1. Winkel in modeaccessoires
  2. Tassenwinkel
  3. Koffer- en tassenwinkel
  4. Reisartikelenwinkel

Cabaia réinvente les accessoires et vêtements pour les femmes, hommes et enfants : Sacs, Valises, Bonnets, Écharpes, Chaussettes, Serviettes de plage...

4,6

Uitstekend

5K reviews

Heeft 78% van zijn negatieve reviews beantwoord

Excellente dienst na verkoop !

Augustus 2024 kocht ik een rugzak waar ik erg tevreden van was. Ik gebruik hem enkel voor professionele doeleinden, vond deze rugzak veruit de makkelijkste die ik al had. Hij praktisch, klein maar toch ruim en ik vind ze erg mooi.
Enige tijd geleden merkte ik dat de band aan de naad los aan het komen was. Ook 1 van de binnen zakken was losgekomen aan de naad.
Na een bericht aan hun klantendienst en het invullen en versturen van al de gevraagde documenten en de defecte rugzak, kreeg ik netjes een code voor een nieuwe rugzak te bestellen op hun website. Mijn nieuwe rugzak was hier binnen de week. Zeer tevreden over de rugzak zelf, maar zeer zeker ook over hun dienst na verkoop. Tevreden klant !

11 september 2025

Tas op zich prima

Tas op zich prima, zat een stukje waarbij de verf vergeten was, wat ik niet erg vond, maar nu binnen 1 jaar slijt dat weg? Ik bracht de tas naar winkel waar ik gekocht had en zij zouden opsturen, na 12 dagen zeiden ze dat Cabaïa afschuift op slijtage en niets wil doen?! €100 voor een tas, waar alleen een infuuspompje in zit!? Dus toen heb ik zelf op Cabaia site klacht ingediend en toen kreeg ik wel keurig netjes garantie! Vandaar aangepaste review! En nu 5 dus wel 5 sterren. Wat verkopende winkel dan gedaan heeft??

18 augustus 2025

Retourproces onduidelijk en geen contact

Inmiddels 3 weken geleden een mooie rugzak besteld, maar die bleek helaas toch te klein te zijn. Ik wil het retourneren en heb netjes de stappen gevolgd die op de website staan. Retourlabel geprint en opgeplakt maar geen enkel postorder bedrijf herkent de barcode. Ik ben bij DPD, DHL en PostNL geweest geen kan het gratis verzenden. Naast het feit dat dat onduidelijk is en ik mijn pakketje nog steeds niet heb kunnen retourneren, wordt er ook niet gereageerd op de inmiddels 3 mailtjes en bericht via Instagram die ik heb gestuurd. Retourproces is onduidelijk en ik ben nog steeds niet geholpen! Ik wacht op bericht...

16 januari 2025
Logo CABAiA

Antwoord van CABAiA

Onze excuses voor dit incident. Een medewerker van de klantenservice zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om een oplossing te vinden!

Toon reviews in alle talen. (5.140 reviews)