3,6

Gemiddeld

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Dit zijn oplichters en leugenaars

Leugenaars en oplichters. Bedrijf failliet laten verklaren. Komt afspraken niet na. Gaat onbeschaamd verder onder andere naam. Nigvand/Bouwfort zijn dezelfde. Trap er niet in. Kunnen zelf niks. Vraag om papieren, verzekering en vergunning.

20 september 2025

Beste reviewer,

Bouwfort

Helaas moet ik 1 ster geven om een…

Helaas moet ik 1 ster geven om een review te schrijven. Geloof ze niet! Zijn oplichters! Werken niet met vakmensen. Ze hebben meerdere mensen opgelicht. De zogenaamde eigenaar van Bouwfort heeft voor haar partner de administratie gedaan. Deze meneer had een aannemersbedrijf en heeft ons opgelicht. Er loopt nu een faillissement voor zijn bedrijf. Ze hebben gehandeld onder naam Bouwmanagement. Bedrijf van meneer heette Nigvand aannemersbedrijf. Meneer wist dat hij een faillissement aan z’n broek had hangen maar heeft nooit iets tegen ons gezegd maar wel facturen blijven sturen. Bouwmanagement,Bouwfort, Nigvand Aannemersbedrijf, allemaal 1 pot nat! Twee dezelfde personen die niks weten van verbouwing wel hoe ze binnen de lijntjes anderen kunnen oplichten en daarmee wegkomen. Ga niet met ze in zee! Doe je huiswerk goed. Zoek uit via KVK op wiens naam Bouwfort en Bouwmanagement staat. Zoek op aannemersbedrijf Nigvand dan vind je alles! Ze zijn uitgekookt en weten precies hoe ze goed gelovige mensen geld afhandig maken. Alle positieve reviews hier zijn nep! Helaas mag ik geen namen noemen hier.

20 april 2026

Beste reviewer,

Wij nemen deze beschuldiging zeer serieus. Op basis van de door u verstrekte gegevens kunnen wij echter geen enkele klantrelatie, overeenkomst of uitgevoerde werkzaamheden met u vaststellen. De in uw review genoemde beschuldigingen van oplichting en verwijzingen naar andere bedrijfsnamen zijn voor ons niet herkenbaar en raken niet aan onze bedrijfsvoering. Wij verzoeken u vriendelijk om contact met ons op te nemen via Info@bouwfort.nl en uw claim te onderbouwen met concrete gegevens, zoals een overeenkomst of factuur waar ook duidelijk onze gegevens op staan van BOUWFORT B.V. Zonder deze onderbouwing gaan wij ervan uit dat deze review niet gebaseerd is op een daadwerkelijke ervaring met ons bedrijf. Wij hebben deze review tevens gemeld bij Trustpilot wegens mogelijke onjuiste en misleidende informatie.

Bouwfort

Zeer tevreden

Hele fijne samenwerking gehad met de heren van Bouwfort! Zijn goed bereikbaar, werken professioneel en denken goed met je mee. Ze hebben ons huis op verschillende plekken verbouwd en onze badkamer gerenoveerd. Wij zijn super blij met het eind resultaat, bedankt!

19 januari 2026

Verbouwing

Wij hebben onlangs ons huis laten renoveren door BOUWFORT B.V. het was een fixe verbouwing.moet eerlijk toegeven wat een top bouwbedrijf. Top communicatie. Komen afspraken na en ze hebben de verbouwing zeer op tijd opgeleverd.

Ik raad zeker deze bouwbedrijf aan.

6 februari 2026

oplichting

oplichting gaat steeds failiet. weet zelf niets van bouw

19 januari 2025

Geachte heer mevrouw,
volgens mij heeft u bij verkeerde bedrijf een review achtergelaten. Ons bedrijf bestaat sinds 2014.

Wij hebben via trustpiloot om u gegevens gevraagd om in contact te komen met jullie. Helaas hebben wij geen terug koppeling gehad van u.

Vijf sterren, erg tevreden!

Vijf sterren, want ik ben erg tevreden! Er wordt meegedacht en snel maar zorgvuldig werk geleverd. Super fijne communicatie, dat maak je ook vaak anders mee!

8 september 2025

Goede communicatie

Goede communicatie, komen afspraken na. Ik ben erg tevreden over de uitbouw die ze bij ons gerealiseerd hebben!

21 februari 2025

Zeer tevreden met de service

Zeer tevreden met de service!
Ik ben erg tevreden over deze partij. Vanaf het begin ben ik goed geholpen en er werd echt met me meegedacht. De communicatie verliep prettig en duidelijk, en afspraken werden netjes nagekomen. Het eindresultaat is helemaal naar wens. Een betrouwbare en professionele partij, ik kan ze zeker aanraden!

15 januari 2025

Snel en betrouwbaar

Snel, netjes, betrouwbaar en sequre. Zeer goede ervaringen mee gehad. Jongens met veel ervaring en breed netwerk waardoor de werkzaamheden volgens gemaakte afspraken uitgevoerd werden. Ik ben oprecht tevreden.

15 maart 2025

ben ontzettend tevreden over dit team

ben ontzettend tevreden over dit team! Top gasten die hun afspraken nakomen en het werk echt snel en netjes uitvoeren. Ze kunnen bijna alle klussen aan – van verbouwingen tot aanbouw – en pakken alles professioneel aan. Betrouwbaar, vakkundig en heel prettig om mee samen te werken. Ik kan ze iedereen aanraden!

19 augustus 2025
Toon reviews in alle talen. (12 reviews)