Topklasse kundeservice! Lige fra fitting med Frederik i shoppen, til hjælp via mail & telefon med Tobias. Jeg kan kun anbefale billigegolfbolde til alle og rose dem for deres hjælp og viden. En sik... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg skulle på golftur til Bulgarien sammen med gutterne, men mit golfur var lige stoppet med at virke.. Jeg fik bestilt et nyt, men der var lidt leveringstid på det.. Jeg snakkede med Jon fra de... Toon meer
Efter problemer med levering af et pr FootJoy golfsko af model fra 22' får de unge gutter fra Billigegolfbolde.dk kompenseret med en opgradering til nyeste 2025'model. Herefter har jeg kommet til at b... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Over BilligeGolfbolde.dk
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Contactgegevens
Borupvang 2, 3450, Allerød, Denemarken
- support@billigegolfbolde.dk
- www.billigegolfbolde.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Topklasse kundeservice!
Topklasse kundeservice!
En sikker kunde fremover 😊
Jon fra kundeservice - En sand legende!
Jeg snakkede med Jon fra deres kundeservice, og han fik lige sat turbo på hele min ordre, så det endte med, at jeg nåede at få uret på dagen jeg skulle rejse.
Fantastisk service fra BilligeGolfbolde endnu engang!
Havde fået et par sko i julegave og…
Havde fået et par sko i julegave og selvom de 30 dages returret var gået fik jeg byttet dem til et andet par. Super service af Alexander hele vejen ☺️
Leveringstid lidt længere end…
Leveringstid lidt længere end forventet... MEN.... kundeservicen er i top og det samme er produkterne - ventetiden værd!
Super service!
Jeg fik en rigtig god og venlig vejledning omkring en putter telefonisk. Jeg bestilte og modtog pakken inden for 24 timer! Mega god service. Pakken havde fået et lille hak fra PostNord, men varen var pakket godt ind, så der skete ingen skade. Nu putter jeg som en drøm! 🔥 Tak til dig, der hjalp – du ved, hvem du er!
Lang leveringstid pga min ordre blev…
Lang leveringstid pga min ordre blev væk. Det kan selvfølgelig ske, men jeg skulle selv ringe ind og skrive for at få information og blev ikke kontaktet af billigegolfbolde
Flot kundeservice
Selvom meget ikke forløb hensigtsmæssigt i håndtering og leveringen af en julegave, som var bestilt 1 uge før jul, var kundeservice super god, venlig, effektiv og sikrede at pakken kom frem, dog først midt januar. Men pakken blev fundet, bl.a. ved hjælp af en ihærdig indsats fra kundeservice.
Man kan derfor roligt bestille hos billigegolfbolde.dk - de skal nok få løst eventuelle udfordringer, og det får forbrugeren til at føle sig tryg.
Jeg vil også fremover bestille hos billigegolfbolde.dk
Jeg giver ikke 5 stjerner, fordi jeg mener at en julegave bestilt 1 uge før jul, burde kunne nå frem inden jul. Var det sket, havde jeg givet 5 stjerner.
FANTASTISK SERVICE.
FANTASTISK SERVICE.
Hurtigt og super hjælpsom support midt i black friday/ julerush - kombineret med lave priser, gør billigegolfbolde.dk til mit sikre valg, når det kommer til golfudstyr.
Altid hurtig levering og gode priser
Altid hurtig levering og gode priser. Anbefaling herfra ! 👍
Jeg har fået meget hurtig levering og…
Jeg har fået meget hurtig levering og produktet var helt som forventet 👍
Super 👌🏻
Hurtig ekspedition og fragt, på trods af stor efterspørgsel omkring Black Friday 👌🏻
Skarp pris på bolde og udstyr 🤓
Jeg spiller kun med søbolde
Jeg spiller kun med søbolde, og BilligeGolfBolde har et bredt udvalg af mærker og i flere forskellige kvaliteter. Nem bestilling og hurtig levering
Jeg har købt ‘søbolde’ mange gange men…
Jeg har købt ‘søbolde’ mange gange men altid Grade A og ikke den dyreste type. Men så kom BilligeGolfbolde med et super tilbud på Pro V1 i Grade B og jeg tænkte at så prøver jeg dem. Jeg har ikke prøvet at spille med dem endnu men de er forbavsende flotte og jeg ser frem til første runde med dem :-)
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Gode priser og sikker og god levering
Man kan altid komme i kontakt med dem, og de vender hurtigt tilbage med svar. Deres service er fantastisk og de er meget imødekommende, fleksible og hjælpsomme. Derudover har de gode produkter og prøver altid at skaffe det de ikke lige har. Kan helt klart anbefale dem.
Bestilte over nettet til en fremragende pris havde tingene inden for 2 dage kæmpe anbefaling herfra
Super hurtig levering
Jeg købte 3 titleist handsker og modtog dem allerede 2 dage efter. Super god levering og billige priser
Fantastisk god services levering også…
Fantastisk god services levering også helt i top kom dagen efter Allerød-Silkeborg
Golfboldene levede helt op til…
Golfboldene levede helt op til forventningerne. Anden sortering, men kvaliteten er super – handler helt sikkert her igen
Lees meer over geverifieerde reviews.