Dubieus, niet transparant en slechte service.
De auto was prima. Vandaar toch 2 sterren i.p.v. 1.
Maar ons gevoel bij dit bedrijf en de hele gang van zaken maakt dat wij C Rent zeker niet aanbevelen.
De medewerker bij de vestiging van Rome Fiumicino kwam ons ophalen bij het vliegveld en zat onderweg constant op twee telefoons te appen tijdens het rijden. Hij sprak erg slecht en snel Engels (of wat daar voor door moest gaan) en werd toen we op kantoor waren al heel snel ongeduldig omdat ik hem niet begreep.
Daarnaast probeerde hij ons, door ons bang te maken, een tweede precies dezelfde verzekering aan te smeren, die we via DoYouItaly (ook geen aanrader!) bij de boeking al hadden afgesloten.
Verder heeft hij ons waarschijnlijk dubbel laten betalen voor het terugbrengen van de auto voor openingstijden. Die had ik tijdens het boeken ook al betaald, maar ik kon dat ter plekke niet bewijzen omdat bleek dat ik geen factuur of betalingsoverzicht van DoYouItaly had ontvangen. Vandaar dat ik ook daar nooit meer terugga.
Vervolgens kregen we een redelijk nieuwe auto mee, die wel al de nodige schade had. Normaal gezien loop je dan samen die auto na en onderteken je een verklaring waar op staat welke schade al aanwezig was. Maar nee, hij gaf ons de sleutels en zei dat we zelf maar foto's en video's moesten maken. Kortom: om achteraf dus zelf (hopelijk) te kunnen bewijzen welke deuken en krassen er al op zaten. Dat voelde niet echt lekker.
Toen het na onze vakantie ook nog eens 3 weken duurde voordat we onze borg van € 1500 terugkregen, verwachtte ik al half een soort van claim voor "opgelopen schade", die er niet was. Dat gebeurde gelukkig niet. Maar contact over wanneer ik de borg kon terug verwachten verliep ook uiterst moeizaam, ontwijkend en kortaf.
De volgende keer betaal ik liever iets meer bij een gerenommeerd autoverhuurbedrijf waarvan ik weet dat ik wel fatsoenlijk wordt behandeld. Dus ik raad iedereen aan om ver bij C Rent uit de buurt te blijven.