Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Syntes det gik meget hurtigt at aflevere bil, ikke meget hjælp til at få vist hvad man kunne og hvad man skulle,hvordan bilen fungerer, sælger havde travlt med andre kunder.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bin2Bil i Holbæk… “I får 5 af mig” 😊 Vi købte bil i november 2025. Det var hele vejen igennem en super god oplevelse og selv spørgsmål her fem måneder efter, de bliver besvaret med imødekommenhed 👍... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I forbindelse med mit køb af en Volvo hos Bjarne Nielsen Biler i Holbæk, mødte jeg en meget serviceminded sælger, Venhar, der gjorde hele processen nem og gennemskuelig. De bedste anbefalinger herfra.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi ankom uanmeldt til Hyundai værkstedet i Kalundborg, med et akut opstået problem. Fik tid samme dag og da vi hentede bilen, krævede de ingen betaling, selvom de havde brugt tid på at konstatere, at... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Autodealer
  2. Autobedrijf/Garage
  3. Auto-accessoire winkel
  4. Autoleasebedrijf
  5. Bandenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Bin2bil | Forside

2 sterren
1 ster

Heeft 41% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Er lidt skuffet over at det ikke var…

Er lidt skuffet over at det ikke var muligt at finde fejlen på bilen også selvom den fik en ny kæde der efter mindre end 40.000 km igen måtte skiftes.
Derfor har jeg købt en anden bil hos jer, men denne gang blev det ikke en Hyundai selvom det ellers har været den bedste bil jeg har haft, men servicen denne gang levede ikke op til det i normalt plejer, så tak for denne gang, fremadrettet kører jeg et andet sted hen, da pengepungen ikke rækker til at få skiftet kæde hver andet år og kun små 40.000 km.

12 september 2024

Antwoord van Bin2Bil A/S

Hej Per - tak for snakken i telefonen. Det er en uheldig sag, som vi begge er kede af - men der er desværre ikke mere vi kan gøre. Bedste hilsner - Team Bin2Bil.

Ny bil

Jeg har lige fået min nye bil. Alt er gået fuldstændig smertefrit. Udsøgt service i Holbæk 🤩. Især Martin Thygesen har været enormt behjælpelig - top behagelig service.

12 september 2024

Antwoord van Bin2Bil A/S

Super dejligt at høre. Vi sender de meget pæne ord videre til Martin. De bedste hilsner - Team Bin2Bil

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sælger var tillidvækkende og blev ikke…

Sælger var tillidvækkende og blev ikke "kvalt" i superlativer. Vi, min søn og jeg, havde en god mavefornemmelse hele handlen igennem. Så langt så godt. For mig, der tilhører den ældre del af befolkningen-måske er lidt hørehæmmet og måske også lidt tungnem-forsvandt samtalen ud i det kæmpestore salgslokale og kom tilbage i stærkt forringet tilstand. Det betød så, at jeg måtte be` om gentagelser for svar og forklaringer, som VAR afsendt. Jeg fornemmede ingen irritation hos sælger,
men for mig var det TRÆLS.
I ber`om et ærligt svar og dette "opråb" er tilegnet især unge og yngre personer:
LUK MUNDEN OP OG TAL TYDELIGT.
Ovenstående kan I evt. bruge som titel.

fra en ellers tilfreds kunde
Kirsten Rahbek.
tungnem-forsvandt forklaringer etc ud i jeres kæmpelokale og kom tilbage stærkt forringet

6 september 2024

Antwoord van Bin2Bil A/S

Tak for de pæne ord - og tak for opfordringen - den lader vi gå videre. Bedste hilsner - Team Bin2Bil

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Slagelse afdeling helt i top

Slagelse afdeling helt i top.

Jeg kørte på værksted for at få limet en gummiliste i min venstre bagdør og blev mødt af en venlig og imødekommende kunderådgiver, hvorefter de straks gik igang med bilen. En halv time og en kop kakao senere så var jeg kører klar igen med ønsket om en god weekend. Det er rart med sådan en kunderådgiver og service, da der her er tale om en mindre opgave og de samtidig også har tid til det.

6 september 2024

Antwoord van Bin2Bil A/S

Tak for de pæne ord - dem er vi glade for. Hilsen Team Bin2Bil.

Super oplevelse

Vi havde en rigtig god og tryg oplevelse med bilkøb hos Bin2Bil fra start til slut. Kompetent vejledning med dygtig rådgiver og alle aftaler overholdt. Sådan!

