Helaas is deze site net als andere sites voor gehandicapte mensen nog steeds erg duur dus dat is jammer! Ze zijn iets goedkoper dan anderen maar de spulletjes zijn erg klein vergeleken met hoe ze af... Toon meer
De artikelen waren keurig verpakt. De levering duurde iets langer dan op de site vermeld stond maar daar heeft het bedrijf excuses voor aan geboden. Helaas staat er geen telefoonnummer bij “contact”,... Toon meer
Wij hebben een waterprojector besteld voor in de badkamer die ook op batterijen zou werken. Helaas was dit niet zo. Een mailtje naar Budgetsnoezelen gestuurd en er werd ons naast excuses meteen een... Toon meer
Voor 5 dec verschillende producten besteld. Snelle levering. Helaas was er een product kapot. Na contact te hebben gezocht kreeg ik direct een reactie. Er werd meteen een nieuwe opgestuurd. Snelle en... Toon meer
Snoezelmateriaal en sensorisch speelgoed. Snoezelen voor elk budget. Spelen is niet alleen plezierig, je leert er ook vaardigheden van, je ontdekt nieuwe dingen en je kunt ontspannen van alle dagelijkse prikkels. Voor ieder kind passend speelgoed, daar staat Budgetsnoezelen voor.
Veldbiesweg 26, 8084RD, 't Harde, Nederland
De projector die ik bestelde kwam stuk toe.
Dit is geen probleem maar ik stuurde ondertussen al 2 mails en nog steeds geen antwoord. Deze projector was een aankoop voor de leefgroep waar ik werk en bij het bekijken van de site leek deze ons wel interessant. Als hier geen oplossing voor komt zullen we echter op zoek gaan naar een andere. Groetjes.
Snel verzonden product zoals verwacht! Goed geholpen!
Fijn kadootje voor onze kleindochter, goed verpakt en snel bezorgd.
Reageerde snel op m’n email. Het pakketje was snel thuis bezorgd. Erg leuk product
Ik heb nu voor de derde keer de senorische sportbal gekocht. Ik zag deze op de opvang van mijn zoon. Ik heb hem toen hij bijna 4 maanden was gekocht en nog steeds is dit een van zijn favoriete speelgoed. Door de eerlijke prijs op deze website heb ik hem nu ook twee keer cadeau gegeven. Op andere sites verkopen ze hem ook maar is hij bijna 2x zo duur..
er waren wat problemen via de website, maar via een mailtje heb ik snel antwoord gekregen en is de bestelling toch geplaatst en snel geleverd
Snelle levering prima prijs/ kwaliteit verhouding goed ingepakt
Vlotte levering, duidelijk genoteerd op de levering dat het breekbaar was.
In de Action zag ik hetzelfde product liggen, maar ik wou per se het product dat ik bij budgetsnoezelen.nl op de foto zag. Had het er zelfs voor over om 20 euro te betalen ook al wist ik dat het in de Action 6 euro was. Maar toen ik het product ontving, zag ik dat het letterlijk precies dezelfde waren als degene die ik de vorige dag in de Action heb zien liggen. De foto kwam dus volledig niet overeen met wat ik kreeg. Ik kon het ook niet meer terugsturen want ik had het binnen enkele dagen nodig. De enige reden waarom ik nog 2 sterren geef, is omdat de levering(tijd) wel goed zat.

Antwoord van Budgetsnoezelen