Goed geregeld. Goede bezorging aardige chauffeur. Netjes op de juiste plek gezet.
Let op ! De zakken horen normaal 10 kilo te zijn , na veel controles bleek ik elke keer 5 kilo per zak te ontvangen. Ik heb vaak geklaagd en foto's gestuurd van de lege palets hout er werd... Toon meer
Ik heb al eerder brand hout van andere leveranciers besteld maar de kwaliteit van Beteropenhaardhout is niet te vergelijken met die van de anderen. Volgende keer bestel ik hier, dat weet ik nu al ze... Toon meer
Een pallet Ovengedroogd Essenhout besteld, werd de volgende dag netjes afgeleverd na een telefoontje één uur vooraf door transporteur Transmission. De aflevering ging ook geheel klantvriendelijk, snel... Toon meer
Goede kwaliteit hout
Goede kwaliteit hout
Dat vindt ook onze schoorsteenveger
Al jarenlang goede ervaringen.
Al 4 jaar snelle levering van goed…
Al 4 jaar snelle levering van goed brandend hout. Alles wat het moet zijn voor mij.
Heb 3 woodstacks van Daddy's brand…
Heb 3 woodstacks van Daddy's brand besteld. Het staalwerk is mooi afgewerkt, goed gecoat en alles past perfect. Helemaal goed.
Ik heb al jaren een prettige relatie…
Ik heb al jaren een prettige relatie met Beteropenhaardhout. Bij vragen word je keurig te woord gestaan en met speciale wensen wordt rekening gehouden. Helemaal top!!
prima service .
Snel en goede service
Halve palet branhout besteld. Alles ging goed. Snel geleverd. Goede comunicatie met de klantenservice.
Top service en super snel geleverd
Top service en super snel geleverd!
Afgelopen week haardhoutberging (Twin) gekocht. Bestelling werd snel (binen enkele dagen) en netjes afgeleverd. Berging staat en is aanwinst voor de tuin.
Prima en snel en (te) droog hout.
Snelle levering.
Snelle levering.
Kwaliteit goed.
Bouwtekening summier maar voldoende
Uitstekende ervaring.
Uitstekende ervaring.
Eenmaal vaste klant is een belletje genoeg en vaak kan het de volgende dag al bezorgd worden.
Kwaliteit haardhout uitstekend superdroog.
We gebruiken op onze natuurspeeltuin ongeveer een pallet per maand.
Correcte levering
Correcte levering, hout is werkelijk goed droog.
droog hout wel kleine stukjes
De chauffeur was beleefd en behulpzaam…
De chauffeur was beleefd en behulpzaam en het hout is SUPER
Ik heb al eerder brand hout van andere…
Ik heb al eerder brand hout van andere leveranciers besteld maar de kwaliteit van Beteropenhaardhout is niet te vergelijken met die van de anderen. Volgende keer bestel ik hier, dat weet ik nu al zeker.
Echt top mooi droog hout. Geen verrotte stukken er tussen !
Let op ! Je krijgt te weinig hout
Ik heb vaak geklaagd en foto's gestuurd van de lege palets hout er werd mij verteld dat het opgelost zou worden , maar ik heb geen vergoeding gehad
Ik ben dus opgelicht
Attenzione CON I SACCHI NORMALE DEVONO ESSERE 10KILI DOPO TANTI CONTROLLI
Mi risultavano 5kl sono stato derubato per tanti anni dopo aver reclamato tante volte
E mandato delle foto dei SACCHI mezzo
Vuoti ha risposto che CERCAVA DI RISOLVERE il problema
Invece mi fatto pagare tutto.
IN POCHE PAROLE MI HAINCULATO.
ATEZIONE
Prima service
Prima service, stipte opvolging van afspraken, uitstekend haardhout
Optimale medewerking bij afleveren
Optimale medewerking bij afleveren. Mooi droog hout en als toegift Zweedse houtfakkel/-blok.