Prima snelle bezorging naar Nederland. Leuk assortiment. Voor de kenner prima prijzen. Zonde van die negatieve recensies, voor hoe ver ik het kan zien zijn dat allemaal mensen die verwachten dat de h... Toon meer
Ik bestelde een bierproefpakket van 18 (achteraf gezien) heerlijke biertjes. De webshopafhandeling was overzichtelijk en snel met online betaling. Ik had wat schrik voor de levering met al dat glas ma... Toon meer
Goed verpakt, snel geleverd, gevarieerd aanbod.... Zeer tevreden. Geen vijf sterren omdat de grens voor gratis verzending redelijk hoog ligt, dus moet of dure vieren nemen, of teveel biertjes voor de... Toon meer
Jullie hebben er echt werk van gemaakt om mijn bestelling - ook in deze onzekere tijden - zo snel mogelijk op de bestemming te krijgen. Nogmaals hartelijk dank daarvoor. Erg blij dat ik jull... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Bij Bierwebshop.be kan je terecht voor al je bierpakketten.
Zagerijstraat 29, 3770, Membruggen, België
- info@bierwebshop.be
- www.bierwebshop.be
Mooie box, snel binnen.
Bierbox besteld en binnen drie dagen vanuit BE in NL in huis. Supergoed verpakt.
Er zaten wel een aantal andere bieren in dan op de website aangegeven stond. Dat had ik dan eigenlijk wel vooraf willen weten. Keuzevrijheid en zo 😊

Snel geleverd!

Antwoord van Bierwebshop.be
We bestelden het uitgebreid degustatiepakker
We bestelden het uitgebreid degustatiepakket (3 x 8 bieren). Enkele lekkere nieuwigheden ontdekt. Helaas zitten er ook enkele bij die niets meer met bier te maken hebben (aangelengd met fruitsappen). Misschien een opdeling maken tussen bieren en gemixte drankjes (die niet in onze smaak vielen).

perfect geleverd
na verwittiging dat hij terug op voorraad was onmiddellijk besteld, Tynt Meadow trappist staat nu te rusten in mijn kelder, zoals altijd perfect geleverd.

Antwoord van Bierwebshop.be
Ik heb via jullie toegang tot bieren…uit kleine belgische brouwerijen
Ik heb via jullie toegang tot bieren die in Nederland niet verkrijgbaar zijn.
Ik vind Hesbania blond en donker zeer de moeite waard.
Bij het versturen via Postnl is het handig om naast het huisadres een keus uit postaal afhaalpunten aan te bieden.

Antwoord van Bierwebshop.be
Snelle levering. Niet duur. Mooie biertjes. Mooie diversiteit. Tevreden klant.

Geweldig parket
Geweldig parket, echt een feest.
Volgende keer bestel ik weer een pakket , goede en snelle bezorging/afhandeling.

Zeer tevreden
Zeer goed verpakt, duidelijke communicatie en snel geleverd. Heel tevreden mee

Prima service
Prima service, snelle levering en goede verpakking

Aanrader
Goede voorraad van heerlijke bieren! Snelle levering ook.

Prima cadeau voor iemand
Prima cadeau voor iemand . keuze te over. En alles verliep prima. Je word op de hoogte gehouden over de levering. Zeker 5 sterren !