1. Casino
  2. Goktrainer
  3. Online casino/bookmaker

BetChan is your must-visit for a trustworthy and transparent gaming environment, featuring a wide variety of casino and live games. With responsive gaming and competitive bonuses combined with outstanding customer service. Choose BetChan for an exceptional gaming experience.

3,5

Gemiddeld

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Ik heb 1600 euro gewonnen de eerste…

Ik heb 1600 euro gewonnen de eerste keren dat ik speelde bij Betchan en netjes uitgekeerd gekregen. Bij problemen ook normaal te woord gestaan. Ik ben er uiteindelijk mee gestopt, omdat ik een naar gevoel kreeg dat hun ‘bank’ gekoppeld stond aan mijn bank. Maar dat is mijn gevoel. Ik zou Betchan juist wel aanraden voor het enorme spelaanbod, goede klantenservice en prima uitbetaling.

25 maart 2021

Hi Jeanne,

Thank you for sharing your experience. We’re glad to hear you had a positive experience with our game selection, customer service, and payouts. If you have any concerns or need assistance in the future, please feel free to reach out.

The Betchan Casino Team

Betcan oplichters!!!!!!

Deze online casino wil mijn gewonnen bedrag niet uitbetalen van 9500 euro. Ze verzinnen allemaal smoesjes met verifieren heb ze alles opgestuurd en nu vertellen ze dat het geld in beslag is genomen op last van hun administratie. ZAL ALS IK JULLIE WAS NOOIT OP DEZE SITE SPEPEN. STELLETJE DIEVEN ZIJN HET.

17 februari 2021

Hi Adem Kazanci,

We’re very sorry to hear about the difficulties you’re experiencing. Please contact our support team directly to address the issue and resolve your concerns as quickly as possible.

Betchan Casino Team

Ja idd,het zijn oplichters!!

Ja idd,het zijn oplichters!!! Mij hebben ze na aanvraag van een uitbetaling van daar naar daar gestuurd . En niets was goed! Toen heb ik nogmaals een mail gestuurd,heel vriendelijk. En wat doen ze? Ze hebben mijn account verwijdert. Sinds dien heb ik heel min vertrouwen in online casinos. Maar gelukkig zijn er ook top onlinecasinos!! Ik snap niet hoe ze hun een Vergunnig kunen geven.

23 december 2020

Beste .rita orfanidis,

Het spijt ons te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad. We waarderen je feedback en willen graag de situatie onderzoeken. Neem contact op met ons ondersteuningsteam zodat we je probleem kunnen oplossen en je vertrouwen kunnen herstellen.

onbetrouwbaar en niet transparent

het zijn oplichter . ze bestuuren je gokkast . op vies manier. op de dag dat gokkast software hoog win kans heeft. dan bevriezen ze all betaalingen of ze geefen je een error dat je prijs niet mag clame . deze casino hoort geen licensee te hebben . ze zijn niet transparent en kijk uit voor deze groep of online casino's . die niet gelijk storten of error geefen . ze heb nog Ander casino . zijn allemaal het zelfde opgezet van spellen die ze aanbieden en kontroleren. om je optelichten . cookie casino en n1casino is ok van hun. dan merk je dat ze de zelfde strategy gebruiken. heel vervelend . bonus moet je nooi clame . je weet nooit wat deze oplichters verzinnen . ze help je niet . je bent altijd hun problemen aan het oplosen . zonder dat ze je beloonen . achter je geld aan het rennen . 24 uur wachten op spending. dat maakt het verdacht. waneer je geld op je account staat . is de win kans 0. . bonus win kans 400%. Als je een bonus krijgt .die je niet kan uitbetaalen . bonus word niet altijd gegeefen . dat is de strategise om Als een slaaf all verliezen op je te neemen . zij all je geld clame .

11 december 2020

Beste Abdelbast El Khattabi,

Het spijt ons te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad. We nemen dergelijke zorgen serieus en willen graag helpen om je situatie te verhelpen. Voor verdere assistentie kun je contact opnemen met ons ondersteuningsteam zodat we je probleem kunnen onderzoeken en je kunnen ondersteunen.

Betchan Casino Team

Betchan is fake, oplichters!

Twee weken geleden voor de eerste gespeelt. Begonnen met 300 euro, daarbij ontving ik € 100,- bonus. Hartstikke leuk allemaal.
Ik had een gelukkige avond op de speelautomaten. Daardoor speelde ik op gegeven moment met een wat hogere inzet t.w. €50,-. Na een paar spins kreeg ik zgn free games. Deze free games zorfdenervaar dat mijn totaal snel opliep naar €23.000,-. Ik was natuurlijk door het dolle heen. Alles geregeld met hoe je dat laat uitbetalen. De uitbetaling stond zichtbaar 'in behandeling'. De volgende ochtend stond de te verwachten uitbetaling op 'discarded'. Een Engelse term voor zeg maar 'ongeldig' of 'niet geaccepteerd'. Via een chatfunctie contact gezocht met de servixedesk. Kreeg te horen dat ik de algemene voorwaarden niet goed had gelezen en met een te hoge inzet had gespeeld. Hoe bedoel je? Ik kan wel voor 50,- draaien en wordt dat ook geaccepteerd, maar als je dan wint geven ze niet thuis en krijg je niks. Oplichters, niks aan. Oneerlijk. Wel mijn 300,- inleg teruggekregen. Snapt iemand het nog? Ik niet. Gewoon lekker naar Holland Casino gaan.

11 december 2020

Beste Carla,

Het spijt ons te horen over je recente ervaring. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn, vooral na een gelukkige avond spelen. Voor verdere ondersteuning kun je contact opnemen met ons klantenserviceteam.

Betchan Casino Team

Ze naaien je waar je bij staat

Ze naaien je waar je bij staat. Niet spelen bij betchan !!!

24 september 2020

Hi Cömer,

We’re sorry to hear about your experience. Your feedback is important to us, and we’re here to help resolve any issues you may have encountered. Please reach out to our support team with specific details so we can address your concerns appropriately.

Betchan Casino Team

Kijk uit dit zijn oplichters

Kijk uit dit zijn oplichters. Ik wou 180€ uit cashen en op eens was het weg. Je neemt dan contact met ze op en ze verzinnen van alles om je niet uit te betalen . Betchan zijn gewoon een stelletje oplichters

13 juli 2020

Hi Paulo Jorge Rafael Costa,

Thank you for your feedback. We’re sorry to hear about your experience. To resolve this issue, please contact our support team with details so we can investigate and address your concerns directly.

OPLETTEN oplichters

OPLETTEN
Je maakt over als je wilt uitcashen ze doen er alles aan om
Je geld niet uit te betalen oplichters 300 euro opgelicht betchan oplichters!!!!!

4 maart 2019

Hi Anoniem

Betchan Casino Team

Toon reviews in alle talen. (43 reviews)