Ik begrijp niet helemaal wat jullie me vragen gezien het in het Deens is maar het kopen van het ticket ging prima!
Betrouwbare site voor het verkoop tickets. Duidelijk overzicht van kaartverkoop en de optie om een gedetailleerde excel file van de gastenlijst te krijgen. Netjes binnen drie dagen uitbetaald. Enige m... Toon meer
Prima tevreden, evenement van meerdere dagen met tijdslots goed in te delen. Best even complex maar gaat uiteindelijk prima. Ook bevestigings en annulerings email en processen op de achtergrond gaan p... Toon meer
Betrouwbare site voor het verkopen van tickets. Events zijn eenvoudig en overzichtelijk op te zetten. Optie om de gastenlijst uit te printen. Uitbetaling 3-5 dagen na event.
On Billetto you can sell tickets for your event, be it a concert, live music, course, theme party, school party, festival, dance event, sports event or something entirely different. Billetto is present in 13 European markets - start your ticket sales today.
Dronningens Tværgade 9, 2. Sal, 1302, København K, Denemarken
- +45 71 99 38 82
- support@billetto.com
- www.billetto.dk
Heeft 70% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik begrijp niet helemaal wat jullie me…
Slechte service
Slechte service! Wanneer je een toegangsbewijs besteld wordt deze volgens de site per mail naar je toegestuurd. Helaas gebeurt dat nooit bij mij. Wel krijg ik nu een mail met de vraag of ik Billetto wil recenseren. Hoe dan?

moeilijk
moeilijk , onduidelijke overschrijving. Geen tickets ontvangen, wel afschrijving verder geen innzicht.

Waardeloze app
Waardeloze app. Liep herhaaldelijk vast op mobiel en laptop

Goede afhandeling kaartreservering
Goede afhandeling kaartreservering maar vrij omslachtig voor een personeelsbijeenkomst. Het was mij niet duidelijk waarom Codarts dit via een extern bedrijf als het uw regelt.

Ben er niet blij mee
Ben er niet blij mee, omdat ik mijn ticket vroeg op dezelfde dag gekocht en kreeg tot aanvang van het evenement geen ticket in m'n email. Dat bracht verwarring en moeilijkheden bij het evenement.

Antwoord van Billetto
Goede en duidelijk uitleg bij de te…
Goede en duidelijk uitleg bij de te nemen stappen voor het bestellen en betalen toegangsbewijs.

Aanrader
Niks op aan te merken, app werkt perfect en uitbetaling zoals men beloofde.

snel & probleemloos
het gebruik van Billetto ging snel en probleemloos, helaas kon ik door die landelijke trein-storing niet naar het concert gaan ☹️

Antwoord van Billetto
Billetto heeft alles duidelijk…
Billetto heeft alles duidelijk aangegeven en alles werd prima geregeld. Dank je wel.

Antwoord van Billetto
Was eerst of ticket bleef hangen na 4…
Was eerst of ticket bleef hangen na 4 keer ging het goed

Prima tevreden
Prima tevreden, evenement van meerdere dagen met tijdslots goed in te delen. Best even complex maar gaat uiteindelijk prima. Ook bevestigings en annulerings email en processen op de achtergrond gaan prima.

Antwoord van Billetto
Billetto heeft ons boven verwachting…
Billetto heeft ons boven verwachting goed geholpen. Ik raad Billetto aan iedereen aan.

Gratis en handig als basis
Gratis en handig als basis