Communicatie is niet hun sterkste punt en is voor verbetering vatbaar. Chatbox "zero" antwoord en ook geen email met uitleg.
Bestelde een Skylux product met gratis levering. Kon niet worden geleverd binnen de vooropgestelde 10 werkdagen. Maar ben wel tevreden over de vlotte communicatie hieromtrent. (Product werd na 20 wer... Toon meer
De isolatie die ik bestelde had een levertermijn van 2 weken. Bouwkampioen belde mij op om te melden dat ze een alternatief konden voooorstellen met exact dezelfde eigenschappen, maar die wel in voor... Toon meer
Snel en vriendelik antwoord op vragen, duidelijk, heel snelle en vloeiende verkoopsproces (documenten, aanvraag transport etc). Concurrentiële prijs dankzij gratis transport voor groot product. Leve... Toon meer
- Bouwmaterialenwinkel
- Bouwmaterialen leverancier
- Bouwgereedschap leverancier
- Doe-het-zelfzaak
- Apparatuurleverancier
- Isolatiemateriaalwinkel
- Zand- en grindleverancier
Bouwkampioen is een Online Webshop voor Bouwmaterialen in België met een ruim assortiment aan bouwgereedschappen, bouwmaterialen, tegels, klinkers en meer... U kan er tegen scherpe prijzen online een offerte aanvragen voor uw project, bouwmaterialen bestellen of een breed gamma aan producten aanschaffen. De Bouwkampioen levert in heel België en Nederland en werkt enkel met professionele merkproducten en vertrouwde partners. Hebt u vragen omtrent de online aankoop van een product op onze website of uw bouwproject? Hebt u suggesties om het online bestellen van gereedschap en bouwmaterialen bij De Bouwkampioen nog aangenamer te maken? Aarzel niet ons te contacteren, we horen het graag van u!
Veerweg 54, 9090, Melle, België
- info@bouwkampioen.be
- www.bouwkampioen.be
Na aankoop bleek de regenput vanwege…
Na aankoop bleek de regenput vanwege hoogte grondwater niet geplaatst te kunnen worden. De aankoop werd keurig op mijn verzoek geannuleerd!
Heel correct!
Gebruiksgemakkelijke site
Gebruiksgemakkelijke site, snelle afhandeling en correcte levering.
alles perfect en zeer snel geleverd
Levering van bestelling op tijd…
Levering van bestelling op tijd ,volledig volgens aankoop
Het juist bestelde produkt op tijd en…
Het juist bestelde produkt op tijd en de juiste plaats geleverd . We zijn tevreden
snel en coreckt oke !!
Snel en correct
Snel en correct geleverd op een relatief moeilijk bereikbare plaats. Uitstekende kwaliteit en staat van materialen.
Super goed en snel geholpen door…Olivier
Super goed en snel geholpen door Olivier, geïnformeerd naar de prijs, snel offerte en de volgende dag had ik mijn levering al.
snelle levering van vloermat op maat
snelle levering van vloermat op maat
alles in orde
Snel antwoord op vragen
Pas een maal een bestelling gedaan.
Pas een maal een bestelling gedaan.
Levering ging soepel en vlot.
Informatie verstrekking over de levering was goed.
Alleen de telefonisch benadering in het begin was niet echt geweldig.
Niet echt vriendelijk, kort en minder goed verstaanbaar.
Vlot en snel geleverd; betrouwbaar!
Vlot en snel geleverd, zelfs met persoonlijk contact! Betrouwbare leverancier voor alle bouwprojecten.
Altijd correct geleverd
Bouwkampioen blijft een aanrader !!!
Niet de eerste maal dat ik bestel bij bouwkampioen en nog steeds heel tevreden. Per uitzondering voor de laatste levering slechts 4 sterren ipv 5 omdat de geleverde materialen wat beschadigingen vertoonden. (gipsplaten - hoeken beschadigd - gelukkig net kunnen wegwerken).
Maar dit mag geen belemmering zijn om in de toekomst opnieuw beroep te doen op Bouwkampioen.

Antwoord van Bouwkampioen
Top prijzen & service, Zeer snelle correcte levering.
Zeer snelle correcte levering met een goede telefonische ondersteuning van de verkoper bij een vraag. Zeer concurrerende prijzen. TOP service