Belisol - Ramen en Deuren - Leuven Reviews 35

4,7

Tiensevest 186, 3000 Leuven, BE

Eind april ’22 bestelden wij onze ramen bij Belisol Leuven. De informatie die wij van de adviseur Hans Wouters kregen was nuttig en droeg bij tot een mooi eindresultaat. De samenwerking met de... Toon meer

De installatie van mijn nieuwe ramen is uiteindelijk correct gebeurd, maar met een vertraging van drie maanden, in die zin dat de plaatsing was gepland voor oktober 2021 en toen ook gedeeltelijk is... Toon meer

1. Ramenleverancier
  2. Deurenwinkel
  3. Deurenleverancier
  4. PVC-ramen leverancier

Je kan al meer dan 45 jaar op de expertise van Belisol rekenen. Iedere dag opnieuw plaatsen we ramen en deuren bij 150 gezinnen. Depuis déjà plus que 45 ans, vous pouvez compter sur l’expertise de Belisol. Chaque jour, nous plaçons des châssis et des portes dans 150 foyers.

4,7

Uitstekend

Gewoon correct!

Gewoon correct, goede ervaring met Nicky, correcte offerte. Afspraak voor de plaatsing zonder vertraging van groot kwalitatief raamwerk, 300 kg met glas. Over het dak met dat glas naar de achterzijde van de woning en dan nog onder de pergola door. Perfect gelukt met kraanman die wist waar hij mee bezig was. Uiteindelijk was het bedrag van het mooie raam plus kraan nog iets minder dan bij de concurrentie.
Nu gaan we terug bij BELISOL LEUVEN voor een aantal andere ramen. We hebben er vertrouwen in. Grt. Jean-Paul

27 april 2026

Beste Jean-Paul,
Hartelijk dank voor uw review en het vertrouwen in Belisol Leuven. Fijn om te horen dat Nicky en de kraanman de plaatsing van het grote raam vlot en zonder vertraging hebben uitgevoerd en dat prijs/kwaliteit u goed bevallen is. We helpen u graag opnieuw bij de andere ramen.
Met vriendelijke groeten,
Belisol Leuven

Belisol Leuven zeker aan te bevelen

Ik had contact met Hans Wouters van Belisol Leuven en hij was van in het begin heel correct en professioneel. Alles liep eigenlijk heel vlot en volledig naar wens.

20 februari 2026

Antwoord van Belisol - Ramen en Deuren - Leuven

Fijn te horen dat alles vlot en naar wens is verlopen. We zijn blij met uw positieve feedback over onze correcte en professionele aanpak. Bedankt voor uw review! Mvg, Belisol Leuven

Ik heb alle ramen in huis laten…

Ik heb alle ramen in huis laten vernieuwen door Belisol Leuven. Ik heb echt deskundig advies gekregen van mijn adviseur Hans. Zeer tevreden met de gemaakte keuzes. Ook super blij met de plaatsing. Alle ramen zijn netjes geplaatst en afgewerkt. Heel vriendelijke mensen ook die de effectieve plaatsing hebben gedaan.

19 december 2025

Antwoord van Belisol - Ramen en Deuren - Leuven

Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent met het advies en de plaatsing van uw nieuwe ramen! We zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat u de plaatsing als prettig heeft ervaren. Bedankt voor uw feedback! Mvg, Belisol Leuven

Top service van Belisol Leuven

We hebben bij Belisol Leuven 3 nieuwe ramen, een schuifraam en een achterdeur gekocht. Het advies van de verkoper (Yannick) was constructief en meedenkend. De opmeting heeft een aantal aanpassingen opgeleverd, maar ten beter. En de plaatsing was top. Echt aan te raden!

17 juni 2025

Antwoord van Belisol - Ramen en Deuren - Leuven

Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe ramen, schuifraam en achterdeur! We zijn blij dat de verkoop en plaatsing goed zijn verlopen en danken u voor de aanbeveling. Mvg, Belisol Leuven

Belisol Leuven/Tienen

Op 17 januari 2025 had ik een eerste afspraak met Belisol adviseur Hans Wouters (kantoor Leuven). Doorheen het hele proces heeft hij me goed geïnformeerd over alle opties van ramen en deuren, advies gegeven over de keuze van materialen en op de hoogte gehouden van de levertermijnen/administratie. Je ziet dat hij een passie heeft voor zijn werk! De 5 ramen (waarvan 1 schuifraam), voordeur en muggenziften werden geïnstalleerd op 1 dag. De afwerking gebeurde de dag nadien. Veel respect voor de werkmannen die in het warme weer (+30°C) zo een mooie prestatie geleverd hebben. Ik ben heel blij met het resultaat. Ik ga Belisol zeker aanraden aan vrienden en familie!

