3 keer geprobeerd om iets te bestellen bij deze webshop, 3 keer “succesvol betaald”… en 3 keer uiteindelijk niets gekregen. Geen bevestigingsmail, geen bestelling, gewoon weg. Blijkbaar is he... Toon meer

Bij de laatste collectie betaalde ik 178 euro voor drie kledingstukken. Na betaling ontving ik een foutmelding dat er 1 stuk niet meer beschikbaar was. Het geld was wel van mijn rekening. Ik heb dit s... Toon meer

Super leuke webshop met steeds hele mooie stuks. Hele fijne service & communicatie. Een echte aanrader!

Ik bestelde een blazer. Levering ging snel, maar blazer had helaas aan 1 kant zwarte inktvlekken. Tot vier maal toe een bericht moeten sturen vooraleer ik een retourlabel kreeg. Ik had nochtans met pl... Toon meer

2,5

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Slechte communicatie en retourverwerking

Ik heb tot mijn grote spijt twee keer een bestelling bij haar geplaatst en beide keren enorm teleurgesteld in haar manier van handelen.
De eerste keer had ik een item besteld en een bestelbevestiging ontvangen. Na een week had ik nog steeds geen verzendbevestiging ontvangen en had haar dan maar zelf gecontacteerd. Ik kreeg een antwoord dat ze het zou uitzoeken en me op de hoogte brengen. Een week nadien had ik een terugbetaling ontvangen zonder enige uitleg.
De tweede keer heb ik mijn item ontvangen en geretourneerd. Mijn retour is echter al sinds 4 november jl. (al 3 volle weken!) terug bij haar in het bezit. Ik heb haar hier al twee keer voor gemaild (15 en 21 november) en heb tot op heden nog steeds geen antwoord of terugbetaling ontvangen.

UPDATE 04.12.2024: Wanneer je dreigt met verdere stappen wordt je mail de dag nadien beantwoord met het excuus dat er per ongeluk over de vorige mailtjes is gelezen en dat de terugbetaling zal uitgevoerd worden (die ik ondertussen ook heb ontvangen) maar ook met de vraag om de negatieve review te verwijderen.

25 november 2024

Retour is een ramp

Retour is een ramp.
Termijn tot terugbetaling wordt ruim overschreden en er komt pas reactie wanneer er gedreigd wordt met verdere stappen. Kan eens gebeuren natuurlijk, maar aan de reacties te lezen is het niet alleen bij mij zo. Ik bestel er in elk geval nooit meer.

18 november 2024

Prima klantvriendelijkheid, retourafhandeling kan beter!

Ik heb eind september een bestelling geplaatst bij By Nozi, die vlot geleverd werd op 2 oktober. Ik besliste om enkele stuks te retourneren. Op 11 oktober werd mijn retour door By Nozi ontvangen, maar de terugbetaling liet iets langer op zich wachten dan verwacht. Na twee weken heb ik zelf contact opgenomen via e-mail en vervolgens via Instagram, omdat ik niet meteen reactie kreeg. Uiteindelijk kreeg ik op 11 november bericht dat mijn terugbetaling in orde werd gemaakt. Vandaag, 14 november, staat het retourbedrag weer op mijn rekening. Hoewel de terugbetaling wat langer duurde dan ik gewend ben – wat misschien een aandachtspuntje is – ben ik blij dat het uiteindelijk goed is afgehandeld. Ik wil benadrukken dat de klantenservice vriendelijk was in de communicatie, en dat waardeer ik enorm!

14 november 2024

Goed verder geholpen

Bij bestelling was mijn pakket niet volledig er was 1 kledingstuk niet toegevoegd … uiteindelijk contact opgezocht dit liep even moeizaam door de drukte dat aangeven werd , uiteindelijk heeft ze wel haar best gedaan om mij verder te helpen en tot een oplossing te komen en ben ik uiteindelijk wel goed verder geholpen en vind ik dat de positieve kant ook gezegd mag worden

13 november 2024

DIEFSTAL!!!!

