Jeg bestilte to sweatshirts til mig og min kæreste. Da jeg modtager dem er der desværre en lille plet en en fejl syning på den ene, hvilket var super træls. Jeg skriver en besked til supporten og vedh... Toon meer
Ok kvalitet, flot print. Dog er T-shirt lille/smal i str, hvilket umiddelbart ikke fremgår nogen steder ifm. bestilling, her står “regulat fit”. Vil ikke anbefale til en med lidt på sidebenene, men ti... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos BYKARTHI laver vi personlige gaver der skaber evige minder. BYKARTHI er vores drøm om at skabe inspirerende og personlig brodering eller print. Derfor har vi gjort det muligt for dig, at designe - du bestemmer farven og motivet - vi broderer eller printer det for dig. Vi elsker at se de mange unikke bestillinger, som lander hos os hver dag. Det er tydeligt, at den gave du bestiller hos os, kommer lige fra hjertet. Du kan give et minde for livet eller dele et øjeblik med en du holde af.
Torvegade 17E, 1 sal, 7100, Vejle, Denemarken
- support@bykarthi.dk
- www.bykarthi.dk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jeg har modtaget en sweatshirt i gave
Jeg har modtaget en sweatshirt i gave, og jeg må sige at jeg synes kvaliteten af trøjen er virkelig dårlig til prisen samt at broderingen er meget langt fra billedet i proportioner og rimelig off, professionelt synes jeg i skulle have enten bedt om et andet billed eller været mere påpasselig i optegningen.

God og hurtigt service
Jeg bestilte en T-shirt med skrift på med lidt kort varsel. Og skrev den skulle bruges kort tid efter. De skyndte sig og fik lavet den og sendt afsted. Modtog den 2 dage før tid. Så glad og god service.
Super godt produkt med lækkert tryk
Jeg bestilte en T-shirt med tryk til min kæreste, som han skal have om en lille måned. Jeg bestilte i god tid for at være sikker på, at den nåede frem, hvilket den gjorde i så god tid. Trykket er vandvittigt flot og lever mere end op til mine forventninger. Slet ikke sidste gang, at jeg handler her😇

Fantastisk service
Fantastisk service, og rigtig god kvalitets tryk på t-shirt. Lynhurtig levering indenfor få dage. Kæmpe anbefaling.
Service over alle forventninger!
Jeg bestilte en hoodie til min kærestes fødselsdag, hvor jeg fik en håndskrevet note broderet på. Desværre viste str. L at være lidt for lille. Jeg skrev til dem, og de tilbød at sende en XL til os uden beregning, og med tips til hvordan den skulle vaskes.
Utrolig flot service!
Det er ikke sidste gang, at vi bestiller en personlig gave fra dem.
Kvaliteten er ligeledes virkelig god!
Tak for dette :)
Aldrig oplevet bedre kundeservice
Aldrig oplevet bedre kundeservice.
Jeg har bestilt en trøje derfra, som jeg selv havde designet mønstret på.
Størrelserne er meget store og havde fået bestilt en alt for stor str. hjem til min kæreste. Men jeg skrev til dem og da den skulle gives i julegave, ville de gerne vente til efter julen til at lave en ny str., så jeg kunne finde frem til hvilken str. der ville være den rigtige!
Så god kvalitet!
Sikke en fantastisk service
Sikke en service. Gav min far en julegave, desværre blev vi skuffede over broderingen (selvforskyldt pga dårligt billede). Da jeg skrev til dem om at få lov at se outline på den næste, ville Mikkel sende en ny trøje på deres regning.
Wow for en service. Både jeg og far er fuldstændig forbløffede over hvor fantastisk service Mikkel gav os.
Sikke et fantastisk firma og kundeservice - snart kommer hele familien til at eje trøjer fra jer.
Vildt god service og flot færdigt produkt!
Ekstrem god service, som hjalp under processen af tilpasning på det broderet billede på to hoodies.
De passer som de skal, og lækkert materiale.
Fantastisk koncept!
Fantastisk koncept og enormt hurtig levering🙌 Printet på t-shirten er lige som det skal være, dog er selve t-shirten ret tynd og gennemsigtig, hvilket trækker en del ned, da det ødelægger det samlede udtryk
Opdatering:
De sendte mig en af deres nye t-shirts, som er anderledes i kvalitet (endnu en gang med lynhurtig levering🙌). Den er meget bedre, præcis som jeg havde forestillet mig til at starte med! Megagod service ⭐️

