3,0

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Bierpakket besteld bij Frontaal

Bierpakket besteld bij Frontaal, ruime keuze aan hoge kwaliteit bieren. Verzending duurde een paar dagen en was niet helemaal goed gegaan met transport dus contact op genomen met klantenservice. Heel snel krijg ik een reactie en hebben ze het piekfijn in orde gemaakt. Dus voor iedereen die van heerlijk speciaal bier houdt echt een aanrader en ook bij de verrassingspakketen kan je bij bestellen aangeven wat je smaak is en proberen ze daar rekening mee te houden, dus hier ga ik zeker vaker bestellen. Bedankt Frontaal!

1 december 2025

Zwarte schimmel op de muren

Zwarte schimmel op de muren.
Smerige wc's.
Helft van de groep had al gegeten. Andere helft heeft minimaal een uur moeten wachten.
Frisdrank smaakte erg muffig en was ronduit vies.
Qua voorraad kreeg je van de barman vaak te horen 'dat hebben we niet ' toen ik vroeg om een zoete witte wijn. Of andere in de groep om een gewoon biertje.
Muziek stond enorm hard en het was er enorm koud...

1 november 2025

Slechte bediening!!!!

Slechte bediening
Na 2 uur vragen waar je bruger blijft krijg je de geweldige opmerking:
Anders eten wij hem wel op hoor
Schandalig
Helemaal na meer dan 100 vier en 20+ burgers
Wat een slechte service
Ga hier niet heen

18 juli 2025

Bierenpakket besteld

Bierenpakket besteld, zou bezorgd zijn. Terwijl ik niet thuis was. Bijzonder want ik woon alleen. Daarna een hele speurtocht gehouden waar het pakket zou zijn. Niet bij de buren, niet bij Post.nl en niet bij Frontaal.
Bezorger zou contact opnemen, ik zou een mail krijgen. Niets.

Daar gaat het feest van vanavond. Ik ga hier nooit meer bestellen.

30 januari 2025

2,50€ Bier tax voor blikje

Recentelijk gezellig een biertje gaan drinken, was lekker en gezellig. Vervolgens komt de rekening en betaal je voor elk blikje bier 2,50€ extra tax, dit staat nergens op de kaart en nergens in de kroeg. Hierdoor betaal je snel 10€ voor een biertje, het is ontzettende afzetterij, laatste keer dat ik hier kom. Erg zonde aangezien ik hier graag heen ging. Na hier wat van gezegd te hebben bij de barman zei hij “ja anders bestelt iedereen blikjes bier” alsof dit een probleem is. Als je extra kosten rekent voor blikjes dan zeg je dat bij het bestellen hiervan erbij. Echt pure afzetterij, onwijs teleurstellend voor een verder leuke brouwerij

28 augustus 2024

Altijd zeer tevreden

Al meerdere malen besteld en altijd tevreden. Er gaat wel eens wat mis bij de vervoerder maar dat wordt altijd goed en snel opgelost door Frontaal. Ook hun beer club abbonnement is echt een aanrader, daar maken ze ook elke maand weer wat leuks van!

5 maart 2022

Goede klantenservice

Goede ervaringen met de klantenservice. PostNL heeft het pakket een week lang "niet kunnen afleveren" en daarna spontaan afgeleverd (zonder daadwerkelijk te leveren). Snel en vriendelijk opgepakt door Frontaal.

Ook 't bier is prima te drinken verder

26 juli 2021

Beste te drinken maar duur!

De meeste bieren zijn wel lekker. Maar prijs/kwaliteit is wel bijzonder.
De meeste 33cl blikjes kosten maar liefst €4,-
De 50cl €6,99 of meer!!!! Aardig aan de prijs voor een lokale Brouwer!!!!

9 juli 2021