Hurtig levering! Pakket og sendt søndag. Første køb hos Bjørnholt men absolut en positiv oplevelse. Den købte guitar var justeret og klargjort helt som annonceret. Handler helt klart dér igen.
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg er norsk. Jeg fant en gitar som jeg søkte til en svært god pris. Allerede fra første spørsmål om moms/avgifter etc ble jeg fulgt tett opp med effektiv korespondanse. Alt gikk etter planen, og gita... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Købte en dejlig western guitar, Yamaha FSX5 og inkl. i prisen fik jeg den justeret til perfekt aktion/strengehøjde. Inden da havde Ole skrevet til mig at guitaren nu var tilbage i butikken. Prisen kun... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Musikbutik med mærkevarer, guitarer, digitalpianoer, PA anlæg, Homestudio og tilbehør. Kvalitet siden 1960
Lundsgade 18, 8600, Silkeborg, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Har købt El-guitar og akustisk multieffekt. Han lavede en god pris på min multieffekt og jeg købte dansk i stedet for i udlandet. Jeg bestilte en FRFR højtaler som er i restordre mange steder. Kunne have købt den i Slovakiet, men nu står jeg først i køen for levering af Bjørnholt. Det giver ikke mening for mig at handle i udlandet, når vi har Bjørnholt og andre gode butikker her i landet. Bjørnholt og de andre har så variation i de mærker de forhandler, så nogen gange må jeg til konkurrenter i Danmark. Fantastisk betjening.

Antwoord van Bjørnholt Musik
Under 24 timer fra ordreafgivelse til besked om, at pakken kan afhentes. Det kan ikke gøres bedre. Og så har de produkter, som er svære at opstøve andre steder, medmindre man vil gamble og bestille sin guitar fra udenlandske hjemmesider, hvor man er garanteret at ens guitar ikke justeres eller tjekkes igennem før afsendelse.
Fem velfortjente stjerner :)

Antwoord van Bjørnholt Musik
Har fået en rigtig flot behandling af Ole. Vi har kun kommunikeret på mail og den guitar vi bestilte som gave til vores søn, blev sendt.
Den var monteret efter ønske og klar til at spille på med det samme. Ole gjorde alt for at efterkomme vores ønsker.
Tak, fordi der stadig findes forretninger med god service.

Antwoord van Bjørnholt Musik
Jeg var inde hos dem her i går, kundeservice. den var fantastisk jeg fik mange muligheder at vælge imellem om hvad de tænkte der var bedst og ideer til hvad jeg skulle købe så jeg kan både få en god guitar og en forstærker de er så flinke derinde med masser af gode råd. Jeg købte så en guitar og en forstærker plus andre tilføjelser og alt var bare helt perfekt.

Antwoord van Bjørnholt Musik
Ekstremt hurtig behandling. Bestilte guitar online. Dagen efter modtog jeg den. Meget tilfreds med handlen.
OBS: det er vigtigt at støtte de danske musikforretninger. Der er ikke så mange tilbage.

Antwoord van Bjørnholt Musik
God pris; guitaren jeg købte, var 400,- billigere, end i flere andre (net-) butikker.
God service; guitaren blev justeret og trimmet uden beregning.

Antwoord van Bjørnholt Musik
Jeg har kun gode oplevelser med at handle hos Bjørnholt Musik. Anbefalet.

Antwoord van Bjørnholt Musik
Virkelig god service og hurtig levering har lige modtaget min drømme guitar Gibson j 45 🙏 tusind tak Bjørnholt ♥️

Antwoord van Bjørnholt Musik
Bestilte guitar online. Dagen efter modtog jeg den.
Super guitar men ikke den rigtige. Snakkede med Ole. Blev mødt med venlighed. Returnede guitaren og næsten inden Post Nord havde returneret guitaren var pengene sat ind på min konto.
God service, hurtig levering.
Jeg ringede før jeg bestilte da jeg havde et spørgsmål til klaveret, det blev hurtigt besvaret. Jeg lavede en ordre lige efter, og den blev behandlet og sendt næsten med det samme. Dagen efter havde jeg klaveret i Korsør. Fantastisk forretning, meget fine priser.

Antwoord van Bjørnholt Musik
Levering står til at være 3-5 dage ifølge. Hjemmesiden og jeg måtte vente 11 hverdage og påsken er jo ikke ligefrem hverdage MEN Ole besvarede mine opkald og spørgsmål med det bedste han kunne for Levering var ikke deres fejl, det var ude af deres hænder og oplevelsen blev ikke helt det som forventet.
Men tak

Antwoord van Bjørnholt Musik
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.