Antwoord van BYKARTHI ApS
Personlig gave og exceptionel kundeservice
Tilbage i august fandt jeg ud af, at jeg var gravid. Jeg havde set de personlige trøjer ByKarthi laver og tænkte det var den perfekte måde at overraske min mand.
Jeg skrev til dem for at høre om der var nogen måde at betale for ekspres levering. Her fik jeg svar fra Mikkel der havde fundet min ordre og givet besked om, at det var en haster. Jeg skulle ikke engang betale ekstra.
Wow en service siger jeg bare!! Trøjen kom 1,5 dag efter bestilling, og jeg fik fortalt min mand den store nyhed. Vi glæder os til vores lille skal have sin første t-shirt på, der har en helt særlig betydning. Kunne man give mere end 5 stjerner havde jeg gjort det!
I første omgang var broderingen ikke…
I første omgang var broderingen ikke placeret rigtigt, dette skriver jeg til dem. De er super venlige og sender en ny med det samme. Dog havde jeg ikke nået at give denne trøje i gave og da gavemodtageren får den, kan hun ikke passe den efter vask fordi den er krympet så meget.
Så jeg anbefaler andre at vælge en størrelse større end hvad deres størrelsesguide siger.
Jeg har fået tilbudt en ny trøje i en størrelse større. Super god service de levere👌🏽😊

Største anbefaling herfra
Største anbefaling herfra.
Rigtig god og hurtig kundeservice🤩
Jeg købte en t-shirt med eget design…
Jeg købte en t-shirt med eget design til min kæreste i advents gave. Da jeg modtager den er den så flot, og jeg er meget tilfreds. Da jeg så giver ham gaven er den desværre lidt for stor i forhold til str. da jeg så skriver dette til ByKarthi, vender de straks retur og tilbyder at lave en ny i en mindre størrelse. Jeg havde slet ikke regnet med en ny t-shirt, så de har min største anbefaling.
Tak for mega god behandling!
Jeg bestilte en t-shirt (med eget…
Jeg bestilte en t-shirt (med eget design/tryk) som gave, og jeg blev virkelig positivt overrasket over, hvor søde og dygtige Bykarthi er. T-shirten blev superfin, og når jeg oplevede nogle problemer, hjalp de mig langt ud over, hvad de var forpligtet til. Kundeservice var ikke kun sød og dygtig, men også virkelig hurtig til at svare og hjælpe. Jeg kommer helt sikkert til at købe herfra igen og vil anbefale jer videre 🤗
Den største anbefaling
Den største anbefaling! Fantastisk flot arbejde, og utrolig god service! De største 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk kvalitet og kundeservice
Jeg bestilte to t-shirt med print. Egen collage, og er så tilfreds! Printet er godt. Kvaliteten er god. Dog er størrelserne lidt store i det. Men jeg henvendte mig om dette, og de sendte mig to nye i størrelserne mindre. Helt vildt god kundeservice. Kan så meget anbefales!
Hurtig levering og en virksomhed der tager ansvar
Jeg bestilte en trøje som gave, og jeg blev virkelig positivt overrasket over, hvor hurtigt den kom frem – leveringen var helt i top.
Da jeg pakkede den ud, blev jeg dog skuffet over trykket, som ikke så ud, som jeg havde håbet. Ærgerligt nok betød det, at jeg endte med at bestille en ny gave et andet sted.
Her må jeg dog sige, at virksomheden har håndteret situationen utrolig flot. De var meget imødekommende, refunderede beløbet og sendte et returmærke uden besvær. Det gjorde en stor forskel for mig og viser, at de tager kundeservice alvorligt.
Selvom produktet desværre ikke levede op til mine forventninger, så vil jeg gerne rose virksomheden for deres seriøsitet og rigtig gode service.
Jeg kan på det varmeste anbefale BYKARTHI
Jeg kan på det varmeste anbefale BYKARTHI. Hurtig levering og virkelig god service. Tak til Mikkel, som var en kæmpe hjælp i forbindelse med min ordre.

Antwoord van BYKARTHI ApS
Jeg er virkelig glad for den t-shirt…
Jeg er virkelig glad for den t-shirt som jeg fik lavet derfra. havde først kommet til at lave et dokument som de ikke kunne åbne hvorefter de skrev til mig og hjalp med at få lavet et nyt. Da t-shirten så kom var den ikke helt som jeg havde ønsket. Der manglede en ramme rundt om og nogen af skriften var så kringlet at man ikke kunne læse hvad der stod. Det skrev jeg så til dem hvorefter de sendte en ny trøje til mig helt gratis! virkelig pænt af dem! Havde jeg ikke troet var muligt.

Dårlig kvalitet
Jeg har købt sweateren (den uden hætte) til min kæreste med et rigtig fint billede af ham og vores to drenge. Rigtig sødt broderi, men kvaliteten af sweateren er simpelthen så ringe. Hvor er det ærgerligt. Jeg har brugt 900kr på den her sweater, efter 1 vask (fin vask endda) og den total fnullert. Man kan tydeligt mærke at det er virkelig dårlig kvalitet. Øv hvor var det spild af penge.

Antwoord van BYKARTHI ApS
Lees meer over geverifieerde reviews.