8 augustus 2024

Antwoord van Bin2Bil A/S

Tusind tak for de pæne ord. Dem er vi glade for. Hilsen Team Bin2Bil.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sælgeren Lars Gothfredsen høre hvad man…

Sælgeren Lars Gothfredsen høre hvad man siger og man føler sig virkelig godt behandlet . Han prøver på ingen måde at presse et bilkøb ned over hovedet på en. Han er med på at finde muligheder istedet for at på dutte noget.
Virkelig et godt besøg

4 augustus 2024

Antwoord van Bin2Bil A/S

Tak for de pæne ord til Lars. Dem giver vi videre. Hilsen Team Bin2Bil.

Fremragende køberoplevelse

Ja men alt var jo klappet og klart da jeg kom, så efter en kop kaffe var jeg godt sendt på vej i mit nye køretøj, som oven i købet var udsmykket i sort fløjl og med en stor sløjfe på. Lir og gejl, men de gør noget ud af det.

3 augustus 2024

Antwoord van Bin2Bil A/S

Mange tak for den gode anmeldelse - den er vi super glade for. Hilsen Team Bin2Bil

Exceptional service!!!!!!!!!

Hello,

I am from Germany, and during our trip to Sweden, we experienced a breakdown with our Mercedes E-Combi W212. By chance, we ended up at Bin2Bil to try and fix the issue, and I’m so grateful that we did.

Jesper, the manager, is an exceptionally fair person who went above and beyond to resolve our problem. Not only was the price more than fair, but he even gave us a discount without us asking. He was always available, whether by phone or email, and it’s clear that customer service is their top priority.

The workshop itself is large and modern, staffed by experienced mechanics who know what they’re doing. For us, finding Bin2Bil in such a challenging situation felt like a stroke of luck.

I highly recommend Bin2Bil to anyone in need of car repairs. Trust and service are still held in high regard, something that feels almost impossible to find in Germany these days.

I would give 10 stars if it would be possible!!!!!!

A huge thank you to the entire team!

9 augustus 2024

Antwoord van Bin2Bil A/S

We appreciate your positive feedback. Many thanks for your encouraging words. Regards - Team Bin2Bil.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God sælger hos Hyundai

God sælger hos Hyundai.
Klargøringen af bilen manglede ikke meget før det havde været en 5 stjernet handel/levering.

28 juli 2024

Antwoord van Bin2Bil A/S

Tak for anmeldelsen. Sig til hvis der er noget der skal have en ekstra tur i vores klargøring. HIlsen Team Bin2Bil.

Alt var som lovet

Alt var som lovet, og de var meget ærlige. Fik god info og status undervejs.

19 juli 2024

Antwoord van Bin2Bil A/S

Tak for de pæne ord. Hilsen Team Bin2Bil.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter en meget dårlig oplevelse for…

Efter en meget dårlig oplevelse for nogle år siden,var det en super god denne gang, tak til jeres sælger Lars for det

26 juli 2024

Antwoord van Bin2Bil A/S

Det er vi rigtig glade for at høre. Vi sender de gode ord videre til Lars. Hilsen Team Bin2Bil

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vores Volvo tabte pusten ;-)

Vi var på ferie hos vores søn og svigerdatter i Kalundborg, og på vej hjem (vi bor i Sverige), punkterede vi på højre forhjul, så vi nærmest humpede ind på Ingo tanken på Flakagervej.

Vi ringede til SOS og efter 1 1/2 time kom hjælpen.

Det eneste han kunne var at fylde luft i, og så anbefale os at køre så hurtigt som det nu er tilladt frem til et værksted.

Jeg spurgte hvem han kunne anbefale, hvortil han svarede: Bin2bil.

Fint, vi ringede og fik en aftale i stand med en flink mand, og vi skyndte os derhen inden al luften var væk igen.

I indskrivningen blev mødt af en venlig ansat og vi blev høfligt betjent, og vi fik at vide at der ville gå en times tid med at få fikset hjulet.

Efter ikke engang en time fik vi en sms: Jeres bil er færdig og klar til afhentning.

Da vi kom tilbage var vores bil klar til at fragte os hjem til Sverige igen :-)

Kort og godt: Bin2bil har været en yderst positiv oplevelse som vi kun kan give de allerbedste anbefalinger.

Rigtig flot service og betjening en fredag eftermiddag midt i sommerferien.

12 juli 2024

Tusind tak for de pæne ord - dem er vi rigtig glade for. Team Bin2Bil

Fik lavet et tjek hos Bin2Bil

Fik lavet et tjek hos Bin2Bil i Slagelse. De var meget flinke og servicemindede. Opsøgende i kommunikationen og har virkelig styr deres procedurer. Jeg kommer gerne igen.

2 juli 2024

Tak for de pæne ord - God Sommer - Team Bin2Bil

Lees meer over geverifieerde reviews.