Varen levede op til forventning. Dejlig service indpakning er også så flot. Der var informationer hele vejen.Forsendelsen var hurtig. Jeg kan varmt anbefale firmaet
Lees wat reviewers zeggen
Jeg deltog i deres første live. Det klarede de super flot. De havde både rigtig gode tilbud og utrolig flotte gevinster. Samtidig synes jeg, det var utrolig flot at alle der købte fik en gave. Selve... Toon meer
Skulle købe et par øreringe i gave. Aagaards hjemmeside er let at navigere rundt på, og det var derfor nemt at få et overblik over smykkeudvalget og tage et valg, der stemte overens med gaveønsket. Ef... Toon meer
God behandling og service. Jeg købte et armbånd på hjemmesiden, som viste sig at være lidt for lille. Jeg gik til nærmeste serviceforretning og fik den skiftet der. Der var nogle ugers leveringstid, f... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Med AAGAARD – A WORLD OF JEWELLERY – er et bredt udvalg af eksklusive og unikke kreationer skabt. Vi ser vores smykker som noget, der hjælper dig til at understrege din personlighed og forevige livsglæden, nuet og de store øjeblikke i dit liv. Godkendt af e-handelsfonden - Sikker og nem betaling - Gratis og flot indpakning - 30 dages fortrydelsesret - Sikker forsendelse - Hurtig og fleksibel levering - Gratis fragt for medlemmer - Gratis fragt for køb over kr.500
Contactgegevens
Cypresvej 8, 7400, Herning, Denemarken
- kundeservice@byaagaard.com
- www.byaagaard.com
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Fantastisk kommunikation. Hurtig og professionel handel. Jeg har kun positivt at sige om Aagaard👍🏻😉
Super tjekket - og virkelig meget for pengene
De bestilte varer kom, på trods af, at der var tale om en beskeden ordre på 150 kr. ex fragt, hurtigt og præcist - og der var virkelig kælet for indpakningen!
Super tjekket, at man får så meget "mere med" - indpakning til ringene, et blad, og selvfølgelig har i totalt styr på returproceduren med både returseddel og label i kassen. Thumbs-up og high-five herfra!
Perfekt
Fantastisk handel. Fik det smukkeste soldier to soldier armbånd i studentergave, desværre i forkert størrelse... men det blev nemt taget tilbage, jeg fik pengene, og bestilte den rigtige størrelse på nettet. Armbåndet kom hurtigt, og er intet mindre end forelsket i mit smukke armbånd, hvor konceptet desuden også er helt fantastisk !
Handlen gik fantastisk uden problemer af nogen art
Jeg kan kun anbefale denne form for indkøb hvis man har brug for det ,alt går problemfrit ,varen leveres som beskrevet i SMS 👍
Perfekt
Hurtig levering. Bestil på nettet og efter et par dage får man en SMS fra butikken og afhenter uden besvær
Perfekt
Jeg modtog bestilte varer hurtigt og alt var perfekt og efter ønske.
Nem hjemmeside og hurtig levering. Pakket pænt ind. Absolut ikke sidste gang jeg handler her.
Tilfreds kunde.
Ikke så meget snak.
Jeg er en tilfreds kunde.
Fl. D. Nielsen. Aalborg
Køb af armbånd.
HURTIG levering og INGEN problemer med at bytte selvom de 30 dages returret blev overskredet lidt. Super service ! Tak.
En fantastisk service
Fik en forkert vare, blev behandlet helt til et 12 tal,.
En super dygtig sælger , god service og hurtig bytte af smykket
Virker efter hensigten...
...og det er det vigtigste.
Pakken kom hurtigt.
Alt OK.
Gode varer - flink service
Gode varer , flink service og hurtig levering
Rigtig god handel
Utroligt nemt, at bestille, og rigtig hurtig levering :)
Ikke sidste gang........ :)
Varer og indpakning som forventet
Varerne og indpakningen som forventet. Ikke Aagaards skyld at P&T ikke lige kunne finde ud af at levere.
Med andre ord, så kan jeg varmt anbefale at handle online hos Aagaard.
Bestilte smykker den ene dag og de blev leveret den næste.
Rigtig godt og sikkert pakket ind
Virkelig dårlig oplevelse!!
Jeg bestilte i dec. 2015 en flot ring med en perle på. Ringen var der ventetid på og jeg fik den først midt i MARTS - så langt så godt. I APRIL faldt perlen af og jeg gik til butikken og fik den limet på igen. I MAJ brækker perlen så af den lille pind den sidder på mens jeg sidder foran min computer og arbejder. Jeg sidder på kontor hele dagen og undrer mig at en ring ikke kan holde til det. Jeg kontakter butikken hvor ringen er købt og den sendes ind til Aagaard. Aagaard forlanger 300kr for reparationen og vil hverken bytte til en anden eller returnere pengene. Jeg undrer mig MEGET over at jeg skal betale 300kr for reparation af en ring jeg reelt kun har brugt i 8 uger. Jeg skal betale 300kr eller få den ødelagte ring retur - helt ærligt!!

Antwoord van AAGAARD
Meget tilfreds kunde
Virksomheden er hurtige til at svare på mails og yder en fantastisk service ved reklamationer. Kan kun anbefale webbutikken.