Zeer slecht
Zeer slecht, niet aan te raden. ze adviseren je een extra verzekering af te sluiten zodat je voor alles gedekt ben. Bij het inleveren van de auto was er een sterretje waar we de volledige kosten van moesten betalen….
Pas op! Oplichters zijn het!
Toen ik de auto ging ophalen kreeg ik een aanbieding om voor 35 euro alle risico af te kopen. Was een mooie deal, dus gedaan. Onderweg steentje tegen ruit en bij inleveren zeggen ze doodleuk dat ik daar via hun niet voor verzekerd ben en even 350 euro voor ruitschade moet betalen. Ze zeggen erbij dat ze zien dat ik via rentalcars.com hier wel voor verzekerd ben en ik mijn geld via hun weer terugkrijg. Einde van het verhaal. Rentalcars.com vergoed niets en die oplichters zijn 385 euro rijker geworden! Alle gesprekken opnemen bij deze oplichters want je wordt genaaid waar je bij staat!
Komen extra kosten er bij terwijl deze kosten niet aangegeven worden bij Carjet.
Je borg wordt niet volledig terug betaald zonder enig reden.
Dus je komt veel duurder uit dan wat je geboekt hebt.
Oplicht praktijkjes Absolut niet boeken bij Boycar.
Es fallen zusätzliche Kosten an, die beim Vermittler Carjet jedoch nicht ausgewiesen sind.
Ihre Anzahlung wird ohne Angabe von Gründen nicht vollständig zurückerstattet.
Es kostet Sie also viel mehr als das, was Sie gebucht haben.
Betrugspraktiken Buchen Sie auf keinen Fall bei Boycar und Carjet.
There are additional costs, which are not shown by the agent Carjet.
Your deposit will not be fully refunded without explanation.
So it will cost you much more than what you booked.
Fraudulent practices Do not under any circumstances book with Boycar and Carjet.
Carjet acentesi tarafından gösterilmeyen ek maliyetler alinmaktadir ekstradan trafik sigortasi gibi.
Açıklama yapılmadan depozitonuzun tamamı iade edilmiyor.
Yani rezervasyon yaptığınızdan çok daha pahalıya mal olacak.
Dolandırıcılık uygulamaları Hiçbir durumda Boycar ve Carjet'ten rezervasyon yaptırmayın
Auto vanuit Nederland gehuurd via CarJet in Izmir. Via CarJet dus bij BOYCAR terecht gekomen. Ik had bij CarJet een verzekering afgesloten daardoor zou ik geen € 500,00 borg moeten laten reserveren op mijn creditcard maar € 100,00. BOYCAR had nog nooit van CarJet gehoord en wilde daar dan ook niet aan meewerken. Ze wilden ook niet bellen met CarJet. Maar na heel veel heen en weer gepraat gingen ze akkoord met € 100,00.
Ik had een Renault Symbol gehuurd vanwege de ruime kofferbak. Staat natuurlijk altijd bij of gelijkwaardig. Bij de auto aangekomen bleek het een Renault Clio te zijn. Niets mis met de auto maar na een week zouden er 2 personen extra komen inclusief een opvouwbare rolstoel.
De Renault Clio was erg vuil aan de buitenkant. En ik wilde voor donker op mijn bestemming zijn, dus heb de auto geaccepteerd met de opmerking dat ik na een week een grotere wilde hebben. Op z’n minst de auto die ik gehuurd had. De hele week geapt met BOYCAR en een paar dagen voordat ik de auto zou omwisselen kreeg ik bericht dat er geen andere auto beschikbaar was?
Een Turkse vriend heeft toen gebeld met BOYCAR en de volgende dag kreeg ik bericht dat er een grotere auto beschikbaar was? Dit was een Fiat Egea met een ruime kofferbak waar alles in kon. Ik moest wel € 100,00 extra betalen omdat deze auto een klasse hoger was dan de Renault Symbol en een diesel. Er werd een bedrag van 2200Tl afgeschreven van mijn creditcard wat later bleek geen € 100,00 maar € 110,00 te zijn? Ik dacht dat ik ik later met CarJet wel opnemen uiteindelijk heb ik een contract met CarJet.
De Renault Clio was schoon toen ik hem inleverde en ook de Fiat Egea was schoon. Ook geen opmerkingen op de inname formulieren.
Na enkele dagen kreeg ik mijn borg terug gestort minus ca. € 33,00. Na contact met BOYCAR bleek dat de tol en schoonmaak kosten van een auto te zijn. Beide auto’s waren 100 % schoon dus ook geen opmerking op de inname formulieren.
Dit eerst aangekaart bij BOYCAR en later bij CarJet maar CarJet gaf aan het overlegd te hebben met BOYCAR. Beide konden ze niets voor mij betekenen.
CarJet gaf nog aan of ik foto’s met datum en tijd van de auto had. Natuurlijk niet?
Ik zal dus zeker via beide maatschappijen geen auto huren en raad anderen ook aan om iets meer te betalen en met een bonafide maatschappij in zee te gaan en niet met dit soort bedrijven.