De sletter ikke pant knyttet til din bolig (ifb. med lån) før du selv ringer de og sier ifra. Har innfridd et lån hos dere for over 1 år siden og fortsatt har de ikke slettet panten.. Utrolig trege...... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Veldig fornøyd med hele prosessen fra begynnelsen og til lånet var i boks Kjempehyggelige representanter Det eneste jeg har lurt på i ettertid er renten på 5.99 bundet i 3 år ….. Ser nå at andre b... Toon meer
Camilla Berg Johnsen har hjulpet oss mye angående boliglån og nedbetaling. Vi var svært bekymret av hjemmesituasjon, men det har ordnet seg til slutt. Hun forstod situasjonen, hun hjalp oss med alt o... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Info over Bluestep Bank Norge
Geschreven door het bedrijf
Contactgegevens
Henrik Ibsens gate 60 A, 0255, Oslo, Noorwegen
- kundesenter@bluestep.no
- www.bluestep.no
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
De sletter ikke pant knyttet til din…
Frigjørende å bli møtt med tillit
Ting tar tid
Eneste banken jeg har vært borti som bruker over et døgn på å overføre sparepenger.
Norges tregeste
Bruker lengst tid av alle banker jeg har vært borti på å utbetale sparepenger etter avsluttet fastrenteperiode. Nå har det gått over et døgn og jeg venter fremdeles. INGEN andre banker bruker så lang tid.
Alle andre banker har satt ned rentene…
Alle andre banker har satt ned rentene sine på boliglån, mens Bluestep Bank har valgt å sko seg på kundens regning, og ikke satt ned sin rente. Ved henvendelse til banken, så var det ikke mulig å sette renten ned, da ledelsen hadde besluttet å holde renten. Jeg håper flere tar kontakt for å hjelpe dem å se at dette er ikke god kundebehandling.
Fikk god hjelp fra start til slutt
Fikk god hjelp fra start til slutt. Rådgiver gjorde all jobb. Fikk refinansiert all gjeld.
Refinans av eksisterende lånesituasjon
Vi ønsket å refinansiere vår eksisterende lånesituasjon. Tilbudet vi fikk tilfredsstilte løsning av hele situasjonen.
Tok litt tid før de svarte
Tok litt tid før de svarte, men besto servicen da vi fikk kontakt.
Var vitkelig interessert i å hjelpe.
Bluestep kan hjelpe til da du har vanskeligheter med og ordne opp har vært livsnødvendig og det gir en person en ny sjanse.
Fordi når ingen andre hidder og bry seg er det faktisk denne banken som gir deg noe og det er ett nytt liv og få samlet kredittgjeld eller om ett nødvendig lån midlertidig er dette banken som får deg ut av knipa
Elendig service i alle ledd
En møter ikke hjelp i noen ledd, og alt virker veldig tungrodd.
Raskt lån å eneste ønsket er å få fast…
Raskt lån å eneste ønsket er å få fast trekk20 i mnd for enklere oversikt ønsker å låne 150000 til så er jeg ferdig med d jeg må ha orden påmvh unni
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.