Vi har desværre også 3 produkter omfattet af tilbagekaldelsen fra erhvervsstyrelsen, hvor bobles kun har valgt at dække 2 ud af 3, selvom der er nøjagtig de samme fejl med at smuldre i kanterne og hav... Toon meer
For over 3 uger siden blev min pakke ved en fejl sendt retur til bObles. Jeg forsøgte i den forbindelse op til flere gange at komme i kontakt med kundeservice for at høre om mine muligheder for fortsa... Toon meer
Vi har nu flere forskellige bobles dyr her i hjemmet, de fungere bare optimalt, vores børn elsker dem, og bruger lang tid hver dag på tumlemøblerne. Kan kun anbefale dem til alle, deres fantastiske mø... Toon meer
Bobles svigter forbrugere ifbm. Tilbagekaldelsen. Der fremgår også på deres facebook en del kommentare fra folk, som har forsøgt at komme i kontakt i flere måneder. Med så dyre produkter er det svært... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Få inspiration til motorisk leg og bevægelse i hverdagen på en nem og sjov måde. Find alle de populære farver her og oplev de originale bObles tumlemøbler.
Langhøjvej 1B ST TV, 8381, Tilst, Denemarken
- +45 2594 0751
- Info@bobles.dk
- www.bobles.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 6% van zijn negatieve reviews beantwoord
God oplevelse med at handle på…
God oplevelse med at handle på hjemmesiden. Kan sorters på mange måder. Rimelig hurtig levering.
Meget god service fra Line i…
Meget god service fra Line i kundeservice, som har hjulpet mig med en reklamation. Jeg var uheldig at få en defekt vare, som blev erstattet med nok en defekt vare. De hjælper mig så igen med at få sendt et nyt produkt, igen. Sikke en god service, men en ekstra lille ting som undskyldning med forsendelsen. Vil sterkt anbefale. Mine børn elsker bObles.
Meget fin og hurtig kundeservice!!
Super nem bestilling og hurtig levering.
God kundeservice og fantastisk produkter
Vores børn er rigtig glade for deres produkter og bruger dem nærmest dagligt. Vi har desværre en krokodille, som er begyndt at smuldre - hvilket undrede os. Den er 3 år gammel og derfor er der reelt ikke garanti på.
Jeg skrev til Bobles for at høre om det var noget de havde oplevet før - af ren nysgerrighed og fordi jeg også synes det er rart for dem at vide, hvis et af deres produkter fejler.
Jeg er simpelthen blevet mødt at den sødeste betjening og har fået at vide, at de heldigvis kun har oplevet “fejl” en håndfuld gange.
De er kede af, at vores produkt er defekt og tilbød os derfor at sende en ny.
Det havde jeg på ingen måde forventet - men jeg synes det er enorm god service og jeg er virkelig taknemmelig.
Men mest af alt, så er korrespondancen med Line fra Bobles + vores generelle optur over deres produkter, årsagen til, at jeg synes der skal 5 stjerner til.
Super hurtig ekspedition og levering :-)
Fantastisk kundeservice
Rigtig god kundeservice - jeg oplevede fejl i en levering bestilt via hjemmesiden og kundeservice håndterede min henvendelse så godt.
Jeg var irreteret over at jeg ikke…
Jeg var irreteret over at jeg ikke kunne ringe til jer, da det var svært at bestille over nettet. Prisen blev hele tiden for høj. Så slettede jeg alt og måtte begynde helt forfra.

Antwoord van bObles
Hurtig betjening og skønt produkt!
Utrolig hurtig ekspedition
Gode kvalitets varer.
Gode kvalitets varer, velfungerende hjemmeside, god købs oplevelse og hurtig levering.
At i sørgede for at få sendt pakke…godt
At i sørgede for at få sendt pakke afsted selv om der var probleme ang noget på lagret
1-3 dages levering stemte ikke over ens…
1-3 dages levering stemte ikke over ens med virkeligheden.

Antwoord van bObles