We zijn tijdens ons bezoek goed geholpen door Jan Verachtert (0495570245). We hebben een hele goede uitleg gekregen over de mogelijkheden voor onze ramen en deuren en hij dacht mee in oplossingen. We... Toon meer
Duidelijke uitleg op al onze vragen, geen probleem om ter plaatse aanpassingen te maken. Jef van den Eynde +32 (0)475-79 22 82
Je kan al meer dan 45 jaar op de expertise van Belisol rekenen. Iedere dag opnieuw plaatsen we ramen en deuren bij 150 gezinnen. Depuis déjà plus que 45 ans, vous pouvez compter sur l’expertise de Belisol. Chaque jour, nous plaçons des châssis et des portes dans 150 foyers.
Winkelom 81, 2440, Geel, België
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Tijdens ons bezoek zijn wij door Jan Verachtert (0495570245) zeer goed geholpen geweest. Hij had aandacht voor wat wij voor ogen hadden, maar wist op meerdere punten betere en functionelere mogelijkheden te bieden. We hebben zeer duidelijke info gekregen, hij was heel behulpzaam in het zoeken naar de beste oplossing voor ons, waar we nu enorm dankbaar voor zijn en dat aan een zeer scherpe prijs !!!
Wij kijken enorm uit naar de plaatsing!

Antwoord van Belisol - Ramen en Deuren - Geel
Top plaatsing is extreme omstandigheden (39°C) door team Reggie!

Antwoord van Belisol - Ramen en Deuren - Geel
Zeer tevreden van een vriendelijke, behulpzame, snelle én gedetailleerde service. Op een paar uur een nieuwe afgewerkte buitendeur. Bedankt!!

Antwoord van Belisol - Ramen en Deuren - Geel
Super vlot gewerkt door team Dave! Van begin tot einde en ook super netjes!

Antwoord van Belisol - Ramen en Deuren - Geel
We zijn tijdens ons bezoek goed geholpen door Jan Verachtert (0495570245).
We hebben een hele goede uitleg gekregen over de mogelijkheden voor onze ramen en deuren en hij dacht mee in oplossingen. We kijken uit naar de plaatsing.

Antwoord van Belisol - Ramen en Deuren - Geel
Danny de plakker heeft heel proper werk afgeleverd!

Antwoord van Belisol - Ramen en Deuren - Geel
Zeer vriendelijk, voldoende informatie.
Komt zeer betrouwbaar over
Jef van den eynde

Vriendelijk en goed geholpen
Door Jef van den eynde 0475792282

Antwoord van Belisol - Ramen en Deuren - Geel
Wij zijn goed geholpen door Jan Verachtert (0495570245). Hij stond telkens klaar om al onze vragen te beantwoorden en dacht mee naar oplossingen over het plaatsen van onze nieuwe schuifdeur en keukendeur. Hij is flexibel en snel in het boeken van afspraken. Veel expertise omtrent ramen en deuren. D & N

Antwoord van Belisol - Ramen en Deuren - Geel
Zeer tevreden van het uitgevoerde werk door ploeg Dave. Zeer netjes gewerkt en opgeruimd.

Antwoord van Belisol - Ramen en Deuren - Geel
Ploeg Brahim en Sabrina plaatsen onze nieuwe ramen! Top team dat vakkundig en vriendelijk was.
Stukadoor Danny kwam afwerken. Evens zeer professioneel en vriendelijk.
Bedankt!

Antwoord van Belisol - Ramen en Deuren - Geel
Reggy heeft laatste punte komen herstellen.verder zijn we zeer tevreden over de plaatsing

Team Kenny,
Kenny en zijn Team hebben onze ramen + deuren komen plaatsen.
Een bijzonder positieve ervaring van begin tot eind.
Wij hebben zelf onze ramen uitgebroken en ze hebben speciaal extra tijd genomen om tog al onze slaapkamer raam te plaatsen zodat we niet meer met een zeil moesten slapen vanaf dag 1 van de plaatsing.
Er was een probleem met een dorpel die scheef lag (absoluut niet hun schuld) dit is ook direct gemeld en bevestigd met de waterpas dat het wel degelijk aan de dorpel lag.
Ook een perfecte uitleg over de werking van de sloten op de raam krukken van de kinderkamers + van de schuifdeur + vliegen ramen en de vliegendeurachteraan.
Al bij al
Een perfecte communicatie.
Een team dat zeker weet waar ze me bezig zijn.
Af en toe met een lach en een zwans (wat enkel bijdraagt aan de positieve ervaring)
Ik zou ze direct aanbevelen en bij eventuele volgende werken terug laten komen.

Antwoord van Belisol - Ramen en Deuren - Geel
Wij zijn super tevreden over Belisol.
Alles wat gezegd is, is ook tot in de puntjes afgewerkt.
Vooral het team dat bij ons gewerkt heeft had echt kennis van zaken.
Vandaag laatste dingetjes komen afwerken.
Toppers zijn het.

Antwoord van Belisol - Ramen en Deuren - Geel
Fijn team! Team Kenny is zeer vriendelijk en klantvriendelijkheid. Zeer toegankelijk voor vragen en verlenen van info. Geven ook duidelijke info over na-naservice.

Antwoord van Belisol - Ramen en Deuren - Geel
Danny heeft super werk gelevert en vrie delijk persoon

Antwoord van Belisol - Ramen en Deuren - Geel
Danny de plekker : hierbij wil ik Danny bedanken voor het mooie pleisterwerk dat hij heeft geleverd. Her pleisterwerk in de keuken was heel moeilijk maar Danny heeft dat meesterlijk opgelost. Is supermooi gedaan !! Ik wil ook nog meegeven dat Danny alles heel netjes en proper heeft achtergelaten. Professioneel werk !! onze dank Kris en Annemie