H&K Bildemontering AB är dem mest oproffesionella jag varit kontakt med. Atittyden som jag bemöttes av var nästan som att inte ville sälja sina varor. Dem ska nog vara tacksamma över att dem ligger p... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Oftast har man tur men verkar att el-delar har man det inte. Skrotfirmorna såsom ML bildemontering tar inte emot reklamation och Bildelsbasen som meddelare tar alltid bolagets sidan. Synd för oseriösa... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
MERCA SKROTEN i Sverige AB. Startkontakt till Volvo 740. Var helt ny inpackad i plast. Blev ungerfär halva priset av vad den kostar ny på nätet. Det var suveränt bra. Plus att företaget var seriösa... Toon meer
Snabba leveranser och bra kvalite, var lite osäker till detta företag först, bra kvalite på produkter speciellt till äldre Volvo modeller, fick hem en ”begagnad” bogseringsrögla som visade sig vara he... Toon meer
>>VIKTIG INFORMATION OM RECENSIONER OCH ANSVAR: Många recensioner på Trustpilot gäller de företag som annonserar på vår marknadsplats och inte själva tjänsten Bildelsbasen.se. Vi försöker alltid hjälpa våra besökare att följa upp och lösa ärenden när problem uppstår mellan köpare och säljande företag. Bildelsbasen har valt att inte använda Trustpilots betalabonnemang för aktiv insamling av recensioner. Besökare som genomför köp via vår sajt får redan ett uppföljningsmail där de kan betygsätta sin affär med det säljande företaget. Vi vill därför undvika flera omdömesförfrågningar för samma köp. På Bildelsbasen.se visas även omdömen och betyg direkt hos respektive säljande företag för att ge köpare bättre information inför sitt köp. >> OM BILDELSBASEN.SE: Bildelsbasen.se är en digital marknadsplats och sökmotor för fordonsdelar. Cirka 130 företag inom fordonsbranschen visar tillsammans över 7 miljoner bildelar på plattformen. Bildelsbasen AB säljer inte bildelar. Det är företagen som annonserar på marknadsplatsen som själva ansvarar för försäljning, prissättning, produktinformation, bilder, leverans, garanti och reklamation. Bildelsbasen AB utvecklar, driver och underhåller marknadsplatsen www.bildelsbasen.se. >> KONTAKT OCH SUPPORT: Har du synpunkter på webbplatsen eller våra tjänster är du välkommen att kontakta oss via: support@bildelsbasen.zendesk.com Gäller ditt ärende en specifik order rekommenderar vi att du i första hand kontaktar det säljande företaget direkt. Om du inte får hjälp går det även bra att kontakta Bildelsbasen så hjälper vi till att följa upp ärendet. >>OM FÖRETAGET BILDELSBASEN NORDIC AB: Bildelsbasen Nordic AB utvecklar IT-lösningar och digitala tjänster för företag inom fordonsbranschen, med fokus på sökning, hantering och återanvändning av fordonsdelar.
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Funkar riktigt bra och bra utbud. Riktigt smidig sida och enkelt att hitta det man söker. Som blocket för bildelar, fast bättre, för man slipper alla skojarannonser, bara riktiga prylar och företag! Suveränt!
Nya allbilskroten Norrköping.
Företaget sålde en bakrutetorkar motor till Hyundai Santa Fe. P.g.a dåliga material kombinationer, al.leg+stål koriderade axel och enheten. Nya Allbilskroten, Norrköping sålde bara torkarenhet. Tätnings muttern M16x1 ingick ej. Denna dim. finns inte på Wurth, Bauhaus, B.T. Sivert säljer den bara kartongvis. Hyundai vill ha 269:- för mutter, bricka,tätning.
Inte bra.

Antwoord van Bildelsbasen Nordic AB (Bildelsbasen.se)
Riktigt trevlig och hjälpsam support. Svarar fort och har lösningar på de flesta problemen.
Otrevligt bemötande från kundtjänst. Jag hade betalat för en vara men den kom aldrig hem till brevlådan. Jag ringde då och undrade då sade att varan redan var såld till en annan utan att jag fått ett mail om det. Det hade skickats ut ett kort icke informativt meddelande på deras hemsida men utan att jag fått någon riktig avisering via telefon eller mail. Så två veckor efteråt har jag lagt ut 530 kr på en vara som redan är såld. Kundtjänstsvararen svarar otroligt ilsket och aggressivt. Otroligt förvånande och jag ska direkt avsäga mig mitt konto från Bildelsbasen och aldrig mer köpa en vara härifrån. LÄGSTA MÖJLIGA BETYG

Antwoord van Bildelsbasen Nordic AB (Bildelsbasen.se)
mi e stato chiarito esattamente il dubbio che avevo prima del aqquisto. quindi o aqquistato e sono stato soddifatto del prodotto . arrivato nei tempi stabiliti.eccellente sito. complimenti.
Köpte en bilradio,Ok utan anmärkan stod det men jag fick en utan kod! Och det går inte att logga in på er usla sida.
Undvik detta "företag"
Man får heller inte lämna ett ärligt omdöme...då blir man anmäld

