Restaurant Bøgely Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Var ude med 12 inviterede gæster og havde i forvejen sendt til alle Bøgelys menu kort, for et frit valg af retterne, dagen før ankomst, med baggrund i ventetiden på maden skulle blive minimal. A... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk mad også til prisen. Meget velsmagende og godt for øjet. Troede kun man kunne få junk food på Bakken, men sikken en overraskelse. Betjeningen var også meget venlig og imødekommende. Vi komm... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Var inde og spise 15.6.21 og der var ikke meget at råbe hurra for. Wienerschnitzlen kan købes bedre de fleste andre steder (har nok i virkeligheden ikke fået den værre nogensinde) og Entrecoten var t... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

9 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bøgely gav mig en dejlig aften med mine gæster.

Valgte at holde min 60 år's fødselsdag på Bøgely som blev aflyst af corona på en Italiensk restaurant i 2020.
Bliver forskræmt af at se disse kedelige anmeldelser for jeg havde en fantastisk arrangement den 15. Juni.
Ca. 22 voksne og 4 børn. Havde været på stedet og aftalt detaljer og menu, siddepladser osv.
Alt gik så godt at jeg gav mit største bidrag i drikkepenge nogensinde. Flere gæster roste mig for valg af stedet og betjeningen, maden var i særklasse og vinen fik også ros.
Børnene er i den alder hvor de ikke orker at sidde stille længe af gangen, så de fik hovedret da vi fik forret(tun mousse) og så fik de turpas og kunne adsprede sig med det. Jeg havde været lidt uheldig først med aflysning 1 uge før Corona , så Søfryd der gik konkurs, så jeg blev reddet af Bøgely da datoen var meldt ud - alle mine gæster var glade, også er jeg også glad. Jeg har spist på Bøgely mange gange 2 til 10 mennesker i gennem årene og der har jeg heller ikke haft nogle dårlige oplevelser. Der er flere restauranter på Bakken jeg går en stor bue uden om. Jeg håber jeg bliver ved med at være heldig med mit besøg på Bøgely. :-)
Mvh. Henrik A.

15 juni 2024

Kritik af Bøgely

Hele familien var enig om at besøge Bøgely for 5 år i træk efter mine kone og jeg havde anbefalet og rost stedet. MEN MEN MEN.
Det skulle vi aldrig have gjort. Ved bestilling af frokost spurgte vores barnebarn om størrelsen på fiskefilet med pom. som børnepotion. Hun spiser ikke så meget. Der blev sagt fra tjeneren at det var en lille portion. Så hun valgte FISH and CHIPS. Men det der kom ind var to små fiskefileter og en skål med pom. For dette blev forlangt 169,00kr. Det havde INTET med fish(toskefisk eller lign) an chips at gøre. Stor skuffelse. Tre af os bestilte Fiskeplatte. Igen stor skuffelse. I midten var der en skål med to små stykker hvide sild, en (1) skive gravet laks (tynd) med rævesovs, en lille industifiskefilet (meget panering,lidt fisk)med remulade. Det eneste der var pænt af var rejser med citron. (184,00) Det første jeg sagde da jeg så platten var, hvor er osten som plejer at være på platten. Den manglede. Det eneste som var godt var burgeren. Så skulle der også drikkes. Bestilte 3 store cola'er. Ind kom der tre flaske colaer og et glas til hver. Samlet pris, hold fast, 177,00kr.(59,00 pr. stk)
Alt dette kan i ikke være bekendt. Vi har altid være tilfredse med at besøge Bøgely. Er kommet hos jer i mange år. Bl.a. med gæster fra Canada Det er desværre for Jer sidste gang vi sætter vores ben hos Jer.

1 augustus 2024

Besøgte Bøgely i dag

Besøgte Bøgely i dag, da vi gerne ville spise frokost, der kom aldrig nogen for at modtage vores bestilling, så efter en ventetid på mere end 30 min. gik vi igen

30 juli 2024

Havde booket bord til kl 18

Havde booket bord til kl. 18. Ventede 10 min før anvisning. Sad yderligere i 40 min. og ventede på at skulle afgive bestilling….det er simpelhen for lang tid. Og restauranten var ikke en gang fyldt op. Den var kun halvt fyldt.
Vi fik aldrig bestilt, efter de 40 minutter, vi gik. Dårlig service.

12 juli 2024

DEJLIG mad!

DEJLIG mad!
Det er altid en god oplevelse at spise på Bøgely på Bakken.
Vi var et selskab på 4 og fik 3 retter mad med gode vine.
Havde bestilt bord i forvejen via hjemmesiden og fik vores ønske om bordplacering i et hjørne opfyldt.
Søde og proff tjenere. Tak for at være med til at gøre aftenen helt perfekt
Super tilfredse og vi glæder os til at komme igen!
Birthe Nyberg, Nivå

8 juni 2024

Bøgely ikke allergivenlig

Bøgely har tidligere taget hensyn til allergener. Jeg bestilte mad i går af hensyn til min allergi, drt kunne godt lade sig gøre. Tjeneren kom med mad og sagde, v kan desværre ikke lave det mad du kan tåle og gav mig det samme som de andres. Hvorfor kan hun ikke komme og sige det før de lavede maden til de andre også. Hvis hun har sagt, at jeg ikke kan få det mad var vi gået et andet sted og spise det dyre ikke særlig god mad, maden har tidligere været så godt. Jeg måtte spise det jeg kan tåle og gå sulten ud. De tager ikke hensyn til allergener, hold jer væk, hvis I har allergi.

24 mei 2024

God minderig oplevelse

Pinse lørdag i maj 2024 nød vi 8 platter med smørrebrød hos Bøgely på Bakken. De var professionelt anrettet på 2 høje fade. Flotte, veltillavede og indbydende. Sværen på ribensstegen var sprød og fiskefiletens panering var forkælet med Panko rasp. Børne menuerne var også fine. Vi havde første parket til skoven med passende afstand til larmen fra bakkens forlystelser, og der manglede heller ikke noget på vin- & drikke kortet. Personalet havde en travl dag med at servicere for rigtig mange gæster. Vi havde en god dag og vi kommer gerne igen. Tak for god betjening.

18 mei 2024

Ikke prisen værd

Personalet: Var søde, intet dårligt men intet bemærkelsesværdigt. Omgivelserne var fine (dyrehaven). Resturanten virkede hyggelig, men dog meget værtshus-agtig, med (brand)huller i dugene og personalet som blot kastede is på jorden, da anden kunde ikke ønskede disse.
Vi bestilte ovenbagt laks til 299kr og til børnene; fiskefilet med pommes til 102kr.

Laksen var lunken/kold. Portionsstørrelsen mindede om deres børnestørrelse.
Laksen var kold og kedelig. Grøntsagerne var smagsløse. Tilgengæld smagte kartoffelmosen og rødbede-puren fint. Men til prisen, var maden ikke det værd.

Fiskefileten havde en fin portionsstørrelse til børn, gode pommes og en rygende varm fiskefilet, som smagte fint/børnevenligt. Grove grøntsager som tildels var skået i børnevenlige stænger. Ok til prisen.

Ej anbefalelsesværdigt som spisested.

9 september 2023

Frokost

Vi kom i god tid . Havde bestilt bord til 12 voksne og 2 børn .Fra vi havde bestilt mad til det dukkede sporadisk op på bordet gik der 1. 1/2 time.
Der kommer vi nok ikke igen.
Maden var heller ikke noget de kunne prale af.

27 augustus 2023
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ikke hvad det plejede at være

Vi plejer at spise på Bøgely inden vi skal i Cirkusrevyen. Men i år var en kedelig oplevelse. Laksen havde fået alt for meget og var tør og næsten uspiselig og i stedet for den gang højræb vi havde bestilt kom det en ripeye. Jeg ved ikke om der er kommet nyt personale eller ny ejer, men jeg ved, ar til næste pr spiser vi ikke på Bøgely

22 juni 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Desværre en meget kedelig oplevelse og…

Desværre en meget kedelig oplevelse og DÅRLIG service. Havde booket bord til 6 personer til fødselsdag kl. 14.30. Vi måtte selv sætte 2 border sammen, så vi kunne sidde 6. Da flaget kom på broderet var der ingen tillykke fra servitricen. Meget stram/sur dame med mørkt hår. 😟 Kom med en platte for lidt og igen manglet der en Irish coffee. Kom ikke på noget tidspunkt ud og spurgte om vi manglet noget mere at drikke. Maden fin nok men hold da op en sur servitrice og DÅRLIG service. Synd for stedet.

12 mei 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Igen en god oplevelse hos Bøgely

Kom til Bakken kl.16,00 og kørte en total afstressende tur i hestevogn, og der efter går til Bøgely hvor vi har været flere gange før, og spørger og vi kunne få et bord kl 18,00, hvilket vi ikke havede regnet med. Men vi blev mødt af den sødeste servitrice og får bestilt et bord, hvor vi går en tur på Bakken. Vi kommer tilbage kl ca. 17,45 og bliver henvist til det bord som vi gerne ville have, og igen den sødeste servitrice som vi også bestiller mad hos. Efter kort ventetid kommer den lækkerste Skagen brød som smager vidunderligt, og der er kun det på som der skal være og ikke alt muligt uden om som bare bliver smidt ud. Hovede retten som er Ribeye som er stegt lige efter bogen og igen tilbehør som bliver spist da der ikke er alt muligt overflødigt. Dessert er en symphoni som får englene til at synge, og igen får i søde og venlige servitricer det til at blive en god aften for min kone og jeg, og en god oplevelse at være hos jer. det er ikke første gang men absolut heller ikke sidste gang vi kommer.

