2,6

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,6

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Wil je van je geld af? Ga naar Borgstaete

Ik weet dat veel mensen klagen als ze in bewind zitten maar deze spant de kroon , een adres wijziging word gewoon niet gedaan , moeilijk bereikbaar alles gaat nog met a4-tjes niks digitaal en het ergste van alles ik heb nog meer schuld door Borgstaete dan dat ik eruit ging , 7000 euro om precies te zijn. Ik ben blij dat ik van deze ellende verlost ben. Er zijn genoeg bewindvoerders die wel goed zijn dus ik zou lekker verder kijken.

1 april 2026

Wat een onprofessionele bende bij…

Wat een onprofessionele bende bij borgstate! Slecht bereikbaar, slecht personeel, erg ouderwets, hebben geen online omgeving. Zitten gevestigd in een soort garage. Je moet zelf achter je zaken aangaan. Bijvoorbeeld een afzegging van een goed doel. “Vergeten” ze gewoon. Zij zouden beslissingen moeten nemen zodat je niet nog meer in de financiële problemen komt. Kunnen ze niet! Je gaat er met meer schulden uit als je niet zelf oplet of iemand hebt die met jou mee kijkt. Niet met deze mensen in zee gaan!

30 maart 2026

Wat een amateuristische organisatie

Wat een amateuristische organisatie! Bestaat alleen om geld te verdienen over de rug van de cliënten. Die vervolgens niet worden begeleid. Ik heb hier geen goed woord voor over.
De hulpverlening die de cliënten naar deze organisatie verwijst, is trouwens net zo slecht. DIT KOST ONS ALS SAMENLEVING ALLEEN MAAR BAKKEN MET GELD!!

30 november 2024

Nooit mee in zee gaan

Nooit mee in zee gaan! Mooie verhalen ophangen, doen alsof ze zogenaamd heel hard voor je bezig zijn maar dan is er altijd wel weer een reden waarom iets niet gelukt is. Een hele lange reeks van ellende. Mensen die er nu nog bij zitten; ga er zsm weg, zoek hulp bij bureauwsnp.nl en kijk waar je recht op hebt en of je bewind al kan worden opgeheven. Zolang jij niks onderneemt zullen ze het bewind lekker door laten lopen en jouw aan het lijntje houden en je als melkkoetje gebruiken.

1 maart 2024

Is dit jouw bedrijf?