Big Bertha Original Reviews 57

1. Meubelwinkel
  2. Beddenwinkel
  3. Slaapkamermeubilair winkel
  4. Tuinmeubilairwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Big Bertha Original et Lounge Pug - Meilleur de l'Europe - 100 000+ Vendu !! - Sélectionnez parmi, Poufs, Pouf Geant, Pouf Exterieur, Pouf Poire, Gros Pouf..

2,0

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Toch wel teleurstellend

Toch wel teleurstellend.
165 euro betaald voor poef en voetbankje. Die je wel degelijk dus gewoon aankrijgt in een doos, waar hoezen los in zitten en vulling. Een heel gedoe om deze vulling toch zonder prossen in de zakken te krijgen, ondanks hun uitleg. Je zou voor die prijs wel verwachten dat je het pakket vacuüm zou toegestuurd krijgen.
En dan eigelijk niet voldoende vulling te krijgen voor de poef en bankje te vullen.

Ook waren er al ritsen met toespelden aan wat ook wijst op geen goede kwaliteit, zou echt niet mogen voor deze prijs. Zo lijkt het prescies of je iets krijgt dat al gebruikt is geweest of teruggestuurd is geweest.

Dus conclusie te veel geld voor wat je krijgt.

13 maart 2026

Deze website is misleidend

Deze website is misleidend

Deze website is misleidend, KOOP HIER NIETS!! Ik heb een bankje voor m'n zoon gekocht en kreeg twee grote dozen binnen, heel erg lichtgewicht en al snel bleek waarom. Een hoes met paperclips waar je zelf de giftige, erg milieuonvriendelijke plastic bolletjes in moest gieten. Ik had meteen door dat dit een geraffineerde manier is om iets aan de man te brengen, een mooi ogende website met sympathieke teksten, hoge kortingen, retour rechten, garanties etc maar alles is in het werk gesteld om een simpel stuk stof met twee zakken bolletjes voor veel geld aan de man te brengen. Meteen na ontvangst aangetekend brieven verstuurd voor restitutie, doe dit binnen 14 dagen! Ook e-mail gestuurd en lange wachttijden. Uiteindelijk geld terug gekregen (nadat ik ook de hoge retourkosten heb aangekaart, belachelijk!) maar wat een slecht product is dit. Collectief zou hier iets aan gedaan moeten worden!! Het bedrijf GHS Retail LTD zit in Manchester maar producten komen uit Polen. De eigenaren (vader en zoon Crammer) hebben ook GHS Studio en leveren aan de Sultan van Brunei...denk geen BigBerthaOriginals ;-)

20 januari 2025

Na 2e vulling helemaal goed

We hadden de zitzak bank bubble besteld met poef erbij. Het vullen dien je zelf te doen dit is best een geknoei omdat de balletjes meteen statisch worden. Met blik en borstel toch alles kunnen gebruiken. Maar er zat veel te weinig vulling bij voor de bank te vullen. Even een mailtje gedaan met foto hoe leeg hij nog was, meteen antwoord dat ze extra vulling zouden opsturen. Nu is hij perfect zoals op de foto van hun website. Het stof is dik en aangenaam, de rits is van goede kwaliteit. Zit heerlijk!

15 januari 2025

Kolere zooi

Je moet em vullen wat echt verschrikkelijk is voor iedereen die statische balletjes blijven in die doos dan komt alles op de grond wat je niet kan opzuigen met de stofzuiger niet aan te raden

Zit wel lekker

6 januari 2025

Dysfunctionele beanbag.

Dysfunctionele beanbag.
Hij is zo dysfunctioneel dat ik m terug probeer te sturen, maar dat lukt ook niet. Service van Big Bertha is om te huilen en hun producten ook. Ze beantwoorden E mails niet (snel) en zijn onbereikbaar via de telefoon. Ze gebruiken DPD paket service dat volledig onbetrouwbaar is. Gisteren hele dag voor niks gewacht zodat ze de beanbag weg halen en retourneren maar ze zijn niet gekomen.
De beanbag zelf is volledig onbruikbaar. De rits is geen echte safety rits, en er was onvoldoende vulling om de beanbag op te vullen. De kartonnen dozen die ze gebruiken voor verzending zijn van inferieure slappe kwaliteit en de plastic zakken met de vulling zijn zo dun dat ze bij zachte aanraking al breken en dan valt de vulling op de vloer ipv in de beanbag. Er was geen uitleg hoe de beanbag gevuld moest worden Daarnaast was 1 vd zakken gebroken in de kartonnen doos gestopt met desastreuze gevolgen. De vulling zijn kleine statiese plastic bolletjes en die zijn bijna niet op te ruimen.Nooit meer Big Bertha en ik koop nooit meer van bedrijven die DPD als verzendbedrijf gebruiken.

28 december 2024

Absolute rip-off.

Absolute rip-off.
Doos eerst en vooral al geleverd met gaten in.
Dan blijkt dat je de zak zelf nog mag vullen met statisch geladen piepschuim.
(Blijft overal aan vast hangen!!)
De zak met piepschuim was ook lek dus het hele huis lag onder.
Je verliest de helft van de inhoud bij het vullen.
Het vullen waarbij je dus ook blijkbaar de doos moet gebruiken die in ons geval dus vol gaten zat.
Ook was er te weinig vulling waardoor het product absoluut niet de vorm heeft die te zien is op de website.
Nooit meer.

31 december 2024

Top!

Momenteel zit ik op mijn Big Bertha zitzak en ik ben super blij ermee! Binnen een week had ik de bestelling. Met de instructies ging het vullen van de zitzak makkelijk. Het staat super mooi, precies zoals ik het had verwacht.

23 oktober 2024

Wat een drama product!!

Vol verwachting 2 zitkussens, een hocker en een navulzak besteld. Redelijk snel geleverd maar toen begon de ellende; eerst de doos met de navulzal geopend, toen ik de (dunne) plastic zak eruit trok bleek hij lek te zijn. De hele kamer en hal vol piepschuimkorreltjes. Overpakken in een vuilniszak, alles statisch met een ontiegelijke bende als gevolg (en drie volle stofzuigzakken) en een uur werk. Rest van de vulling direct in de vuilniscontainer gedumpt (die nu vol is). Stofzuiger vol statische korreltjes die ik er nauwelijks uit krijg.

Toen de zitzakken uitgepakt. Bleken door de consument zelf gevuld te moeten worden! Met dezelfde vulling en statische plastic zakken! Mij ontbreekt de moed en de zin. Dag verpest en een paar honderd euro weggegooid geld. Niet kopen!!

7 oktober 2024
Toon reviews in alle talen. (57 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken