Over Blue Fit, Sportschool in Lent, Nijmegen Noord Blue Fit is een moderne en persoonlijke sportschool in Lent, Nijmegen-Noord. Bij ons draait fitness niet alleen om sporten, maar om je fitter en sterker voelen én bewegen onderdeel maken van je leven. In onze sportschool combineren we een ruime fitness, persoonlijke begeleiding, een uitgebreid aanbod groepslessen en een sterke community. Onze fitnessruimte beschikt over moderne kracht- en cardioapparatuur en biedt volop mogelijkheden voor zowel beginnende als ervaren sporters. Nieuwe leden helpen we op weg met persoonlijke begeleiding, een intake en een trainingsschema dat aansluit bij hun doelen. Ook daarna blijven onze trainers beschikbaar voor vragen, advies en motivatie. Groepslessen in Nijmegen en Lent Blue Fit heeft een breed aanbod groepslessen. Van krachttraining, spinning en HIIT tot yoga, pilates, bootcamp en dans: er zijn lessen voor verschillende niveaus, leeftijden en trainingsdoelen. De groepslessen zijn inbegrepen bij onze reguliere fitnessabonnementen. Sporten wanneer het jou uitkomt Onze sportschool in Lent is 365 dagen per jaar geopend van 06:00 tot 23:00 uur. Zo kun je sporten op het moment dat het bij jouw dag past. Tijdens onze begeleidingsuren is het Blue Fit team aanwezig om je te helpen met je training. Meer dan alleen een sportschool Blue Fit wil een plek zijn waar mensen uit Lent, Nijmegen Noord en omgeving graag komen. Een sportschool met persoonlijke aandacht, een ontspannen sfeer en een community waarin iedereen zich welkom kan voelen. Naast fitness en groepslessen organiseren we regelmatig activiteiten en evenementen voor onze leden. Ben je op zoek naar een sportschool in Nijmegen, Lent of Nijmegen-Noord waar goede faciliteiten, persoonlijke begeleiding, groepslessen en sfeer samenkomen? Dan ben je van harte welkom om Blue Fit te ontdekken.
Moormannstraat 4, 6663 RD, Nijmegen, Nederland
- 0242022278
- info@blue-fit.nl
- www.blue-fit.nl
Mensen keken ook naar
Geen reviews
Dit bedrijf heeft nog geen reviews ontvangen.