3 juli 2022

Bøgely Bakken

Bøgely Bakken: sjældent har jeg da fået SÅ dårlig service på en restaurant, som vi fik lørdag den 25. juni. Vi er 2 par, da vi bestiller beder jeg om 2 regninger, hvilket jo ikke er så vanskeligt, når de får det at vide inden de slår regningerne ind! Servitricen oplyser, at det kan hun simpelt hen ikke!! Nå, siger jeg, og hvorfor ikke? Jamen det vil jeg simpelt hen ikke. Men, siger jeg, hvis vi nu kom hver for sig, og sad ved hver sit bord, skulle vi jo have to regninger. Ja siger hun, men så kan I bare sætte jer ved hvert sit bord og fortsætter: Vil I have noget at spise eller ej? Jamen så må jeg jo tale med chefen siger jeg. Ja svarer hun, det er også mig!
Jeg er helt med på, at det kan være besværligt hvis man beder om hver sin regning når man skal betale, men ikke når man bestiller, og det var faktisk ikke så mange gæster på restauranten, så travlt var der heller ikke. Jeg kunne også have accepteret det, hvis hun pænt havde bedt os om vi ikke nok ville dele regningen selv, men den arrogance, ualmindelige frækhed og uforskammethed hun udviste, var dog topmålet fra en servicemedarbejder. Og var hun virkelig chefen selv, burde hun tage et kursus i god service og kundepleje. Heldigvis fulgte de andre medarbejdere ikke chefens dårlige service. Heldigvis er udvalget af restauranter jo stor på Bakken, for jeg sætter ikke mine ben på Bøgely igen, i hvert fald ikke så længe de har den chef!

28 juni 2022
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dårlig service og dyr kedelig mad

Jeg var på familietur på bakken i går og afsluttede vores besøg på Bøgely til tidlig aftensmad. Vi var et selskab på 13 inkl børn (og børnene opførte sig ret eksemplarisk). Der var kun 4 andre personer i restauranten, så der var ikke travlt. Vi blev mødt af en tjener i MEGET dårligt humør fra start, det satte virkelig en demper på stemningen!! Hun vrissede af os allerede inden vi havde sat os til bords og kom med vrissede bitre kommentarer under hele serveringen både til voksne og børn. Hvis ikke min mormor havde reserveret bordet på forhånd havde jeg valgt at gå igen!! Da hun satte den varme sovs lige foran min 9 mdr baby og jeg hurtigt skyndte mig at flytte den (inden han fik væltet det), fik jeg igen en vrissede kommentar. Heldigvis tog en kollega over efter én fra selskabet kom til at spørge hende om hun var sur. Den yngre tjenere der tog over ydede en fin service og var sød at finde tusher til børnene. Maden var dyr og ikke specielt god... To kogte pølser til børnene med lidt pomfritter til 90 kr. Lammeculotte med ufærdige kartofler til 297 kr. Vi finder et andet sted næste gang

13 juni 2022

Bedste restaurant på Bakken

Dejligt sted - måske den bedste restaurant på Bakken. Dejlig mad, super betjening og rigtig god stemning. Vi er kommet her gennem snart mange år - og kommer helt sikkert igen....igen👍😄

3 juni 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har altid været glad for bøgely men…

Har altid været glad for bøgely men oplevelsen idag var det værste jeg nogensinde har oplevet vi var 3 Pers fik anvist et bord indenfor hvilket var dejligt bortset fra at 2 døre stod åben hvilket gav gennemtræk nå men efter 15 min kom der en servitrice og spurgte om hvad vi ønskede bestilte 2 bøge platter og 1 stk smørrebrød der var 4 til at servere hvoraf den ene løb og når jeg siger løb ja så var det virkelig løb hvilket var meget stessende efter 40 min havde vi stadig ikke fået mad og tjenerne løb stadig forvirret rundt pludselig kommer turbu Amalie som vi døbte den meget stærktløbende kvindelig servitrice løbende ind udefra og råbte er der nogen drr kan hjælpe mig til sine andre kollegaer som var ifærd med at servere til andre borde vi blev meget forskrækkede indtil det gik op for os at det var til 3 borde udenfor og endnu engang råbte hun er der nogen der kan hjælpe denne situation ødelagde helt sikkert atmosfæren og virkede meget stressende efter 55 min fik vi så endelig vores mad det virkede som om der måske var nyt personale i køkkenet og ikke mindst turbo Amalie som vi tænker ikke er uddannet bøgely har måske skiftet ejer hvad ved jeg men oplevelsen idag gør ihvertfald at vi vælger et andet sted næste gang dette er da ærgerligt for bøgely har da altid været et af de bedste steder på bakken

16 april 2022

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.