Blueglass.dk Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,2

Brillerne er fine, men kommunikationen kunne være bedre. Efter købet gik der flere dage uden at modtage hvad som helst. Vi blev faktisk i tvivl om ordren var gået igennem, der her dage hvor man får... Toon meer

Fremragende service! Jeg var meget i tvivl om effektiviteten af brillerne i forhold til søvnmangel og skrev derfor til blueglass.dk og forhørte mig. (Jeg sidder til dagligt foran en skærm og... Toon meer

Rigtigt god oplevelse med blueglass.dk for anden gang. Jeg købte for et års tid siden et par briller - og effekten har været virkelig god! Fra daglig "uforklarlig" hovedpine (ifølge optiker) til inge... Toon meer

Brillerne ankom meget let indpakket i et etui fyldt med plast, med KUN det ene stel i pose. Selve glasset var også dugget ved udpakning, dog mest tydeligt: Næsekrog ekstremt bøjet så den ene presser... Toon meer

1. Brillengroothandelaar

Vi sælger Bluelight Briller, hvilke beskytter dig mod det skadelige lys du bliver udsat for, når du sidder foran en digital enhed. Vores Bluelight Briller hjælper blandt andet med færre hovedpiner, øget fokus og bedre søvn.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

6 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kvalitet??

Jeg synes ikke kvaliteten er speciel lækker, de er lavet plastik, der var mærker på “glasset” da jeg fik dem, og de laver genskær ind i mine øjne.. kan ikke bruge dem..

Men leveringen var hurtig

2 oktober 2023
Logo Blueglass.dk

Antwoord van Blueglass.dk

Hej Mathilde
Vi selvfølgelig super kede af din oplevelse og de 2 stjerner. Vi giver netop 30 dages gratis prøvetid og gratis retur for at sikre, at i tilfælde af man har din oplevelse stadig får en god service og pengene tilbage uden det store besvær.
Mvh Simon

Rigtigt lækkert og smart produkt

Rigtigt lækkert og smart produkt, passer perfekt til en gymnasie elev der har en travl hverdag og vil have lavet lektier om aftenen på sin computer, og derefter få en god nattesøvn. Tager dem på ved omkring kl 19 tiden og falder i søvn med det samme ved 22 tiden når jeg går i seng👍 kan anbefales, god investering.

18 september 2023

Super hurtig levering fra bestilling…

Super hurtig levering fra bestilling til jeg kunne hente.
Min datter er blevet rigtig glad for brillerne, det eneste minus er, at de ikke laves med 100% beskyttelse til børn. Det findes til voksne.
Skønt at man kan få det overhovedet. Og de ser så søde og pæne ud til hende. :-)

29 augustus 2023

Super lækker brille

Super lækker brille - vildeste var dog leveringstiden!
Jeres pakkepost er helt sikkert på doping ;-)
Tak for et super produkt og en virkelig god oplevelse!

7 maart 2023