Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Stor skuffelse! Første og sidste besøg. Laaannggg ventetid. Øllet var bestemt ikke perlende koldt og smørrebrødet var på ingen måde pengene værd. 80 kr for en HEL bakke fuldstændig smagsforladt leverp... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi var til konfirmations fest med 50 personer, Fantastisk mad og serveringen var meget fin. Deres Créme brûlée var virkelig god

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Blev inviteret til frokost hos jer og forventningen var stor, da vi aldrig havde besøgt "skovlyst". Vi er meget skuffede over servicen, måtte vente meget længe på at kunne bestille mad og drikkevarer... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Dejlig sommer dag, hyggeligt sted, opmærksom betjening. Havde en Smartbox = Fire mindre stykker smørrebrød serveret på én gang ”Jomfruens valg” Syntes det var en kedelig og tarvelig tallerken... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Restaurant

Geschreven door het bedrijf

Danmarks bedst beliggende restaurationsbryggeri – På den smukkeste skovvej midt i Hareskoven. Alt er hjemmelavet og tager udgangspunkt i sæsonens råvarer

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har købt skovlyst alkoholfri pale ale…

Har købt skovlyst alkoholfri pale ale og har nu 3 forskellige gange oplevet at den virker som et afføringsmiddel. Måske kan jeg ikke tåle ingredienserne. Da jeg prøvede at finde ud af hvor den øl er produceret viser det sig at skovlyst ikke er en dansk øl, men at den er produceret i Polen. Fremover vil jeg virkelig undersøge hvor specialøl er produceret inden jeg køber dem.

7 februari 2026

Advarsel: Kedelige flade øl

For nylig var der tilbud på Skovlyst øl til 10 kr for 50 cl. Det lød jo meget godt, så jeg købte et bredt udvalg.
Da jeg åbnede den første flaske var det som om kapslen nærmest faldt af. Øllet var fladt, helt uden brus og rent ud sagt en kedelig omgang.
Jeg antog jeg bare havde fået en uheldig flaske, men nej! På samtlige faldt kapslen af på samme måde og samtlige øl var en fesen slatten kedelig omgang, hvor der stort set ingen forskel var på smagen.
10 kr er ikke mange penge, men desværre 10 kr for meget for denne parodi på 'håndværk'.

10 december 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Uspiselig bøf til 395 kr!

Min ribeye-bøf til 395 kr. var FYLDT med sener, som tyggegummi hele vejen igennem, ikke ét reelt stykke kød, og kokken var slet ikke imødekommende, så jeg kom til at betale fuld pris.
Derudover var tre af øllene på menukortet udsolgt.
Vi var et selskab på syv, og ingen af os har lyst til at komme igen.

25 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lunken øl, små serveringer og høje priser

En trist oplevelse at besøge Bryggeri skovlyst, som ellers ligger hyggeligt og idyllisk og som i øvrigt havde fint med besøgende gæster. Vi bestilte en af deres egne øl, som var lunken og halvflad. Vi bestilte hver en paneret og stegt fisk med mayonnaise og rejer. Men det skulle måske hedde mayonnaise med fisk og rejer, de havde ikke sparet på deres hjemmerørte mayonnaise som havde klædt rigtig godt til noget mere fisk. Til hele 155 kr får man en lille tynd gnalling af en fiskefilet. Vi er københavnere og selv der får man ikke så lidt mad for pengene. Herefter fik vi mørbrad af landgris med svampe ala creme, og jeg er da glad for at grisen havde et godt liv inden den mødte kokken… grisen var vendt i mel og “stegt” den var blød, mushi, sej, hvordan man så end formår begge dele på engang kan man jo undres over, og ja, alt andet end lækker. Svampe ala creme, er en ret simpel anretning som er svampe i fløde, men de er svampe har aldrig set fløde i deres liv, en kedelig pulveragtig sovs som ikke kunne tvinges ud af dens lille skål, så stiv og gelé agtig var den. Den meget unge tjener som besøgte vores bord 0 gange under bespisningen, fik at vide, da vi så skulle have regningen af grisen ville vi ikke betale for. Det fik han så lov til af nogen fra køkkenet at efterkomme. Alt i alt en ærgerlig oplevelse - vi kommer ikke igen.

20 september 2025

Super godt

Super godt!
Personale er søde og profesionelle

Rigtig god mad især smørrebrødet
Har været på Skovlyst mange gange og altid god service
Kan anbefales her fra!

