Jeg giver med glæde 5 stjerner for tilfredshed. Nemt at handle og på alle måder en god service. Uden beregning fik jeg tilbudt indpakning som gave. Jeg modtog en pæn indpakket gave, som jeg med gl... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Fantastisk oplevelse. Bestilte de smukkeste øreringe på hjemmesiden, som blev leveret allerede 2 dage efter. De blev leveret pakket meget smukt ind i gavepapir uden jeg havde bedt om det. Vedlagt va... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Utrolig flotte smykker. I mit tilfælde øreringe, som var pakket ind, så de ikke ridser hinanden. Meget hjælpsom da jeg ringede og skulle sendte det ene par øreringe retur. Og særligt med et lille... Toon meer
Jeg gik ind og bestilte en julegave til min hustru på nettet og der kom omgående besked med tak for ordren . Alt gik super og ganske få dage senere kunne jeg hente den i pakkeshoppen
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Elegant Dansk smykkedesign inspireret af naturen. Alle smykkerne er håndlavede med øje for detaljerne og produceret i høj kvalitet i ædelmetal.
Contactgegevens
Triumfbuen 32, 3400, Hillerød, Denemarken
- +45 2929 8248
- kundeservice@berg-blume.com
- www.berg-blume.com
God personlig betjening
God personlig betjening. Varen blev fremsendt med en personlig hilsen

Antwoord van Berg Blume Jewellery
De flotteste øreringe og super service
De flotteste øreringe samt en super pædagogisk og serviceminded Frans i den anden ende. 🙏

Antwoord van Berg Blume Jewellery
Fantastisk og indlevende service og smukke smykker!
Jeg har netop modtaget mine øreringe fra Berg&Blume Jewellery og er fuldt ud tilfreds med både servicen og med mine møghamrende smukke øreringe!
Mindre end en time efter jeg havde bestilt mine øreringe på nettet fik jeg besked om, at øreringene var pakket og sendt afsted - dette var kl. 21.20 en søndag aften.
Jeg havde et spørgsmål til min ordre og skrev derfor en mail til Berg&Blume Jewellery, som formiddagen efter gav et godt, personligt og fyldestgørende svar. Vi mailede et par gange frem og tilbage, og hver mail jeg modtog føltes imødekommende og positiv og virkede som om, at der var givet sig god tid til at forhold sig til den besked de modtog.
I dag har jeg så modtaget min pakke, og heri lå en fin lille 'gave', som var pakket smukt ind i gavepapir og gavebånd.
Øreringene lever fyldt ud op til forventningerne, og jeg glæder mig til at bruge dem.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, hvor kundepleje er i højsædet og smykkerne lever op til billederne (og endda mere til).

Antwoord van Berg Blume Jewellery
Lees meer over geverifieerde reviews.