3 hoofdtelefoons defect binnen 2,5 jaar tijd
Ik heb binnen ongeveer 2,5 jaar tijd 3 hoofdtelefoons aangeschaft die binnen korte tijd defect waren.
Het begon met een B&W PX7 S2 deze viel na ongeveer een 3/4 jaar uit elkaar. De lijm van de hoofdband liet gewoon over de hele lengte los. Contact gezocht met B&W omdat de leverancier waar ik hem gekocht had was gestopt met dit merk. na veel mail verkeer moest ik de hoofdtelefoon maar retourneren en na een aantal weken kreeg ik mijn geld terug. Omdat ik best wel een fan was van B&W ben ik naar hifi Klubben gegaan en hebik de px7 2Se aangeschaft Deze mensen hebben mij netjes geholpen.
Na ongeveer een half jaar werkte van de één op de andere dag mijn linker oorschelp niet meer. Weer contact gezocht met B&W, en dan krijg je een mail terug met allerlei vragen die ik al in mijn mail had beantwoord, om vlekken van in je nek te krijgen. Ik ben met mijn hoofdtelefoon naar HiFi Klubben terug gegaan en deze controleerde de hoofdtelefoon en zagen direct dat ik erg zuinig ben en dat de hoofdtelefoon niet heel veel was gedragen. Zonder enige moeite kon ik bij dit bedrijf mijn geld terug krijgen of een andere hoofdtelefoon uitzoeken, van welk merk dan ook. Ik kwam toch weer op een B&W uit maar nu de PX7 S3. De verkoper vroeg nog weet je het zekere en ik dacht een derde keer zal het toch niet weer fout gaan. Na een forse bijbetaling en vol goede moed naar huis. Zo kan het dus ook Bowers & Wilkins, dit noemen ze service.
De eerste week was ik superblij, alleen af en toe verloor ik de bluetooth connectie met mijn apparaat. Eerst dacht ik dat het was omdat er een secondary device was gekoppeld. Dit was dus niet de oorzaak, na alle stappen te hebben ondernomen om het probleem te verhelpen wederom een mail gestuurd naar B&W.
Alles uitgelegd, ook wat ik al geprobeerd had en je raad het al ik kreeg een vragenlijst met exact de vragen die ik al had uitvoerig had beschreven en uitgevoerd toen ik mijn eerste mail stuurde. Ik had het verhaal uitgelegd dat dit nu de 3e defecte Hoofdtelefoon ismen dat ik nu eens service van B&W verwachtte. Ik kreeg een mail met dat het geëscaleerd zou zijn en er snel naar een oplossing gezocht zou worden, en weer vragen om gegevens naar hun te versturen die al verstuurd had. Op een gegeven moment was ik het zo zat dat ik geeist heb dat ze me telefonisch contacteerde omdat we nu al een maand aan het mailen waren. Nadat ik mijn telefoonnummer had gestuurd kreeg ik na een aantal dagen een telefoontje van een dame die op zich erg vriendelijk was maar het enige wat ze mij vertelde u heeft alles gedaan om het op te lossen dus kunnen wij helaas niks voor u betekenen. Ik schoot op dat moment behoorlijk uit mijn slof(wel op een nette manier) maar wel laten blijken dat ik de firma Bowers &Wilkins een klant onvriendelijk en asociaal bedrijf vindt en dat ik een officiële klacht in wil dienen
(dit had ik in vorige mails ook al aangevraagd maar geen reactie op gekregen) de dame zei ik ga het laten escaleren wat voor hun een mooi wordt is om het door te zetten naar 2e lijn en de klant dan afwimpelen.
Bowers & Wilkins moet zich kapot schamen.
Deze 3e hoofdtelefoon is 3 maanden oud en was ruim €.400,= Voor mij in ieder geval nooit geen Bowers & Wilkins meer.
De dame zei ook dat er een klacht in te dienen is via officiële website, nou ik kan het in ieder geval niet vinden