22 augustus 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bryggeriet i skoven var løbet tør for 2…

Bryggeriet i skoven var løbet tør for 2 øl typer. Vi valgte 2 andre typer, hvor den ene smagte af citron / citronsyre, det skulle der ikke være i den øl type. Den anden øl var også sur/syrlig, og opskænket i plastkrus, det skal da være glas især når det er et såkaldt bryggeri. 1 stjerne for at kunne sidde ude i hyggelig gårdhave med sol.

23 augustus 2025

En meget skuffende oplevelse

En meget skuffende oplevelse – kan ikke anbefales

Vi besøgte restauranten med forventning om en hyggelig aften, men desværre blev det en stor skuffelse. Allerede fra starten gik det galt. Vores tjener var ung og tydeligvis ufaglært – muligvis studerende – og virkede usikker på alt. Der blev lavet mange fejl i vores bestilling. Vi havde bestilt 2 forretter og 4 hovedretter, men fik serveret det modsatte.

Da vi gjorde opmærksom på fejlen, blev det ikke rettet, og på regningen stod vi alligevel til at betale for retter, vi aldrig havde fået eller spist.

Maden var desværre heller ikke nogen redning. Hovedretterne kom kolde på bordet, og kødet var uden smag og kedeligt tilberedt. Vi påpegede, at maden var kold, men personalet reagerede ikke på vores klage. Det føltes som om, det slet ikke blev taget alvorligt.

Priserne ligger på et niveau, som på ingen måde hænger sammen med kvaliteten af hverken mad eller service. Samlet set gik vi derfra med en meget dårlig oplevelse, og vi følte ærligt talt, at vi havde spildt både penge og tid.

Vi kommer ikke igen og kan desværre ikke anbefale stedet til andre.

22 augustus 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg har været på Skovlyst 15-20 gange…

Jeg har været på Skovlyst 15-20 gange over de seneste 15 år, dog kun selv booket bord 2 gange.
Jeg har ikke været på restauranten én eneste gang, hvor der ikke har manglet noget. Enten glemmer de at komme med bestillinger, glemmer bestik, glemmer at man på forkant har sagt “denne mad skal være uden xxx”. Ting som man ikke kan bestille på menuen fordi de er løbet tør eller det er uden for sæson. Der er ingen, eller langsom, opfølgning på gæsterne under middagen, ingen spørger om alt er godt.
Til sommerbuffet i går, var det ingen undtagelse, vi skulle selve hente tjeneren for at bede om menukort til dessert, vi sku selv spørge om de tilbød kaffe.
Den unge mand som stod i buffeten var super sød, men han måtte selv hente ekstra forsyninger til buffeten så gæsterne stod og ventede på han kom retur og kunne skære kød.
Jeg har nok oplevet 10 gange at ekstra bestilling af øl er blevet glemt, så det er jeg stoppet helt med.
Stedet er så hypet fordi det er et bryggeri i hyggelige omgivelser, “håndmadderne” er også altid gode synes jeg, men resten er så ringe at jeg håber det snart får konsekvenser for deres forretning. ISÆR servicen på gulvet. Jeg dukker sikkert op igen fordi jeg bliver inviteret, men jeg kommer aldrig til selv at bestille bord derude.

7 augustus 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sidste gang jeg kommer på skovlyst

Bliver betjent af en sød pige udenfor, der oplyser at jeg/vi ikke kan få et glas til min fadøl - Stout og en hvedøl. Det er kun til spisende gæster ? Der er åbenbart forskel på folk og deres pengepung. Nå jeg godtager desværre at vi skal drikke fadøl af et plasticglas og jeg mener bestemt, at hverken en Stout eller en hvedeøl skal drikkes af plasticglas, men af forskellige former for glas, for at nyde øllet på flere forskellige måder. Nå det så er skrevet og sagt, så var øllet en gang lunken kop te at drikke og den søde pige prøvede endda at gå indenfor og tanke yderligere et glas øl op indenfor, for der måtte det jo være koldt ? Nix jeg kunne ligeså godt have bestilt en varm kop cacao og smagen var simpelthen så dårlig at jeg hældte over halvdelen ud. Jeres køleanlæg må være gået i stykker.
For 185 kr.incl.flæskesvær var det den dårligste oplevelse jeg har været ude for i meget lang tid og dermed sidste gang jeg sætter mine ben der desværre,samt jeg vil fraråde alle jeg kender om ikke at komme der. Ærgerligt når man nu har kommet der i mange år, men livet er for kort til varmt øl i plasticglas.