Antwoord van Bildelsbasen Nordic AB (Bildelsbasen.se)
Hurtigt og uden problemer, med levering af brugte bildele, og til en rigtig fin pris. Tjekker altid først Bildelsbasen inden jeg spørger andre steder 😊
Observera att det finns en uppdaterad recension längre ned, var ej orolig för början, detta är ett mycket bra bolag.
2019-07-12 17:56:52 - 2 av 5 stjärnor - Köpta artiklar raderas kvickt, undermålig returfunktion, inget omdömessystem - köparen oskyddad
Detta är en stor resurs för den som behöver reservdelar, tills ett köp går fel - då är köparen helt utlämnad.
Det är svårt att veta om säljarna verkligen har tillstånd att demontera fordon och det framgår inte om säljarna är medlemmar i Sveriges Bilåtervinnares Riksförbund eller ej, vilket skulle kunna ge en visning om man bör handla av dem eller ej. Omdömes- och betygsvisning saknas.
Artiklar är upprepat felbeskrivna med årsmodells-spann som inte existerar och detta gäller ända fram till lappen som sitter på varorna i paketet. Köparen åläggs ständigt ansvar att via bilderna säkerställa att delen passar oavsett vad som skrivits i texterna, vilket ofta är svårt.
En kort stund efter att ett köp genomförts så raderas artikeln från sidan, vilket gör det extremt svårt att hävda något alls mot säljarna eftersom både bilder och text är borta. Visst kan man själv i förväg spara sidan före köp, men det är både lättare och mer försvarbart i en tvist om artikeln fått ligga kvar i några månader efteråt åtminstone.
Man får beställningsbekräftelser både via mail och i pappersform i paketen (förutsatt att skroten man anlitar skickar med ett sådant), men i dessa saknas den detaljerade beskrivningen från ursprungssidan som ofta innehåller årsmodell.
Inte heller finns de säljarskrivna köpvillkoren med som står när man genomför köpet - och de kan vara formulerade hur vansinnigt som helst med alla möjliga undantag från ångerrätt.
Returfunktionen är i det närmaste obefintlig. Vill man nyttja ångerrätten på 14 dagar så finns det en knapp där man kan begära retur. Det enda den gör är att ta en till rutan där man kan skriva ett meddelande till säljaren som kan strunta helt i att läsa eller besvara. Når man fram slingrar sig vissa (eller alla) säljare med att man ej får frakten åter eller att varan inte godtas för retur alls.
Möjlighet att lämna omdöme på säljare finns men är sällsynt och kommer i form av ett mail som undantagsvis skickas ut ett tag efter köp, men omdömet hamnar som sagt inte på sidan.
Det som fungerar är ångrande av köp innan beställning skickats. Lyckas man avbryta så får man faktiskt pengarna åter, dock släpper de inte reservationen på beloppet utan de återbetalar via separat överföring till kortet.
Köper man härifrån ska man ha mycket klart för sig vad man ger sig in på. Det är jämförbart med privat begagnat-handel på nätet, trots att man handlar av företag. Det känns som om sidan är mer på säljarnas än köparnas sida med tanke på den undermåliga returfunktionen som inte heller är miljövänlig då varan hamnar i sophinken hos den frustrerade köparen istället för att åter åka ut på marknaden.
Samtliga problem kan åtgärdas av sidans föreståndare. Vad som behövs är en returfunktion där sidan håller i betalningen tills någon månad gått och köparen inte begärt retur samt ett omdömessystem där oseriösa säljare åker av handelsplatsen.
För att summera, en extremt otrygg handelsplats för köparen - när beställningen väl skickats är det upp till säljaren att bestämma om ångerrätten.
2019-07-12 22:01:00
Har läst ert svar, svarar er via e-post. Anledningen till att ni inte funnit mig är att handeln gått via en familjemedlems konto hos er.
2019-07-15 18:00:00 - 5 av 5 stjärnor - Mycket omtänksamma med kundens bästa i fokus
Saken är nu uppklarad, tack vare toppenpersonalen på Bildelsbasen som hoppade in och såg till att bildemonteringen ordnade med återbetalning och strök returfrakten. De ska även utbilda bildemonteringerna bättre i returhantering och en ny version av sidan är på väg som förhoppningsvis ska lösa många problem.
Förstår nu även bakgrunden till vår situation bättre. Bildelsbasen har gjort hästjobbet att koppla upp lokala bildemonterare till näthandeln och dessa bolag är i grunden inte distanshandelsutbildade postorderföretag, så det är förståeligt att de inte är insatta i hur returer ska hanteras.
Den som funderar på att handla på Bildelsbasen ska veta att det finns ett gäng mycket omtänksamma personer bakom som sätter kunden i fokus.
Uppstår det problem vid handel med bildemonteringarna på sidan rekommenderar jag att tala med supporten på Bildelsbasen.
Rekommenderar Bildelsbasen varmt och ett stort tack till Camilla som hanterade ärendet.

SUUPER.
Lite dyrt på vissa ställen men tar man sig tid att bläddra så finns alltid någon skrot som förstår att delarna inte är värda sin vikt i guld.
ALLTID leverans mellan 1-3 dagar.
Tilaamani osa sopi autooni ja oli täysin kunnossa,toimitus oli nopea vähemmän kuin viikko en muista tarkkaa aikaa.
Käytän jatkossakin vain heidän palvelujaan jos tarvitsen käytettyjä varaosia,
he ovat alansa edelläkävijöitä.
WEB-siden og finde det man søger = * * * * * (5 stjerner),
Betaling = * * * * * (4 stjerner), enkelte steder (ophuggere) skal man betale forud.
Levering = * * * * * (5 stjerner),
Produkterne = * * * * * (5 stjerner),
Support = ikke bedømt
Reklamation (RMA) = ikke bedømt
Lees meer over geverifieerde reviews.