13 augustus 2025

Antwoord van Belisol - Ramen en Deuren - Leuven

Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent met de nieuwe ramen, deuren en de service! We zijn blij dat de adviseur u goed heeft kunnen informeren en dat de installatie vlot is verlopen, ondanks het warme weer. Bedankt voor uw aanbeveling! Mvg, Belisol Leuven

Voor de derde maal beroep gedaan op…

Voor de derde maal beroep gedaan op Belisol voor een project ramen en deuren. Na Boutersem en Leuven nu in Korbeek-Lo een volledige verbouwing gerealiseerd met ramen en deuren van Belisol met adviseur Hans Wouters. Perfecte opmeting en plaatsing!

1 juli 2025

Pascal,

Wat fijn dat u voor de derde keer voor ons gekozen heeft! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de opmeting en plaatsing. Dank u wel voor uw feedback. Mvg, Belisol Leuven

Prima kwaliteit en service!

Mijn adviseur was Hans Wouters. Vlotte en duidelijke communicatie. De deur is topkwaliteit. De plaatsers waren niet alleen vriendelijk maar ze leverden nauwkeurig en proper werk.

27 juni 2025

Lieve,

Wat fijn dat de communicatie vlot en duidelijk was en dat de deur van topkwaliteit is. We zijn blij te horen dat de plaatsers vriendelijk waren en nauwkeurig werk hebben geleverd. Dank voor uw feedback! Mvg, Belisol Leuven

Prachtige ramen en deuren in huis hartje Leuven

In juli 2023 plaatste Belisol in onze woning 21 nieuwe ramen en twee deuren, helemaal in de stijl van de 150 jaar oude woning.
Het betreft een duurzame investering. Belisol voerde de werken volledig conform de gemaakte afspraken en onze wensen uit.

18 februari 2025

Antwoord van Belisol - Ramen en Deuren - Leuven

Bedankt voor uw positieve beoordeling. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de nieuwe ramen en deuren die we in uw woning hebben geplaatst. Mvg, Belisol Leuven

Een groot schuifraam besteld bij…

Een groot schuifraam besteld bij Yannick Taverniers bij Belisol Leuven. Zeer tevreden over de service, kwaliteit en Yannick was steeds bereikbaar voor vragen. Correcte offerte, plaatsing en vriendelijke verkoper.
Zeker een aanrader.

9 oktober 2024

Antwoord van Belisol - Ramen en Deuren - Leuven

Dank je wel Marianne voor deze mooie review. Mooie aanbeveling! Mvg, Belisol Leuven

Vriendelijke service ook na verkoop

Heel tevreden over de service van Belisol Leuven. Bij het kiezen van mijn ramen en deur kreeg ik een paar jaar geleden heel vriendelijk en professioneel advies van Hans Wouters. Hij hield rekening met mijn beschikbaar budget en volgde heel het proces persoonlijk op. De elegante ramen en deur zijn een meerwaarde voor mijn huis. Onlangs had ik een klein technisch probleem met de voordeur. Na een telefoontje kwam Hans Wouters dadelijk zelf kijken wat het probleem was en ondernam de nodige stappen om het probleem snel op te lossen. De service na verkoop is dus ook zeker een groot pluspunt. Hierbij wil ik ook de mensen van de administratie bedanken om hun klantvriendelijke opvolging.

18 december 2024

Antwoord van Belisol - Ramen en Deuren - Leuven

Dag Véronique, bedankt voor uw positieve review! Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met de service van Belisol Leuven. We zijn blij dat Hans u zo goed heeft geholpen bij het kiezen van uw ramen en deur en dat hij u ook na de verkoop zo goed heeft geholpen. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en uw feedback is waardevol voor ons. Mvg Belisol Leuven

Belisol gelukkig flexibel bij onze verbouwingswerken

Belisol plaatste onze nieuwe ramen en deuren in 2021 en waren zeer flexibel qua plaatsing, wat ons goed heeft geholpen doordat we wel wat achteruitgeschoven werden bij onze verbouwingswerken. Gelukkig namen ze er ons net op tijd tussen om voor de winter alles weer dicht en afgewerkt te krijgen. Daarom bestellen we bij hen nu ook de toenmalig nog niet vernieuwde ramen en rolluiken.

12 december 2024

Antwoord van Belisol - Ramen en Deuren - Leuven

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de plaatsing van uw ramen en deuren en dat we u hebben kunnen helpen tijdens uw verbouwing. We waarderen uw vertrouwen en kijken ernaar uit om u ook met uw nieuwe ramen en rolluiken te helpen. Mvg, Belisol Leuven

Top advies en materiaal

Enkele nieuwe ramen waren nodig en via reviews uitgekomen bij adviseur Hans Wouters (Belisol Leuven Tienen). Advies op maat en zonder op te dringen. Keuze viel op Meranti, wit gelakt. Bestelboon werd getekend, ramen keurig op tijd geleverd en geplaatst. Zeer tevreden, plaatsing en binnenafwerking (pleistering) perfect en proper uitgevoerd. Inmiddels al een 2e bestelling geleverd en geplaatst. 3e bestelling in voorbereiding.