20 juli 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig picnikboks og uvenlig betjening…

Jeg har skrevet min kritik til skovlyst men uden at få svar. Derfor skriver jeg her. Vi havde bestilt picnicbokse til 11 personer til afhentning 11.40. Kom lidt før og blev mødt af “ vi åbner først klokken 12” ingen “god dag” eller lign. I restauranten stod 4 halvsure tjenere maden var generel dårlig Brødet var tørt tærten var tørt og piroquen virkede ikke færdigbagt. Vi tror det var lavet dagen før. Det passer fint sammen med at den stod helt klar 15 min før afhentning selv om vi havde fået at vide at vi tidligst kunne hente dem 11.40
Det er ikke anbefalelsesværdigt

22 juni 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Vi holdt min svigermors 86 års dag

Vi holdt min svigermors 86 års dag
Søndag .
Vi var 3 der bestilte Stjerneskud.
De 2 af os fik nogle med 2 fisk på.
Og den den 3 fik et lille et med en fisk.
Var ikke lige klar over at der var 2 fisk på de andres.
Kaldte på Tjeneren,
Og sagde hvorfor der var en lille fisk på den jeg fil
Når det var samme pris.
Det kunne de ikke gøre noget ved.
Maden var dejlig.
Men ikke i orden at man ikke gjorde noget ved det.

Skulle have taget et billede af det lille stykke fisk.
Man kan altid være bagklog.

18 mei 2025

Dejlig frokost på Skovlyst

Vi var 4 til frokost på Skovlyst, og det var en dejlig oplevelse! Meget høflig og hurtig betjening og nogle super lækre anretninger. Lækkert anrettet og rigelige mængder, - trods god appetit, levnede vi en del :-) .
Til vore frokost fik vi dejlige øl, som hver havde sin særpræg,- helt som bekrevet i ølkortet.

10 mei 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har lige fået serveret en ELENDIG…

Har lige fået serveret en ELENDIG bøf... til 395,- i anledningen af min søde søsters fødselsdag, hvor hun gerne gøre dagen mindeværdig. Det blev den også, for jeg vil huske den bøf, som det kedeligste stykke kød jeg har fået LÆNGE... Den så allerede "problematisk" ud da den blev båret ind, og den var så sandelig også både sej, og umulig at tygge, og helt til grin ift. 4 stk tilfældige Entrecote´s.. indkøbt i Netto forleden til 179,- !!!
Jeg prøvede at spise lidt fra begge ender, og det var det samme.. skar den over, og prøvede i midten.. igen, sej og svær at skære ud.. påtalte problemet, hvorefter jeg fik svaret: "Det er jeg da ked af", hvor til jeg svarede: "Ja, DET er jeg sandelig også".. og så gik hun, med over halvdelen af bøffen, urørt... uden tilbud om noget som helst.. ny bøf, afslag, kage, kaffe.. som hører sig til, når gæsten tydeligvis ikke har fået værdi for pengene.. Min søster fik heller ikke sin hovedret, og bad så om regningen uden at jeg opdagede det, og den kom til gengæld prompte.. = FULD pris! Jeg påtalte igen min utilfredshed, men der var absolut ingen antræk til afslag, eller tilbud om noget som helst... virkelig DÅRLIG stil! Jeg har været der mange gange, og aldrig været super imponeret.. men i dag blev jeg virkelig sur.. for hvis jeg kan tilberede en netto bøf, så den er LANGT bedre, kan jeg ikke se noget formål med at komme igen, og betale overpris.. nogensinde!
De andres bøffer = "Fine"
Datter skar lidt i min = "Chewy"
Bearnaisesauce = "Middelmådig"
Pebersauce = "Lækker" (Smagte dog ikke af peber)
Salat = "No no no"
Betjening og ventetid i øvrigt = "Fin"
Pris = "Ikke det værd"

26 april 2025

Ingen imødekommenhed fra personalet

Vi var forbi Bryggeri Skovlyst 20/4-2025 og kom ind i Restauranten kl. 16:49 og ville købe drikkevarer til at nyde udenfor. Beskeden fra personalet var, at vi ikke kunne købe noget, fordi de lukkede om 10 minutter. Der var ingen imødekommenhed overhovedet og intet forsøg på at finde en løsning (fx at få et par plastickrus med med udenfor).

Jeg bor i området og er kommet på Skovlyst igennem de sidste 10 år. Det har altid været ok men betjening har altid været ekstrem dårlig. Jeg har altid som kunde haft oplevelsen af at være til besvær. Jeg har aldrig oplevet en løsningsorienteret adfærd - tværtimod.

20 april 2025

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.