Beslist.nl Reviews

1.304

3,6

Absoluut niks bestellen via beslist.be ! Via deze site bij Gandado een Infrarood thermometer merk Avent besteld ,blijkt na 4 weken levertijd uit China een verfrommelde witte doos met een prul dat er... Toon meer

Volgens mij snappen alle negatieve review mensen hier niet hoe de wereld werkt. Beslist is slechts een doorgeefluik van andere webwinkels om prijzen te vergelijken. Heeft dus totaal niks te maken met... Toon meer

Mede dankzijde bemiddeling van de klantenservice van beslist.nl, heb ik na ruim een maand mijn geld terug van Mobiliteitswereld.com. Ik had een dure (€749,00) rolstoel wegens gebreken geretourneerd,... Toon meer

Vorige week een pasjes houder besteld. Via Ideal betaald. Tot op heden nog geen enkele mail met factuur/bevestiging/leverdatum ontvangen en al helemaal geen pashouder. Beslist is via telefoon niet b... Toon meer

1. Prijsvergelijkingswebsite
  2. Huishoudapparatuur winkel
  3. Meubelwinkel
  4. Schoenenwinkel

BESLIST.nl ✅ sinds 2008 maken wij het shoppen eerlijker en makkelijker ✅ Groot en compleet aanbod. ✅ Altijd de beste deal

Gemiddeld

1K reviews

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.304)

8 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Een schoenenrek bij hen besteld

Een schoenenrek bij hen besteld. Nog nooit zon waardeloze kwaliteit meegemaakt. Heb je hem eindelijk in elkaar vallen de onderdelen eraf en breekt het plasticaf. Schandalig

8 februari 2022

Beste Bob,

Vriendelijk bedankt voor uw bericht en vervelend om te lezen dat het schoenenrek niet naar wens is. Heeft u hierover wellicht ook al contact gehad met de webshop waarbij u via beslist.nl heeft besteld? U kunt natuurlijk ook altijd een mail sturen naar klantenservice@beslist.nl. Dan proberen wij het zo goed mogelijk voor u op te lossen.

Team beslist.nl

Waar blijft de tijd . . . .

Bestelling nog steeds niet uitgeleverd!,!

Order Bvb 220200132

27 januari 2022

Goedemiddag,

Bedankt voor uw bericht. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u uw bestelling nog niet uitgeleverd is. Zou u ons uw BVB ordernummer willen doorgeven via klantenservice@beslist.nl? Dan gaan wij dit verder uitzoeken.

1 ster is teveel helaas

1 ster is teveel helaas
Ze laten je gewoon zitten als een of ander bedrijf jou geld niet terug betaald
Ik bestel nooit meer wat via beslist
Ze laten je gewoon zitten

20 januari 2022

Goedemiddag,

Vervelend om te horen dat u uw aankoopbedrag vanuit een van onze aangesloten webshops nog niet heeft teruggekregen. Zou u ons een e-mail willen sturen met daarin het BVB-ordernummer naar klantenservice@beslist.nl? Dan gaan wij proberen om het zo goed mogelijk voor u op te lossen.

Wij horen het graag!

Team beslist.nl.

slechte zoekfunctie.Ze laten van alles…

Slechte zoekfunctie. Zocht wasmachine smaller dan 50 cm. Ze laten van alles zien maar behalve het juiste. Zwaar gesponsord?

16 januari 2022

Goedemiddag,

Vriendelijk bedankt voor uw feedback. Wij proberen onze dienstverlening dagelijks te verbeteren en stellen deze review dan ook zeer op prijs. Zou u ons op klantenservice@beslist.nl kunnen uitleggen wat uw bevindingen zijn?

Alvast vriendelijk bedankt.

Team beslist.nl

Een week geleden op deze website een…

Een week geleden op deze website een review geplaatst over een telefoon die ik weken geleden heb besteld. Beslist heeft daaronder een bericht geplaatst, ik moest mijn order nummer doorgeven en het zou nagekeken worden. Nou tot de dag van vandaag niks terug gehoord, geen telefoon op dit punt wil ik gewoon mijn geld terug.

13 januari 2022

Slechte service

Slechte klantenservices willen mij niet te woord staan.

Ben gewoon bestolen!

6 januari 2022

Goedemiddag Luca,

Bedankt voor uw bericht. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u niet met ons in contact kan komen. Zou u ons uw BVB ordernummer willen doorgeven via klantenservice@beslist.nl? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt alvast!

Ik heb een badkamermeubelset besteld

Ik heb een badkamermeubelset besteld, waarna ik bericht heb ontvangen dat deze product uitverkocht was, dus heb ik de koop opgezegd. Echter heb ik mijn reeds betaalde bedrag niet terug ontvangen. Ik heb het bewijs van betaling in bezit. Wat kan ik doen?

5 januari 2022

Goedemiddag,

Bedankt voor uw bericht. Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat u uw geld nog niet retour ontvangen heeft. Zou u ons uw BVB ordernummer willen doorgeven via klantenservice@beslist.nl? Dan gaan wij dit verder uitzoeken.

Hartelijk dank alvast!

Na 1 jaar

Na 1 jaar, bestelling nog niet ontvangen. Klantenservice gebeld, blijkt de nummer ook niet te werken. Deze site is echt een scamm. Als je geld te veel hebt kan je hier lekker kl*ten. Snap niet hoe deze site nog bestaat?