Heb een bestelling gedaan zonder de reviews te lezen. Had ik ze maar gelezen want idd bij mij dezelfde manier van behandeling. Retour wordt niet op tijd of zelfs niet terugbetaald. Ik heb al verschillende mails gestuurd, mijn pakje was wel op tijd teruggestuurd, bewijs via de app van de post, ze heeft zelfs afgetekend bij ontvangst. De factuur zit in het pakje en mail is gestuurd om retour aan te kondigen. Dus alle richtlijnen zijn opgevolgd maar zelfs dan doet ze haar werk NIET!!! Ze is niet waardig om 1 klant te hebben...Ze hoopt op die manier rijk te worden, want retour niet terugbetalen maar de kleding wel terug in haar bezit hebben, is terug te koop zetten en de kassa rinkelt....echt WALGELIJK!! Als ik volgende week mijn geld niet terug heb, neem ik juridische stappen!

20 september 2024

Retourservice is verschrikkelijk, geen reactie op mailtjes

Helaas te laat de reviews gelezen en toch hier besteld. De levering verliep vlot, maar de retourservice is verschrikkelijk. Er wordt geen reactie gegeven op mailtjes of Instagram. Ondertussen wacht ik al enkele weken op mijn geld van de retour...

13 september 2024

Weer van dit

Weer van dit ! Meer als een maand wachten op mijn bestelling.. geen reacties op mail of insta ! Maar inderdaad wel bezig zijn met nieuwe zendingen en kleren posten !
Ik vind het echt geen communicatie bij nozi en snap niet dat je zo zelfstandig kan zijn !

2 augustus 2024

Nooit meer

Oplichterij? Verzenden lukt allemaal, tot je een retour aanmeld. Alles binnen de termijn gedaan, herhaaldelijk mails gestuurd, contact gezocht via insta,…. Na meerdere weken dan toch zonder iets van communicatie het geld teruggestort gekregen. En een uitvlucht van ‘het is druk’ kan zeker voor een keertje. Maar niet altijd, zeker niet na wekelijks ‘nieuwe drops’ te zien verschijnen. Ook klanten die een retour aanmelden dienen op een respectievelijke periode geholpen te worden. Nooit meer.

15 mei 2024

Slechtste retourbehandeling ooit

Slechtste retourbehandeling ooit. Ik retourneerde mijn bestelling correct binnen de termijn. Zoals aangegeven kocht ik daarvoor een retourlabel, mailde ik en verstuurde het pakket. Nadat mijn retour al onderweg was, kreeg ik een mail met kortweg “ Artikelen die in korting of sale staan, worden niet geruild of geretourneerd.” Volgens het wettelijk herroepingsrecht heb je altijd recht op retour, ookal staan artikelen op dat moment in sale. Caro van By Nozi weigert echter een terugbetaling van de artikelen. Vandaag, meer dan een maand later, heb ik nog steeds geen terugbetaling van de sale artikelen ontvangen, terwijl ze de artikelen al een hele tijd terug heeft. Ik heb recht op mijn geld terug, maar krijg tot op heden geen respons op mails.

1 augustus 2024

Niet doen!

Meer dan een maand wachten om retours te verwerken. Geen antwoord op berichten/mails.
Bestelling na 2 weken nog niet verzonden, geen antwoord.
Doet haar voor op instagram alsof alles op en top draait maar echt de slechtste klantenservice ooit. Nooit meer!

16 juni 2024

Hi Tiffany,

Bedankt voor je revieuw.

Echter hebben wij het enorm druk gehad, waaronder onze retours een vertraging hebben opgelopen.

Jouw bestelling is verloren geraakt, en wij hebben deze meteen na communicatie met jouw via instagram teruggestort. Wij hebben via mail niks mogen vernemen. Wij kunnen niet van elke klant indoog houden wiens pakketjes verloren gaat of niet. Had fijn geweest mocht je dit eerder hadden gecommuniceerd.

