Belisol - Ramen en Deuren - Lommel Reviews 4

TrustScore 4 uit 5

4,0

Hertog Janplein 11b001, 3920 Lommel, BE

Vriendelijke ontvangst met oog voor detail maar ook rekening houdend met de stijl die je wenst. Denken mee naar mogelijkheden en zijn eerlijk over wat je best niet doet of net wel. De plaatsing ve... Toon meer

Zeer tevreden over het gehele proces van aankoop tot plaatsing. Aardige en vakkundige medewerkers. Eerlijke en snelle service. Goede kwalitatieve ramen en kozijnen.

Goede snelle service! Vriendelijke verkoper!!

1. Ramenleverancier
  2. Deurenwinkel
  3. Deurenleverancier
  4. PVC-ramen leverancier

Je kan al meer dan 45 jaar op de expertise van Belisol rekenen. Iedere dag opnieuw plaatsen we ramen en deuren bij 150 gezinnen. Depuis déjà plus que 45 ans, vous pouvez compter sur l’expertise de Belisol. Chaque jour, nous plaçons des châssis et des portes dans 150 foyers.

• Hertog Janplein 11b001, 3920, Lommel, België

• 3211210098

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Grote raam dubbelglas

Wij hebben een erg groot raam, dubbelglas, door Belisol Lommel laten plaatsen, er moest een kraan aan te pas komen. Wij hebben het hele proces als buitengewoon professioneel en prettig ervaren, al vanaf het eerste contact met Bjorn liep het gesmeerd. Alle afspraken worden nagekomen en op de dag zelf werd professioneel alles geplaatst. Ook offerte technisch gezien is dit bedrijf zeer interessant. er zat een klein krasje aan de buitenkant van het raam kozijn, dat hadden wij niet gezien maar de technici wel en de week erna kwamen ze dit heel goed verhelpen. Dus ik kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.

25 februari 2026

Antwoord van Belisol - Ramen en Deuren - Lommel

Wat fijn te horen dat u zo'n goede ervaring had met de plaatsing van uw grote raam. We zijn blij dat het hele proces, vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke plaatsing, vlekkeloos is verlopen en dat we de afspraken zijn nagekomen. We waarderen uw aanbeveling enorm! Mvg, Belisol Lommel

Vriendelijke ontvangst met oog voor…detail.

De plaatsing verliep erg vlot en netjes. Eveneens vriendelijke werkkrachten
Dienst na verkoop nog afwachten maar ook dit zie ik positief.

27 januari 2026

Antwoord van Belisol - Ramen en Deuren - Lommel

Wat fijn dat u de ontvangst, de aandacht voor detail en de plaatsing zo positief heeft ervaren. We waarderen uw feedback enorm en zijn blij dat alles vlot en netjes is verlopen. We zijn er ook voor de dienst na verkoop. Mvg, Belisol Lommel

Goede snelle service

Goede snelle service! Vriendelijke verkoper!!

11 oktober 2023

Dank je wel voor de mooie review. Vriendelijke groet, Belisol Lommel

Goede ramen

1 september 2023

Antwoord van Belisol - Ramen en Deuren - Lommel

Dank u wel voor deze zeer leuke review. Fijn om te lezen dat alles vlot is verlopen. Vriendelijke groet, Belisol Lommel