite en geef dit niemand cadeau!
Waardeloos
Waardeloos, je kan hem niet zomaar bij de kassa van Lucardi inwisselen, dan moet je eerst wat activeren en wachten op een mail wat uren kan duren. Lekker bij de kassa in een volle winkel
Oplichters kan alleen bij een fysieke…
Oplichters kan alleen bij een fysieke en geen normale ici Paris maar een ici Paris XL winkel ergens midden in de drukke stad.
Cadeaukaart is net 3 maanden verlopen…
Cadeaukaart is net 3 maanden verlopen toen ik hem wilde verzilveren. Beautykado geeft geen verlenging van de kaart en je bent gewoon je geld kwijt. KOOP DIT NOOIT!
Mijn ervaring is dat het oplichters…
Mijn ervaring is dat het oplichters zijn! Mijn dochter had deze kaart gekregen en ook ons is het niet gelukt om de Cadeau kaart te verzilveren. Je bent dus gewoon je geld kwijt. Nu zou ik zelf nooit een cadeau kaart kopen, maar nu ik dit heb meegemaakt al helemaal niet meer.
Waardeloos
Waardeloos. Je kunt de kaart (vrijwel) nergens besteden. Weggegooid geld.
Niet online te verzilveren bij bepaalde winkels!
Ik kreeg deze kadobon, maar de bon is niet online bij ICI Paris te verzilveren, alleen in de winkel! Waar slaat dat op? En Boozyshop kan weer wel online. Verwarrend en niet klantvriendelijk! Ik vraag deze bon nooit meer voor mijn verjaardag.
Schandelig
Dieven, er is geen ander woord voor. De kaart is nergens te gebruiken, niet in de fysieke winkels, niet online. Zijn nochtans allemaal partners waar het wel zou moeten lukken. Ik ben ondertussen al een maand in contact met hun klantendienst en het is gewoon schandalig. Ze kunnen me zeggen dat de kaart nog geldig is en er geld opstaat, ja doe er dan iets aan? Ik vraag om een nieuwe kaart op te sturen of iets dat zou helpen, geen reactie, enkel 'u kaart is geldig'. Ja leuk als je er niets mee kunt doen, €40 in de vuilbak. Ik heb dit bij de consumentenbond en Testaankoop aangegeven, hopelijk wordt er eens iets aan gedaan.
Fashion cheque en beauty kadobon
Fashion cheque en beauty kadobon. Wat een slechte zaak. Pure oplichterij. Mijn echtgenote kreeg deze van onze kinderen met mooi bedrag erop van bijna 300 euro oo haar verjaardag. Zeeer zeer slecht produkt. Pure diefstal
De slechtste kaart en klantenservice…
De slechtste kaart en klantenservice die ik ooit heb gezien. Ze zijn nog geen 0 sterren Waard. Nooit kopen voor iemand, dit is een crimineel bedrijf dat geld stelt van mensen.
Consumentbond zou hier een mooie documentaire op kunnen maken.