Retourbeleid

Over de verzending en het ontvangen van de kledij, kan ik geen negatieve dingen zeggen. Toch zijn de kleren nooit zoals ze worden voorgedaan op foto...
Na een retour die perfect binnen de termijn van 2 weken viel (inclusief mailtje en retourformulier, herinneringsmailtje met de vraag naar mijn retour - want er komt geen bevestiging) heb ik MEER dan een maand moeten wachten op de terugbetaling van mijn pakket.
En wij ons als klant maar haasten om in orde te zijn, want anders krijgen we ons geld niet terug...
Ontvolgen op Instagram en ik koop er niet meer: dat is duidelijk.

1 mei 2024

Hi Sarah,
Bedankt voor je revieuw
Eventjes om op deze revieuw terug te komen. Er zat geen retourformulier in jouw bestelling, waardoor deze niet kan terugbetaald worden. Wij kunnen zonder naam en ordernummers geen terugbetalingen doen, wat logisch klinkt. Wij proberen altijd ons uiterste best te doen.

Nozi

Ondertussen haar 100 mails gestuurd en…

Ondertussen haar 100 mails gestuurd en heb mijn bestelling ruim 2 maanden geleden geplaatst, geld overgezet en nog steeds niet te zien. Nog nooit zoiets als dit meegemaakt, eens kijken wat de volgende stappen kunnen zijn. 😃

6 maart 2024

Hi Eva,

Bedankt voor je revieuw.
Echter klopt deze uitleg totaal niet. Als er voor afhaling wordt gekozen, zetten wij netjes al deze afhalingen klaar tegen ons vast afhaalmoment. (Dit wordt op voorhand meegedeeld wanneer deze plaatst vind). Om na 2 maand te horen te krijgen dat deze niet kan worden opgehaald, eist u, zonder een vriendelijke communicatie dat wij de verzending moeten vergoeden. Waarmee wij omdat deze communicatie verre dan vriendelijk was niet akkoord mee gaan. Na dat wij dan jouw betaling voor de verzending hebben ontvangen hebben wij deze meteen verstuurd. Als je een revieuw schrijft, schrijf deze dan oprecht en terecht.

Helemaal niet tevreden

Helemaal niet tevreden! Ik had een bestelling gedaan van 6 stuks. De kledij kwam toe en er ontbrak 1 item. Ik heb hier 3x voor gemaild + 2 instagram DM’s gestuurd en kreeg nergens een reactie op. De prijs kwaliteit is trouwens niet top. Zeer jammer! Ik bestel hier nooit meer!

25 februari 2024

Bestelling gedaan

Bestelling gedaan. 2 weken geen nieuws. Talloze mails gestuurd. Kreeg geen antwoord. Nu ineens heb ik een mail dat mijn bestelling is terug betaald. Ik heb hierbij geen uitleg gekregen? Ik wou mijn topje gewoon dat ik heb besteld. Er is geen communicatie niks geweest

17 februari 2024

Rampzalige service

Artikel na 2x dragen kapot. Contact genomen met de webshop en op hun vraag het item geretourneerd. Vervolgens nooit meer iets gehoord en geen terugbetaling, compensatie of ten minste een woordje uitleg gehad. Nu hebben zij mijn rok die ik betaald heb in hun bezit en het ziet er niet naar uit dat ik deze ooit zal terugzien.

24 januari 2024

Hi Lene,

Bedankt voor je revieuw.
Over de kwalteit van de rok ga ik zeker niets op aanmerken. In deze rok zak een fabricage fout. Hier heb ik helaas verdere klanten mee moeten teleurstellen.

Caro

Rampzalige naverkoop

Vlotte aankoop en verzending maar de naverkoop is een ramp. Je kan hen zo goed als niet bereiken bij vragen/problemen. Heel jammer!

3 oktober 2023