Efter vores bil blev kasserer til syn, ringede jeg til jer og fik en værkstedstid allerede næste morgen. Den blev hurtigt lavet og vi kørte direkte til syn og fik den godkendt, det var så dejligt👍
Lees wat reviewers zeggen
Kæmpe ros til Ford Thybo for helt igennem fantastisk service! Både da jeg fik lavet service på min Ford Mustang Mach-E – og igen i dag – er jeg blevet mødt af venlige, hjælpsomme og ekstremt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Efter 10 år som kunde hos Bilhuset Thybo (og livslang medlem af FDM) har jeg ikke oplevet én eneste gang, at firmaet ikke har levet 100% op til mine temmelig strenge krav - og jeg kan på ingen måde ge... Toon meer
Alt virkede fint ved første møde med dem (bagkofangeren skulle reppes samt sensorerne). Da jeg kommer ned for at hente min bil er bagklappen ridset og sensorerne er ikke lavet selvom det bliver påståe... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Autoriseret Ford værksted i Vissenbjerg på Fyn.
Contactgegevens
Bredgade 74, 5492, Vissenbjerg, Denemarken
- thybo@bilhusetthybo.dk
- www.bilhusetthybo.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Hvad har spørgsmål om dæk slid med en salgsaftale at gøre?
Jeg så en Ford Transit til 20.000.- på deres hjemmeside jeg havde meget interesse i.
Men da det ikke fremgik af siden om dækkene på bilen var brugbare. Havde jeg den frækhed at spørge til en procentvis dækslitage på siden.
Jeg blev efterfølgende ringet op af en sælger der fortalte at der var 60-70% mønster tilbage, da han lige havde været ude at kigge...!
Men efterfølgende, ville han da godt lige vide hvilke bil vi talte om. (?!?)
Jeg fortalte sælger at jeg var meget interesseret, og måske nok ville kigge forbi søndag da jeg pt. var på job langt fra dem.
Han henviste til det var hans kollega jeg ville møde.
Søndag blev jeg ringet op af benævnte kollega.
Han spurgte meget bistert om jeg kom forbi eller va'? For han havde 2 andre der ville købe bilen!
Jeg kunne så fortælle ham at jeg var kaldt på arbejde andet sted i landet. Og desværre ikke kunne komme forbi.
Herefter blev han yderst ubehøvlet og fortalte mig at bilen var reserveret til mig (hvilket jeg ALDRIG har bedt om)
Og der jo var andre der ville købe bilen (Hvilket de så kan få lov til)
Magen til ubehøvlet behandling skal man sgu lede længe efter!
Jeg finder i fremtiden mine næste biler andet steds.
Svar.
NEJ!! Jeg har ikke reserveret nogen tid. Jeg ringede og spurgte om punkter til bilens stand.
Og da sælger ikke kunne svare så fik jeg som sagt et brugtvognssælger svar. Øhh...Bøøø... Bilen er 110% iorden. KOM og KIG, Kom og Køb!
Mit svar var så: Jeg kigger MÅSKE forbi på søndag.

Antwoord van Bilhusetthybo
Lees meer over geverifieerde reviews.