Har handlet med bykoustrup i 2 1/2 år,har altid fået en mega god service, super lækre vare til en pris hvor alle kan være med, hurtig levering og altid et lille kort med søde ord ved pakken. Deres l... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Har fulgt Koustrup hele vejen og set den store udvikling. Tøjet er altid fint og flot pakket ind samt vedlagt en lille pose slik. Det passer fint i størrelsen og Susanne gør meget for at finde no... Toon meer
Kan kun anbefale Bykuostrup - har handlet ved dem i gennem flere år - både live på FB og via deres hjemmeside. Har et par gange haft brug for bytning og en enkelt gang en reklamation på en fejl og ha... Toon meer
Dejlig online butik ,med nogle hyggelige live. Når man har købt der og modtager sine vare meget hurtigt, er de pakket så fint ind og en lille slik pose er der sørme også. Tøjet er fint og personal... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
bykoustrup.dk er din modeshop på nettet. Her finder du et bredt udvalg af modetøj og fitnesstøj til kvinder og mænd samt børnetøj.
Contactgegevens
Dalsbrovej 58, 8370, Hadsten, Denemarken
- 31202250
- hgk123@outlook.dk
- www.bykoustrup.dk
Lækker kvalitet
Lækker kvalitet, hurtig levering... jeg er nødt til at give 5 stjerner, det er ikke sidste gang jeg handler her.
jEG HAVDE FÅET EN TSHIRT DER IK SVAREDE…
jEG HAVDE FÅET EN TSHIRT DER IK SVAREDE TIL STR,JEG FÅR EN NY,GOD SERVICE.
Kan kun anbefale Bykuostrup
Har et par gange haft brug for bytning og en enkelt gang en reklamation på en fejl og har altid fået den bedste service og en ekstra lille slikpose med - så du skal,ikke være nervøs for handle hos dem - enten det er på en live eller på deres hjemmeside.
Super service
Deres live er super hyggelige med masser af sjov og spas, en skøn gruppe, hvor man føler man er mellem venner.
Susanne og Patrick er mega søde og sjove.
Et dejligt sted at handle
Et dejligt sted at handle, gør meget for os kunder🥰❤️
Total lækkert tøj til gode priser
Total lækkert tøj til gode priser
Søde sælgere
God service
Mega lækkert sted at handle elsker…
Mega lækkert sted at handle elsker jeres tøj live i får 10 🌟 af mig
Virkelig god service
Virkelig god service, venlige og søde sælgere. De har rimelig pris og god kvalitet
Den bedste service
Altid god service og altid får jeg de rigtige størrelser. Aldrig sure miner og altid professionelle. Deres live er hyggelige også bare at lytte til, selvom det tit er svært ikke at købe noget, da deres priser er fordelsagtige.
Lækkert tøj og meget andet
Lækkert tøj og meget andet, til en fair pris.
Har handlet her i mange år.
Overskuelig hjemmeside.
Deres service er så fin og der er hurtig levering.
Elsker jeres tøj og ting og…bykoustrup
Elsker jeres tøj og ting og sager.Smykker mm i har jo næsten det hele.
Retunering
Jeg skrev til Bykoustrup, da jeg ville retunere en vare. jeg fik intet svar via mail. Og valgte derfor at ringede til dem efter et par ugers venten.
Jeg fik afvide hvordan proceduren var og sendte tøjet retur.
Efter en måned, har jeg endnu intet hørt eller fået penge tilbage, jeg har endnu engang sendt dem en mail ,som jeg heller ikke har fået svar på.
Jeg syntes det er ringe kundeservice
- De får 2 stjerner da jeg dengang jeg bestilte tøjet var hurtig levering. Men det er også det.

Antwoord van Bykoustrup
Elsker jeres skønne kjoler.
Elsker jeres skønne kjoler.
Dog kunne i blive bedre til at svare på jeres beskeder på facebook
Fantastisk!! 😍
Ekspres ekspedition! Knap 14 timer efter min bestilling var lagt, så fik jeg en GLS besked om, at min pakke kunne afhentes. Wow! Det er service. Og tøjet er virkelig inflationsvenligt, su-venligt - med andre ord, ALLE kan være med! 😍 De dækker over et bredt område, hvor der er plads til ALLE. Jeg er mega fan! Det er absolut ikke sidste gang jeg benytter mig af denne skønne website! I kan desværre kun få 5 stjerner, men fortjener flere. God service, ja tak!
Super good <3 Tak!
Har handlet via live på Facebook…
Har handlet via live på Facebook igennem længere tid og efterfølgende på hjemmesiden med stor tilfredshed og med lækkert tøj af god kvalitet, til priser, der er til at have med at gøre - hvad der ikke altid er nemt når man er pluspige 😊
Altid god service 👏👏👏
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.