1 december 2021

Goedemorgen,

Bedankt voor uw bericht. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u uw bestelling niet heeft mogen ontvangen. Zou u ons uw BVB ordernummer willen doorgeven via klantenservice@beslist.nl? Dan gaan wij dit verder uitzoeken.

Slecht bereikbaar

Beslist is via telefoon niet bereikbaar en op mails wordt na een auto-reply niet gereageerd.
Iemand een idee hoe ik ze kan bereiken?

30 november 2021

Beste Eeltje,

Bedankt voor je bericht. Wij hebben je mail van gisteren zojuist beantwoord en je opnieuw de orderbevestiging gestuurd. Zou je ons willen laten weten of je deze hebt ontvangen?

Bedankt alvast!

Beloven maar niet nakomen van levering

Via beslist.nl een dopsleutel set besteld bij Toolmax.
Wordt op de site bij beslist.nl vermeld " voor 22uur besteld andere werkdag geleverd " niks van waar, Toolmax gebeld, heeft dit product een levertijd van 3 tot 6 werkdagen.
Jammer dat je er niet van op aan kan van wat er beloofd wordt.
Vooral als je er op zit te wachten:-(

18 november 2021

Echt jammer

Kunnen jullie naar mijn orderjummer kijken ik wacht al heel lang op mijn bestelling ik heb ze gemaild maar ze mailen me niet normaal terug.

Nummer :  213020233

11 november 2021

Goedemiddag,

Vriendelijk bedankt voor uw bericht en vervelend om te lezen dat de bestelling nog niet aangekomen is. Zou u ons een e-mail kunnen sturen naar klantenservice@beslist.nl? Dan zullen wij proberen het zo snel mogelijk voor u op te lossen.

Alvast vriendelijk bedankt!

vlotte afhandeling

een bestelling gedaan die niet werd geleverd door de webshop.na een mailtje aan beslist.nl de dag erna reeds mijn bestelling ontvangen nadat blijkbaar de eerste bestelling was verloren geraakt.

10 november 2021

BVB 212960333

Goedeavond,

Ik heb zondag 24/10 een bestelling geplaatst op jullie website beslist.nl maar tot vandaag dinsdag 26/10 nog steeds geen bevestigingsmail ontvangen. Er is wel al geld van mijn bankrekening gegaan.

Kan u me een trackingnummer doorsturen aub? Ordernummer : BVB 212960333

Als ik een mail probeer te verzenden naar jullie opgegeven website kan deze niet verstuurd worden.

Graag een antwoord.

Alvast bedankt.

Mvg
Dieter Vdb

** EXCUSES, mijn e-mail app was geblokkeerd heb hem verwijderd en opnieuw geinstalleerd alles is in orde. Heb alles ontvangen van bevestigingsmails en dergelijke. Alsook is de bestelling onderweg volgens de webshop waar ik mijn bestelling heb geplaatst.
Bij deze pas ik mijn review aan en geef ik het 5 sterren.

Prettige dag!
Dieter

26 oktober 2021

Beste Dieter,

Vriendelijk bedankt voor je bericht. Ik heb zojuist de orderbevestiging nogmaals naar het opgegeven e-mailadres verstuurd. Heb je deze ontvangen? Het zou misschien ook kunnen dat de orderbevestiging in de SPAM inbox terecht is gekomen. Mocht je nog steeds geen orderbevestiging hebben ontvangen, zou je ons dan hierover een e-mail met BVB-ordernummer naar klantenservice@beslist.nl kunnen sturen? Dan weten wij zeker dat we het juiste e-mailadres van je hebben.

Alvast vriendelijk bedankt!

Team beslist.nl

Ik heb wat gekocht via beslist.nl maar…

Ik heb wat gekocht via beslist.nl kost €80 maar ik heb het nooit gekregen en ook geen geld terug,€80 is weg.

En beslist.nl hebben me een bericht gestuurd om het bestelnummer te sturen en ze zullen me helpen zoals bijgevoegd, maar alweer hebben ze niets gedaan

11 oktober 2021

Beste Tarek,

Bedankt voor je bericht. Zou je ons je BVB ordernummer willen doorsturen via klantenservice@beslist.nl? Dit ordernummer is terug te vinden op het bankafschrift of in de orderbevestiging die je van ons hebt ontvangen.

Alvast bedankt!

Niet eens 1 ster waardig

Niet eens 1 ster waardig
Op werkdagen voor 21.00 uur besteld de volgende dag in huis, nou mooi niet dus. Na heel veel mailen kreeg je elke keer als antwoord dat het de volgende dag zou worden verstuurd. Na een week de bestelling geannuleerd en gevraagd of ik mijn geld terug kon krijgen. Niks meer gehoord en nu 2 weken later nog geen cent terug ontvangen.....

WAARDELOOS

2 september 2021

Beste R.,

Bedankt voor je bericht. Wij vinden het vervelend om te horen dat je je bestelling of aankoopbedrag nog niet hebt mogen ontvangen. Zou je ons je BVB ordernummer willen doorgeven via klantenservice@beslist.nl? Dan gaan wij dit verder uitzoeken.

Alvast bedankt!

Satteliet telefoon in juli besteld via…

Satteliet telefoon in juli besteld via beslist.nl bij Vendo besteld, maar nooit geleverd gekregen. Na diverse keren bellen, appen en mailen, totaal geen reactie van Vendo. Maar ook via beslist.nl nog steeds mijn geld niet terug. Waardeloos en pure oplichting!

1 september 2021