Deze jongens gaan ervoor! Mooi concept vanuit enthousiasme voor goede wijnen. Bij vragen direct antwoord per mail of whatsapp, ze doen er alles aan om je te helpen. Een fles wijn was vertraagd, die... Toon meer
Laatst een ontzettend leuke wijnproeverij gehad op een locatie van ByWynen zelf. De wijnen waren zeer toegankelijk voor alle aanwezigen en Job en Luuk wisten veel te vertellen over iedere wijn. Na afl... Toon meer
Job en Bywynen hebben ons uitstekend geholpen met onze vraag naar wijnen op de bruiloft. Deze waren superieur aan de standaardwijnen die geschonken zouden worden bij ons toostmoment, -borrel en -diner... Toon meer
In augustus 2025 zijn wij getrouwd en Job heeft onze wijnen geregeld omdat we niet tevreden waren over de wijnen van de cateraar. Heerlijke wijn voor een (h)eerlijke prijs. Het persoonlijke cont... Toon meer
Betaalbare wijnen met minimaal 4* op Vivino, van kleine/onafhankelijke wijnmakers uit Europa's beroemdste gebieden.
Willem van Hillegaersbergstraat 41, 3051 RK, Rotterdam, Nederland
Vraagt klanten om een review
Goede wijnen, snelle levering en bovenal erge goede prijzen voor topwijnen!

Antwoord van bywynen
Mooi assortiment, snelle levering en een vriendelijk kaartje als extraatje.

Antwoord van bywynen
Goede wijnen (aldus vivino!) voor een prijs die meestal onder de vivino prijs ligt. Aanrader.

Antwoord van bywynen
Sympathieke en gastvrije zaak. Mooie wijnen met een verhaal van kleine producenten. Scherpe prijzen. Aanrader!

Antwoord van bywynen
fijne persoonlijke service, eerlijk over hun wijnen. leuke gasten
Luuk heeft een heerlijke wijnproeverij voor ons samengesteld en ons vol enthousiasme erdoor heen geleid. We hadden een super avond en hebben genoten van de lekkere en verrassende smaken. Een echte aanrader!

Antwoord van bywynen
Heel sympathiek contact. Topwijnen voor een nette prijs. .
Een klein minpuntje, de inlay die tussen de wijnen moest zitten zat niet goed in de doos waardoor alle flessen los in de doos op elkaar lagen te rollen.
Waarschijnlijk was de doos te groot.

Antwoord van bywynen
Wijnen zijn van topkwaliteit, zeer tevreden over de website, levering en persoonlijke aandacht. Bij elke bestelling krijg je een leuk berichtje. Echte aanrader dus!

Antwoord van bywynen
De wijn is altijd top. Altijd. Je kan er blind op vertrouwen. Heb meerdere bestellingen geplaatst inmiddels, altijd dik tevreden. De gasten bij bywynen zijn ook erg aardig. Adviseren je goed wanneer nodig. Kortom; aanrader!

Antwoord van bywynen
Een hele leuke en leerzame wijnproeverij gehad van Luuk van bywynen.nl! De wijnen waren heerlijk en de service was echt fantastisch. Absoluut een aanrader!!

Antwoord van bywynen
Geweldig lekkere wijnen, goede online portal met relevante en interessante informatie, prima prijzen en snelle levering.

Antwoord van bywynen
Goede wijnen tegen een mooie prijs. Persoonlijke service en bezorging.

Antwoord van bywynen
Mooie La Nanda Barbera d’Alba in de sale en dan nog een fles wit als welkomsattentie. Fijne service!

Antwoord van bywynen
Volledig volgens afspraak alles op tijd geleverd. Erg blij met mijn heerlijke Spaanse wijnen!

Lekker wijnen!
Er liep iets mis bij de koerierdienst tijdens de levering. Bywynen zorgde snel voor de oplossing. Bedankt!

Antwoord van bywynen
goede afspraken, juiste levering en een zeer lekker wijpakket.
Bij ons staat het klaar voor de vakantie.
Het leuke kaartje in de doos was een fijne verrassing.
Top!