Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ik ben al dagen lang wachten op een…
Ik ben al dagen lang wachten op een pakket ik heb meerdere keren gebeld ik word aan de lijn gehouden klantenservice is waardeloos aan de telefoon totaal geen begrip voor consument ik gaf alleen aan dat zooitje ongeregeld is en dame aan de lijn werd gelijk op zen teentjes getrapt en wouw gauw het gesprek afronden ik heb afgelopen 10 jaar meer dan 20duizend euro aan de webshop besteed en dit krijg ik er voor terug als ik aanstaande maandag of dindsdag pakket nog steeds niet heb dan mogen jullie het pakket houden en besteed ik geen een euro meer bij jullie en zoek ik een andere webshop die wel normaal met consument omgaan
Gebrek aan inleving , afkeer van inspanning
Vorige week een honden flos gekocht. Gaan bij dagelijks gebruik na zo’n 3 maanden stuk . Deze laatst gekochte was na 2 x gebruiken stuk. Reactie medewerker: geen garantie, klaar. Als ervaren gebruiker heb ik andere ervaringen met de levensduur . Ik heb begrip dat er in beginsel geen garantie geldt; maar het totale gebrek aan inleving en de uitstraling ook geen enkele inspanning te willen leveren stuit mij tegen de borst.
Eigenlijk altijd tevreden
Eigenlijk altijd tevreden. De meeste medewerkers zijn vriendelijk, een uitzondering daargelaten. Producten worden altijd netjes geleverd. (Ligt voor een deel aan het vervoersbedrijf als het een keer mis zou gaan) Alleen jammer dat de afdeling om honden te wassen al maanden buiten gebruik is in de Bruggelaan te Eindhoven, maar Best is veruit favoriet.
De prijzen reizen de pan uit bij de…
De prijzen reizen de pan uit bij de Boerenbond. Voor een koppelingentje van Gardena betaalde ik 4 euro, terwijl ik dit, zij het dan een ander merk, ergens anders voor 0,44 eurocent kan krijgen. Heel m’n leven klant geweest bij de Boerenbond, maar mij gaan ze daar niet meer zien.
Slechte klantenservice van zowel…
Slechte klantenservice van zowel winkelmanager is Oss waarbij ik niet eens de kans kreeg om een product met een klacht te verklaren en naar een oplossing te zoeken. Zeer defensieve toon en houding en werd nageroepen toen ik de winkel verbouwereerd uitliep. Algemene klantenservice eveneens geen uitkomst. Laatste keer dat ik klant ben geweest.
Ze lek als een mandje.
Ze hadden nog maar 1 juiste maat (de grootste) plantenpot staan voor mij. In de vorm van een mand met van dat plastic er in. Nog nagevraagd in de winkel: is dit ook voor binnen en het antwoord was 'ja'. De boom kwam uit een veel te kleine pot dus ik thuis snel overpotten. En gelijk maar wateren. Wat blijkt: zo lek als een mandje. Gelijk de winkel gebeld, maar ook al ben ik daar al 40 jaar klant, ik moet met de mand terugkomen wil ik mijn geld terug krijgen. Ze hebben niets groters staan, dus waar &*%&^laat ik dan mijn boom?? Ja, jammer mevrouw. Verre van klantvriendelijk en mij zien ze er dus niet meer. Penny wise.
Klantonvriendelijk
Zowel de caissière als de manager gaf geen toestemming om van het toilet gebruik te maken. Onbegrip bij deze zaak dat er om medische redenen wel eens spoed kan zijn. Ze verwezen me naar de buren, een bedrijf dat gesloten was.
Ongelooflijk klantonvriendelijk!
Bij aanschaf fietsmand voor hond ben ik…
Bij aanschaf fietsmand voor hond ben ik ontzettend goed geholpen. Ik mocht eerst proberen of de hond en de fietsmand op mijn fiets paste. Verkoopster heeft de fietsmand zelfs gemonteerd! top service
Tropische aquariums houden vergt kennis
Ik wilde tropische vissen kopen bij de Boerenbond in Valkenswaard.
Schrok me dood. Aquariums vol met alg en draadalg.
Vele dode vissen dreven in de aquariums.
Veel alg op de planten.
Ik vind als je dieren houd dan moet je er ook goed voor zorgen.
Wat hier ontbreekt is iemand die van Aquariums en vissen iets afweet. Vraag me ook af of niemand van personeel dit opmerkt . Dode vissen en verwaarloosde aquariums.
Verder het personeel in de winkel erg aardig en erg behulpzaam. Hier ligt het niet aan.
Onlangs 30-10-2023 was ik bij de…
Onlangs 30-10-2023 was ik bij de Boerenbond in Tilburg Zuid om laarzen te kopen. Ik was deze aan het passen en op eens moest ik hoognodig naar het toilet, dus ik vroeg het netjes aan de verkoopster alhier en liet mijn toilet pas zien. Maar ik mocht niet gaan in deze winkel aan de Wethouder van Ierlandstraat, maar naar het toilet in het winkelcentrum. Helaas kon ik hier niet snel in het damestoilet, omdat de geldautomaat op de deur defect was, toen maar op het er naast zijnde heren toilet (moest eerst een lage gang door en naar buiten). Helaas was het voor mij al te laat. Dus een dikke 0 voor de Boerenbond, zeer klantonvriendelijk was dit! Dus ik ga hier nooit meer naar toe!!
