Bluff-sida med bluff produkter och totalt NOLL kundservice. Jag beställde värme västen som inte värmer upp en enda grad! Det är en helt vanlig plastväst! Jag har gjort två försök att kontakta kundtj... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Beställde en jacka 22okt, fick orderbekrädtelse direkt. Skickade 14/11 påminnelse att inget kommit. 16/11 mail att leverans på väg 23/11 hade early bird fått varan som kom idag. Tagit alldeles för... Toon meer
Tycker man att 6 veckors leveranstid är rimligt, trots 1-5 dagar utskrivet på hemsidan, då är detta butiken man handlar på. Kontakt med kundservice var långsam och dålig. Produkten var dock till... Toon meer
Bought sleep headphones off Amazon. They are fine and have been using them with radio quite happily. But several days ago I used them with phone for early morning meditation on YouTube. Three days la... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Beyond Active är ett svenskt bolag som erbjuder smarta produkter inom och sport och fritid. Sedan starten har vi förverkligat smarta lösningar sport, träning, friluft och fritid till hundratusentals kunder. Alltid med målsättning om snabba leveranser, personlig kundservice och trygga betalningar
Contactgegevens
Zweden
- www.beyondactive.se
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Skamföretag
Skamföretag
Hade beställt ett par fodrade leggings och det var trasiga och smutsiga. Ingen retur sedel i paketet och inget telefonnummer på hemsidan.
Bluff-sida med bluff produkter och…
Jag har gjort två försök att kontakta kundtjänst om detta, och har fått noll respons. Hade jag kunnat ge minus-poäng, så hade jag gjort det. De förtjänar absolut inte en enda stjärna. Jag vill verkligen avråda från att beställa något från denna hemsida!!
De svarar aldrig trors att man försökt…
De svarar aldrig trors att man försökt kontakta vis formulär. Jackan blev noppig efter 3 användning vill reklamera men de svarar aldrig
Usel returhantering
Har beställt ett par värmehandskar under black week. Snabb leverans, men storlekanvisningar stämde inte. Inget returkvitto, så jag fick betala själv. Valde spårningsbart via PostNord. Har spårat paketet till rätt stad och utlämningsställe, men paketet har inte hämtats upp. Finns inget telefonnummer, bara möjlighet att skicka mail, vilket jag gjort för en vecka sedan och nu igen. De utlovar svar inom 2-3 dagar, men jag har inte hört något efter en vecka. De utlovar öppet köp inom 60 dagar för oskadd vara, vilket den är, men hämtar inte ens upp returer som jag själv betalt frakten för. Riktigt dåligt skött.
Ulla
Rekommenderas inte
Rekommenderas inte. Ingen kvalité, kan inte returnera smidigt. Ingen telefon kundtjänst, bara mail.
Helt värdelösa på att svara på mail
Helt värdelösa på att svara på mail. Beställde en reflexjacka i L men fick XL!
Skickat tillbaka den, kostar mig 112:- för nåt som de gjort fel! Kommer aldrig att beställa från detta ställe mer, ej heller rekommendera till nån annan!
Vilket skämt
Vilket skämt, skickar fel storlek på jacka och det är omöjligt att reklamer och byta. Akta er för detta företag
Skickar inte betalda ordrar
16/9 fick jag orderbekräftelse på beställda och
b e t a l d a produkter.
Idag är det 5/10 inga varor har kommit och ingen feedback från företaget ifråga om vad som händer.
Grejorna skickades aldrig
Jag beställde ett par knäskydd i februari. När dom fortfarande inte kommit i maj så mejlade jag och fick svaret att de haft problem med systemet som nu var åtgärdat och att skydden skulle komma inom kort.
Det är nu augusti och fortfarande inga knäskydd.. Mejl svarar dom inte heller på.
Undvik Beyond Active!
Köpte trådlösa hörlurar som skulle ha…
Köpte trådlösa hörlurar som skulle ha kanonljud, fyllig bas o allt. Dom är kastade nu då ljudet är kasst, och basens fyllighet är bedrövlig!
KÖP INTE!!
Jag beställde trådlösa hörlurar som…
Jag beställde trådlösa hörlurar som inte går att ladda eller para. första gången laddade jag och parade jag och använde i 30 minuter. Dagen efter gick det inte att connecta. Efter flera försök tog jag bort devicen från telefonen enligt rekommendation och skulle connecta igen med bluethooth utan att lyckas. Efter flera försök tänkte kanske ladningnen är slut och så laddade jag de men själva lampan på boxen blir varken orange eller grön. Det gick inte alls att använda e. Har kastat bort pengarna i sjön. Nu väntar jag på om jag kan returnera eller reklamera produkten. Väntar på besked.
Extremt små i storleken och dyr retur
Jag beställde två tights och eftersom jag visste att de var små i storleken beställde jag X/XL fast jag brukar ha medium. Men de var alldeles för små ändå. Jag fick skicka tillbaka, och eftersom man betalar returen själv blev det en dyr historia. :(
Oseriöst företag
Fick byxor som i storleksmässigt såg ut att passa ett barn. Returnerade och har fortfarande inte sett röken av några pengar. Önskar jag läst alla omdömen här innan jag beställde. Oseriöst företag!
Helt jwl ikke bestill herfra
Ventet i over 3 månder på kneebånd som jeg akutt trengte, kontaktet kundeservice og de en uke på å svare å mente at den var på vei
Avoid at all cost - fake!!
Not an actual company, avoid at all cost. Snedibg you stuff that is broken, no way to return it. Contacting them and they reply with ”send it to this adress with stamp” then not even collecting the return so its sent back again to me. A joke of a company.
Otroligt dåligt och dålig service från…
Otroligt dåligt och dålig service från kundkontakt fick vänta en och en halv månad på varorna
Oseriösa!!!!!
Oseriösa!!!!!! La en order 3:e november. Fick en vara 29:e efter mailkonversation. Den andra har dock inte dykt upp ännu. Och inget svar får jag längre. Tur att jag handlade via Klarna. Handla inte här, det tänker då jag aldrig mer göra.
Sämsta företaget någonsin
Sämsta företaget någonsin! De godkände inte min retur men behåller det ej provade plagget och kräver betalning ändå. Handla inte härifrån!
Ej seriöst företag
Beställt ett par legging som fortfarande inte skickats, trots en mejlkontakt som beklagade på att deras ordersystem har krånglat och att det skulle skickas iväg omgående. Fortfarande inteskickars och snart gått 2,5veckor och får inget ner svar via mejl. Tur man valt klarna som kan lösa problemet.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.