Bedrijf heeft geantwoord
⭐⭐⭐⭐⭐ Efter at have mistet min mor mindre end 10 måneder efter tabet af min far, havde jeg et ekstra stort behov for støtte, omsorg og en grundig gennemgang af hele processen. Det fik jeg hos... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
At miste et familiemedlem er ALTID en svær og skrøbelig tid. Min søster blev hjerteopereret 1 1/2 døgn efter vores mor var gået bort, hvilket betød en mulig udsættelse af bisættelsen. Per Nedergaar... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hos Begravelse Danmark i Glostrup møder du erfarne bedemænd med lokalt kendskab og mange års erfaring. Vi hjælper dig trygt gennem hele forløbet, når du skal arrangere en begravelse eller bisættelse i Glostrup, og vi skaber ro og overblik i en svær tid. Vores forretning har ligget på Hovedvejen siden 1995, og vi har hjulpet mange familier i Glostrup, Albertslund, Taastrup og Vallensbæk med at skabe personlige og meningsfulde afskeder. Du er altid velkommen til en samtale i vores lokaler – eller vi kan komme hjem til dig, hvis det føles mere trygt. Som din lokale bedemand i Glostrup tilbyder vi både traditionelle begravelser, personlige bisættelser, askespredning, skovbegravelse, afsked uden ceremoni og bæredygtige løsninger. Vi lytter til dine ønsker og hjælper med at tilrettelægge en afsked, der afspejler både afdødes liv og familiens behov. Hos os får du nærvær, tryghed og lokal indsigt – kombineret med styrken fra Begravelse Danmarks landsdækkende netværk.
Hovedvejen 127, 2600, Glostrup, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Kan kun give begravelse Danmark og bedemand Per Nedergaard Hansen min varmeste anbefaling. Empatisk, opmærksom og professionel gjorde en trist og hård opgave lidt lettere at håndtere. Tak for hjælpen - du gjorde en forskel!

⭐⭐⭐⭐⭐
Efter at have mistet min mor mindre end 10 måneder efter tabet af min far, havde jeg et ekstra stort behov for støtte, omsorg og en grundig gennemgang af hele processen. Det fik jeg hos Henrik Brinels i Glostrup.
Henrik var utrolig tryghedsskabende, nærværende og omsorgsfuld gennem hele forløbet. Han tog sig tid til at forklare alt trin for trin, så jeg vidste, hvad der skulle ske, og hvad jeg skulle forholde mig til. Det gav en stor ro i en meget svær tid.
Ved bisættelsen viste Henrik også stor fleksibilitet og empati. Da jeg pludselig blev usikker på selv at skulle stå for at starte musikken, trådte han spontant til og sørgede for det, så jeg kunne fokusere på at tage afsked med min mor.
Jeg er meget taknemmelig for den støtte og omsorg, jeg modtog, og kan varmt anbefale Henrik Brinels til andre, der står i den svære situation at miste en af deres nærmeste.

Antwoord van Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Glostrup
Vi følte os forstået og godt informeret
Blev fulgt helt til dørs
Venligst Michael Sandager

Antwoord van Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Glostrup
Helt igennem fantastisk behandling og omsorg.
Meget professionelt.
Har intet dårligt at sige overhovedet!
TAK .

Antwoord van Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Glostrup
At miste et familiemedlem er ALTID en svær og skrøbelig tid.
Per Nedergaard Hansen var bare klar, han skulle nok ordne en evt. udsættelse, kom med gode ideer til arrangementet efter bisættelsen, forklaringer på ALT hvad jeg havde af spørgsmål.
Per kørte fra Glostrup til Amager for at planlægningen skulle være nemmere for mig og han var der for mig HELE vejen igennem. Af hjertet TAK Winni

Antwoord van Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Glostrup
Birgit var på besøg hos os to dage efter min mor døde. Hun mødte både børn og voksne med ro, medfølelse og tålmodighed. Jeg tænker, det ikke er en nem opgave at komme hjem til en familie i sorg. Familier kan være så forskellige og hun vidste jo ikke på forhånd, hvem vi er. Men vi følte os fra første færd i trygge hænder hos Birgit.
Hun hjalp os med at planlægge en bisættelse lige i min mors ånd. Og undervejs var Birgit tydelig omkring hvad de forskellige muligheder kostede, så vi ikke ville få ubehagelige økonomiske overraskelser. Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Birgit - og også til Thommas som bistod under selve bisættelsen. Der var den helt rette balance mellem andægtighed og nærvær. Der var bare styr på rammerne så vi selv kunne koncentrere os om gæsterne og om at få sagt ordentligt farvel til min mor.

Antwoord van Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Glostrup
En rigtig behagelig oplevelse både ved den telefoniske henvendelse samt mødet i forretningen. Professionel optræden i forbindelse med bisættelsen. Kan varmt anbefales til andre.

Antwoord van Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Glostrup
Alt var som det skulle være, fantastisk hjælp hele vejen igennem! (Glostrup afd.)
Tusind mange tak!