Voor de tweede maal goed geholpen
Voor de tweede maal goed geholpen. Ik had een klacht over een product.
De bedrijfsleider kwam erbij maakte er geen probleem van en bood mij een nieuw product aan ik was reuze blij en allemaal hadden we zowel de medewerkers als ik een lach op ons gezicht.
Vriendelijk geholpen en kom graag terug, niet voor een klacht maar om gezellig mijn spullen te kopen.
Mooie grote krabpaal gekocht!
Mooie grote krabpaal gekocht!
kat is er blij mee!
je mag alles kopen maar geen plas doen.
Het bedrijf ligt buiten het centrum. Ga er naartoe aan het eind van de boodschappenronde omdat ik diepvriesvlees koop. Lastige darmen, soms moet ik echt even dringend naar het toilet. Soms iemand die zegt, oh, kom maar, ik loop even mee. En dan ineens een kerel die zegt dat er geen klantentoilet is en dat het niet kan. Heel waardeloze service. Je gaat toch niet graag op een toilet in een bedrijf maar als het moet, moet het. En dan mag je wel je geld uitgeven maar niet even van het toilet gebruik maken. Jammer. Ik koop er voer voor 3-4 honden en koop er alles voor mijn nest, honderden euro's. Maar niet even mogen plassen. Kan echt beter. Graag één bedrijfspolicy en niet hoeven kijken aan wie je het mag vragen.,
Vriendelijke klantenservice
Geweest bij de Boerenbond
Geweest bij de Boerenbond. Had een schep gekocht, maar die ging snel kapot. Teruggegaaan en ze hebben direct een nieuwe gegeven! Thanks
Geen vis onder de 12
Was een zeer goede winkel, tot vandaag. Ik fiets helemaal naar de boerenbond om 2 guppen te halen. Ik loop naar de medewerker toe en vraag: mag ik 2 guppen hebben. ZEGT ZE NEE WE MOGEN GEEN VISSEN VERKOPEN AAN KINDEREN ONDER DE 12 JAAR. Wat debkt ze dat ik ga doen met die visjes. Dat ik ze in de prullenbak ga gooien ofzo, ze denken dat kinderen er niet goed voor zorgen weet je hoe best ik me die voor die beesten sukkels. Wat een onzin. Ik ga daar mn geld nooit meer uitgeven.
Schaamteloos schandalige…
Schaamteloos schandalige service/klantonvriendelijkheid van vrouwelijke winkelbediende in het Boerenbondfiliaal Sprundel.
Enkele weken geleden heb ik een bladhark, merk Boerenbond, voor de prijs van ongeveer 15 euro gekocht in het Boerenbondfiliaal Sprundel. Afgelopen weekend wilde ik de hark voor het eerst gebruiken en bij nagenoeg de eerste de beste harkbeweging schoot het harkgedeelte los van het bevestigingsgedeelte aan de steel. Toen ik vanmorgen(16/8) de hark bij het Boerenbondfiliaal te Sprundel terugbracht sprak ik de aanwezige medewerkster(er was er maar 1)aan en overhandigde ik haar de zichtbaar kapotte, zichtbaar ongebruikte en zichtbaar van het merk Boerenbond (sticker op steel) zijnde bladhark. Zij nam de kapotte hark aan en even later hoorde ik luide timmergeluiden vanuit het magazijn. Kort hierop meldde de medewerkster zich bij mij met mijn hark en vertelde zij mij dat zij de hark gerepareerd had. Toen ik aangaf dat dat de bedoeling niet was omdat ik betaald had voor een nieuwe hark en niet voor een gerepareerde, liep ik tegen een muur van onbegrip en starheid. Ik vertelde dat ik mijn kapotte hark slechts om wilde ruilen voor eenzelfde nieuwe uit het winkelrek. De jongedame gaf aan dat dat alleen maar kon als ik de betreffende kassabon kon laten zien. (Alsof ik alle kassabonnetjes van weken geleden voor dergelijk flutbedragen zou moeten bewaren !) Toen ik aangaf dat ik de bladhark per pin betaald had, gaf de verkoopster aan dat ik dan bij mijn bank de bankafschriften op diende te vragen omdat regel was regel en zij het hoofdkantoor een kassabon diende te laten zien alvorens mij te kunnen helpen. Als laatste poging gaf ik aan dat zij toch de duidelijk kapotte, duidelijk ongebruikte hark van het duidelijke merk Boerenbond aan het hoofdkantoor kon laten zien, vertelde de starre winkeljuffrouw dat dat niet kon omdat regel nu eenmaal regel was. Verbouwereerd over deze klantonvriendelijke starheid heb ik de winkel weer verlaten met mijn kapotte bladhark en mijn voornemen om nooit meer een voet bij een Boerenbondwinkel binnen te zetten !
Prima service en levering
Prima service en levering. Prijzen net aan de hoge kant.
Kuipplant na 3 weken kapot.
Begin deze maand een kuipplant gekocht. Plant ligt nu al in de kliko.
Boerenbond verwijd mij dat ik niet goed voor de plant heb gezorgd.
Kom er al jaren voor het voer van mijn huisdieren. Heb er staan te praten als brugman maar denk je nou echt dat ze je dan helpen voor een eventuelen nieuwe plant?
Mij zijn ze kwijt als klant.
Jammer.
Even een compliment voor de boerenbond…
Even een compliment voor de boerenbond etten leur.Ze hebben ons fijn geholpen met een kerstboom .