20 juni 2024

Antwoord van Belisol - Ramen en Deuren - Leuven

Dank je wel Denis voor deze uitstekende feedback, daar doen we het voor! Ook voor de 3de opdracht kan je opnieuw op ons vertrouwen ;-) Mvg, Belisol Leuven

Snelle plaatsing

Snelle plaatsing, in overeenstemming met planning. Alles mooi afgewerkt.

1 oktober 2024

Antwoord van Belisol - Ramen en Deuren - Leuven

Dank je wel Seppe voor deze mooie beoordeling van onze geleverde diensten. Mvg, Belisol Leuven

Topservice!

Van het begin tot het einde in één woord : topservice! Na mijn aanvraag voor een offerte werd ik al snel gecontacteerd door Yannick Taverniers. Na het gesprek wist ik meteen dat ik de juiste keuze had gemaakt. En dat werd alleen maar bevestigd bij het plaatsen van de ramen. Qua prijs en kwaliteit kan ik Belisol zeker aanraden. Ook als ik nog een vraag had na de uitvoering van de werken kon ik nog steeds bij Yannick terecht. Ik ben een zeer tevreden klant! :-)

29 oktober 2024

Antwoord van Belisol - Ramen en Deuren - Leuven

Topreview! :) Dank je wel Liesbet voor deze mooie feedback en het vertrouwen in onze diensten. Mvg, Belisol Leuven

nieuwe schuifdeur en raam in aluminium profiel

Na 3 offertes te hebben aangevraagd zijn we in zee gegaan met Belisol. Ze waren niet de goedkoopste, maar ook niet de duurste. We hadden een goed gevoel bij deze firma en Yannick Taverniers heeft ons goed geadviseerd. We kregen de zelfde dag al een uitgebreide offerte, waarin alles goed beschreven was.
De uiteindelijke plaatsing heeft wel 3 maanden vertraging opgelopen, omdat na meting bleek dat det raam en de glazen schuifdeur heel moeilijk naar de 3de verdieping aan de achterkant van het gebouw de woning binnen te brengen waren.
Uiteindelijk is dit probleem goed opgelost en is het toch gelukt het raam en schuifdeur te plaatsen. De plaatsers werken netjes en goed. We waren zelf niet in de woning aanwezig, maar ook de stukadoors hebben netjes gewerkt. Yannick was, als er vragen waren, goed te bereiken en reageerde snel; de communicatie is dan ook goed te noemen. We zijn dan ook zeer tevreden met het resultaat.

30 augustus 2024

Dank je wel Johannes voor deze uitstekende beoordeling. Mvg Belisol Leuven

Belisol is top.

Bij opmeetting was Hans heel vriendelijk en bij de plaatsing van de ramen waren die 2 personen heel vriendelijk en hebben hard gewerkt. Pluim voor de werkmensen. Ik raad iedereen aan als je goede service wil ga dan naar belisol.

8 januari 2024

Antwoord van Belisol - Ramen en Deuren - Leuven

Dat doet ons enorm plezier, Françoise. Dank je wel voor de mooie feedback. Mvg Belisol Leuven

Wij hebben 3x met Belisol Leuven…

Wij hebben 3x met Belisol Leuven samengewerkt.
Steeds voor verbouwingen aan een bestaande woning.
Als we telkens opnieuw beroep doen op Belisol Leuven, zegt dat waarschijnlijk al genoeg.
• Correcte afspraken i.v.m. de offerte
• Extra advies bij het maken van keuzes
• Juiste planning qua plaatsing
• Professionele plaatsing met respect voor de omgeving
• Professionele stukadoors en alles wordt opgekuist
• Opvolging na verkoop en plaatsing
• Zeer persoonlijke contacten met Adviseur Hans Wouters
• Kortom een zeer fijne samenwerking

23 januari 2024

Antwoord van Belisol - Ramen en Deuren - Leuven

Dank je wel Sophie, het doet ons veel plezier dit te mogen lezen. Fijn dat Hans jullie naar wens heeft kunnen verder helpen. Ook de 4de maal kan je opnieuw op ons rekenen ;-) Mvg, Belisol Leuven

Prima

Ben zeer tevreden met Belisol Leuven vooal Matthias die een gunstige offerte maakte. Zeer beleefd en behulpzaam. De plaatsingploeg was vriendelijk en deed prima. Aanrader.

3 juli 2023

Antwoord van Belisol - Ramen en Deuren - Leuven

Dag Philip, dank je wel voor deze leuke review en de 5 sterren. Fijn om te lezen dat alles vlot en naar wens is verlopen. Vriendelijke groeten, Belisol Leuven

zeer goede ervaring met Belisol leuven

zeer goede ervaring met Belisol leuven
patick en jeroen waren onze plaatsers zeer goed
goed geholpen door adviseur hans Wouters deze
man is een aanrader

28 december 2022

Antwoord van Belisol - Ramen en Deuren - Leuven

Hartelijk dank voor de mooie review en het vertrouwen in onze diensten! Mvg Belisol Leuven