Absoluut niks bestellen via beslist.be ! Via deze site bij Gandado een Infrarood thermometer merk Avent besteld ,blijkt na 4 weken levertijd uit China een verfrommelde witte doos met een prul dat er... Toon meer
Volgens mij snappen alle negatieve review mensen hier niet hoe de wereld werkt. Beslist is slechts een doorgeefluik van andere webwinkels om prijzen te vergelijken. Heeft dus totaal niks te maken met... Toon meer
Mede dankzijde bemiddeling van de klantenservice van beslist.nl, heb ik na ruim een maand mijn geld terug van Mobiliteitswereld.com. Ik had een dure (€749,00) rolstoel wegens gebreken geretourneerd,... Toon meer
Vorige week een pasjes houder besteld. Via Ideal betaald. Tot op heden nog geen enkele mail met factuur/bevestiging/leverdatum ontvangen en al helemaal geen pashouder. Beslist is via telefoon niet b... Toon meer
BESLIST.nl ✅ sinds 2008 maken wij het shoppen eerlijker en makkelijker ✅ Groot en compleet aanbod. ✅ Altijd de beste deal
Meander 825, 6825 MH, Arnhem, Nederland
- klantenservice@beslist.nl
- www.beslist.nl
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Een schoenenrek bij hen besteld
Een schoenenrek bij hen besteld. Nog nooit zon waardeloze kwaliteit meegemaakt. Heb je hem eindelijk in elkaar vallen de onderdelen eraf en breekt het plasticaf. Schandalig

Antwoord van Beslist.nl
Waar blijft de tijd . . . .
Bestelling nog steeds niet uitgeleverd!,!
Order Bvb 220200132

super klantenservice
Er was een onduidelijkheid bij onze bestelling maar dit werd direct opgelost. Super klantenservice !!!
1 ster is teveel helaas
1 ster is teveel helaas
Ze laten je gewoon zitten als een of ander bedrijf jou geld niet terug betaald
Ik bestel nooit meer wat via beslist
Ze laten je gewoon zitten

Antwoord van Beslist.nl
slechte zoekfunctie.Ze laten van alles…
Slechte zoekfunctie. Zocht wasmachine smaller dan 50 cm. Ze laten van alles zien maar behalve het juiste. Zwaar gesponsord?

Antwoord van Beslist.nl
Een week geleden op deze website een…
Een week geleden op deze website een review geplaatst over een telefoon die ik weken geleden heb besteld. Beslist heeft daaronder een bericht geplaatst, ik moest mijn order nummer doorgeven en het zou nagekeken worden. Nou tot de dag van vandaag niks terug gehoord, geen telefoon op dit punt wil ik gewoon mijn geld terug.
Slechte service
Slechte klantenservices willen mij niet te woord staan.
Ben gewoon bestolen!

Antwoord van Beslist.nl
Ik heb een badkamermeubelset besteld
Ik heb een badkamermeubelset besteld, waarna ik bericht heb ontvangen dat deze product uitverkocht was, dus heb ik de koop opgezegd. Echter heb ik mijn reeds betaalde bedrag niet terug ontvangen. Ik heb het bewijs van betaling in bezit. Wat kan ik doen?

Antwoord van Beslist.nl
Had problemen met de levering van een…
Had problemen met de levering van een product. Webshop was onbereikbaar, beslist heeft dat prima opgelost!
Na 1 jaar
Na 1 jaar, bestelling nog niet ontvangen. Klantenservice gebeld, blijkt de nummer ook niet te werken. Deze site is echt een scamm. Als je geld te veel hebt kan je hier lekker kl*ten. Snap niet hoe deze site nog bestaat?

Slecht bereikbaar
Beslist is via telefoon niet bereikbaar en op mails wordt na een auto-reply niet gereageerd.
Iemand een idee hoe ik ze kan bereiken?

Antwoord van Beslist.nl
Beloven maar niet nakomen van levering
Via beslist.nl een dopsleutel set besteld bij Toolmax.
Wordt op de site bij beslist.nl vermeld " voor 22uur besteld andere werkdag geleverd " niks van waar, Toolmax gebeld, heeft dit product een levertijd van 3 tot 6 werkdagen.
Jammer dat je er niet van op aan kan van wat er beloofd wordt.
Vooral als je er op zit te wachten:-(
Echt jammer
Kunnen jullie naar mijn orderjummer kijken ik wacht al heel lang op mijn bestelling ik heb ze gemaild maar ze mailen me niet normaal terug.
Nummer : 213020233

vlotte afhandeling
een bestelling gedaan die niet werd geleverd door de webshop.na een mailtje aan beslist.nl de dag erna reeds mijn bestelling ontvangen nadat blijkbaar de eerste bestelling was verloren geraakt.
BVB 212960333
Goedeavond,
Ik heb zondag 24/10 een bestelling geplaatst op jullie website beslist.nl maar tot vandaag dinsdag 26/10 nog steeds geen bevestigingsmail ontvangen. Er is wel al geld van mijn bankrekening gegaan.
Kan u me een trackingnummer doorsturen aub? Ordernummer : BVB 212960333
Als ik een mail probeer te verzenden naar jullie opgegeven website kan deze niet verstuurd worden.
Graag een antwoord.
Alvast bedankt.
Mvg
Dieter Vdb
** EXCUSES, mijn e-mail app was geblokkeerd heb hem verwijderd en opnieuw geinstalleerd alles is in orde. Heb alles ontvangen van bevestigingsmails en dergelijke. Alsook is de bestelling onderweg volgens de webshop waar ik mijn bestelling heb geplaatst.
Bij deze pas ik mijn review aan en geef ik het 5 sterren.
Prettige dag!
Dieter

Antwoord van Beslist.nl
Betere prijs gevonden op website
Betere prijs gevonden op website, product snel geleverd. Werkt prima.
Ik heb wat gekocht via beslist.nl maar…
Ik heb wat gekocht via beslist.nl kost €80 maar ik heb het nooit gekregen en ook geen geld terug,€80 is weg.
En beslist.nl hebben me een bericht gestuurd om het bestelnummer te sturen en ze zullen me helpen zoals bijgevoegd, maar alweer hebben ze niets gedaan

Niet eens 1 ster waardig
Niet eens 1 ster waardig
Op werkdagen voor 21.00 uur besteld de volgende dag in huis, nou mooi niet dus. Na heel veel mailen kreeg je elke keer als antwoord dat het de volgende dag zou worden verstuurd. Na een week de bestelling geannuleerd en gevraagd of ik mijn geld terug kon krijgen. Niks meer gehoord en nu 2 weken later nog geen cent terug ontvangen.....
WAARDELOOS

Antwoord van Beslist.nl
Satteliet telefoon in juli besteld via…
Satteliet telefoon in juli besteld via beslist.nl bij Vendo besteld, maar nooit geleverd gekregen. Na diverse keren bellen, appen en mailen, totaal geen reactie van Vendo. Maar ook via beslist.nl nog steeds mijn geld niet terug. Waardeloos en pure oplichting!