Heel slecht. Producten zijn totaal niet zoals afgebeeld (tochtstrips). Daarnaast leveren ze ook producten die over de houdbaarheidsdatum zijn. Bicarbonaat die voor februari 2023 gebruikt moest worden,... Toon meer

Product niet compatibel voor België! Wij hebben 10 Energy Savers te goeder trouw besteld. De stekker is niet compatibel voor de Belgische markt. Deze informatie staat niet bij het product. We hebben... Toon meer

Ook wij willen jullie hartelijk bedanken voor de bijzonder vriendelijke en super service!! Snoer met led lampionnen op zonne energie na 1 x gebruik defect. Na melding per email zonder vragen onmiddel... Toon meer

Mooie , duidelijke website. Leveren snel , goede prijs, Bellen je op als ze denken dat je niet het juiste hebt besteld ( dus niet alleen pakjes-schuivers...!). Kortom, zeer tevreden. Technische supp... Toon meer

1. Leverancier van apparatuur voor zonne-energie

Ruim aanbod van producten om laagdrempelig energie te besparen. Dat is niet alleen goed voor het milieu, ook voor je portemonnee!

2,0

Slecht

TrustScore 2 uit 5

2,0

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

De hebbe dingetjes gaan veelal snel stuk of doen het niet.

Ik heb een aantal hebbe dingetjes gekocht in 2011 daar zoals 6 draaiende vlinders op zonne energie, heel leuk maar allemaal al stuk. Vier staande vlinders die licht geven savonds 1, heeft het er nooit gedaan. En 1 bol die savonds ook licht zou moeten geven, die heeft het ook nog nooit gedaan en dat was een dure. Ik mocht terug sturen maar dat komt er dan niet van omdat ik het veels te druk heb. Dus oke het ligt deels aan mij maar voordat je iets naar de klant stuur controleer dan de werking. Of wees coullant en stuur bv een nieuw lampje en als die het dan ook niet doen dan moeten de solar onderstukken wel terug. Kost toch niks nieuwe lampjes op te sturen.

11 februari 2012
Logo BespaarBazaar

Antwoord van BespaarBazaar

Bedankt voor uw beoordeling. De meeste producten die wij verkopen worden getest voor wij ze opnemen in ons assortiment. Als we veel problemen hebben met een product halen we deze direct uit het assortiment. Met de door u bestelde producten hebben wij nog niet opvallend veel problemen gehad. De defecte producten kunt u zoals u zelf aangeeft kosteloos retourneren. U dient er wel rekening mee te houden dat producten op zonne energie in de winter niet of minder goed werken. Wij zien uw retourzending graag tegemoet.

Heel goed.

Snelle levering van bestelde produkten en komen hun afspraken na.

31 januari 2012

Heel goed

De site is overzichtelijk en mooi, de levering supersnel.Bespaarbazaar lijkt me een heel professioneel bestuurd bedrijf en ik ga zeker opnieuw snuffelen.

28 januari 2012

Goed

Snelle levering en de bewegingslamp sonarlamp met zonneschermcellen op het het zuiden aangesloten. Even uitproberen hoe lang ik de lamp aan wil hebben en dat is gelukt. Hij straalt goed en ver genoeg en slaat aan als mijn hond in het bewegingsgebied komt. Dat wilde ik ook. De gekleurde zonnebol van glas staat prima, doet het nu nog niet zo lang, omdat de zon nog te weinig schijnt. Ik had wel een hele blauwe bol verwacht, maar dit is niet zo, er zit ook groen bij, dat vind ik wat jammer, omdat ik eigenlijk een blauwe had willen hebben. Is het wellicht mogelijk om de kleur bij de bestelling op te kunnen geven?

27 januari 2012

Prima Bedrijf

Prima accurate levering van een voortreffelijk product tegen een concurrerende prijs. Eigenlijk hebben we er spijt van dat we maar een lamp hebben gekocht. Dan was bovendien de bezorging ook gratis geweest.

25 januari 2012

Ingrid Beaux

Overzichtelijke site,duidelijke product informatie,snelle levering en goed verpakt

20 januari 2012

Duidelijke webshop en goede levering

De webshop heb ik als erg overzichtelijk en informatief ervaren. De levering is duidelijk en ordelijk verlopen. De verpakkingsmaterialen zijn gemaakt van gerecycled materiaal, het zijn de details die het voor mij persoonlijk doen.

Ik raad deze shop zeker aan. Het is bezuinigen en bewust met het milieu bezig zijn.

15 januari 2012

prima service

de bestelling werd snel behandeld en kreeg netjes bericht hoelang de levertijd zou duren omdat het niet op voorraad was.

prima

13 januari 2012

Supersnelle en nette levering

Nog op de valreep op 23 december 2011 besteld en op 24 december de bestellingen ontvangen, goed verpakt!!

Wel jammer als je maar een paar kilometer verder woont dat je het alleen met de post kan later versturen en dat je het niet persoonlijk kan gaan ophalen.

12 januari 2012

Efficiënt ingepakt en snel geleverd

Ook handig dat je zelf kan aangeven wanneer Bespaarbazaar mag versturen. Ik was ook aangenaam verrast door de efficiënte manier van inpakken. Ik had 11 dingen besteld en die pasten allemaal in een doos die gemakkelijk achter op de fiets kon.

11 januari 2012

goede levering

Prijs en levertijd ( zoals beloofd) waren goed, en de artikelen waren goed verpakt. Zeker een rede om volgende keer weer op hun site te kijken .

4 januari 2012

Snel en adequaat

Bestelling is 's avonds geplaatst en was twee dagen later al binnen.
Alles zoals besteld aangekomen.
Betaald via ideal.

16 december 2011