Erg leuk om een keer off grid, maar wel in een huisje te overnachten in de natuur. Mooi uitzicht vanuit het huisje. 2x reeën gezien, in de ochtend en avond. Je vertraagt echt door het koken op houtv... Toon meer

Wij maakten een superleuke wandeling met onze zoon van zes, allemaal met backpack. Twee nachten in het bos, helemaal alleen, het was magisch. Mensen die niet gewend zijn om te kamperen zullen even moe... Toon meer

We zijn lekker “off the grid” geweest bij een druk bezochte parkeerplaats van Lauwersmeer. Deze parkeerplaats was op 5 meter afstand van ons huisje en werd zowel overdag als ‘s avonds laat tijdens de... Toon meer

Heerlijk om in klein gezelschap midden in de natuur te overnachten. Wij hadden twee overnachtingen, vertrokken vanuit Elp, in Drenthe. Wij vonden het fantastisch, maar we zijn gewend in tamelijk primi... Toon meer

1. Natuurreservaat

Overnachten op de mooiste plekken in de Nederlandse natuur. Na een avontuurlijke wandeling door een prachtig natuurgebied kom je aan bij je cabin. Ingericht met de essentie om volledig tot rust te komen op een idyllische plek, met alleen het geruis van de bomen als afleiding. Ervaar wat een paar dagen in de natuur met je doet.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Off grid in de Drenthse AA

Afgelopen 2 dagen overnacht in een cabiner in het Drenthe'se Aa. Wat een heerlijke ervaring. Off grid met het comfort van een zelf onderhoudend huisje middenin de natuur ! In iedere stap naar de overnachting toe word je er op gewezen waar Cabiner voor staat en waar je zelf naartoe gaat. Met respect voor de natuur middenin de natuur. Het huisje was keurig, bedden prima en het uitzicht fantastisch. Wij hebben er van genoten:))

14 april 2024

Antwoord van cabiner.com

Ontzettend bedankt voor je leuke bericht! Wij zijn blij dat jullie er van genoten hebben :)

Drentsche AA - top!

Hele leuke ervaring!
Wij hebben twee nachten geslapen bij Drentsche AA. Mooie bosrijke omgeving. We hadden ons eten thuis al gekookt, dus het was daar alleen even opwarmen. Goeie tip voor de volgende bezoekers. 😊 dan heb je binnen een halfuur warm eten.
Het huisje was gelukkig netjes achtergelaten door de vorige bezoekers, dus dat was een fijne binnenkomst.
De vele negatieve reacties hier vind ik zonde voor zo’n leuk concept. Als je de site een beetje goed doorleest weet je heel goed wat je kunt verwachten. Het is inderdaad heel erg back to basic, maar je vindt nergens zo’n rustgevende locatie.
Als je luxe zoekt, kun je beter een hotelletje boeken.

20 maart 2024

Hi Danielle,
Ontzettend bedankt voor je positieve bericht! Dat vinden we erg leuk om te lezen. We hopen je snel weer te mogen ontvangen in een van onze cabins. :)

Met avontuurlijke groet,
Eva

Heerlijke ervaring!

Wij hebben een heerlijke ervaring gehad met onze kinderen via Cabiner!
De wandeling was zeer mooi, afwisselend en gemakkelijk te volgen op de kaart.
Het bestelde eten voor 3 personen was perfect voor 2 volwassenen en 2 kinderen.
Ik was enorm blij dat er een proper toilet was en dat het huisje netjes was achter gelaten door onze voorgangers. Enkel de tafel was plakkerig, maar dat had eerder met de behandeling van de tafel te maken dan met vuiligheid. Wij kregen het zelf ook niet beter ☺️
Enige nadeel vonden wij het terug mee moeten nemen van het afval. Zou wel fijn zijn als daar bijvoorbeeld een beetje van het huisje af een ton ofzo zou zijn waar je je afval achter kunt laten in een gesloten zak. Al is het maar het glas dat bij het eten zat.
Ons eten was na 3,5u nog niet helemaal gaar, maar ook dat was geen ramp. We waren er op voorzien ☺️ Het maakte het ook extra avontuurlijk. Wij komen volgend jaar terug!

14 februari 2024

Antwoord van cabiner.com

Bedankt voor je uitgebreide en leuke reactie! Wij kijken er naar uit om jullie volgend jaar weer te mogen ontvangen :)

Wat een PAUPER concept!

Eindelijk was het zover, 2 nachtjes verblijven in "HET" Cabiner. Beste lezers, laat je niet voor de gek houden door een in den top gelikte website vol mooie verhalen en beloftes, bewerkte foto's en dronefilmpjes. Cabiner is het niet waard voor €200,- de nacht.

Binnen een straal van 250 m. rond de Cabine zijn te vinden, een camping, bungalowpark, huizen, wegen, fietspaden en parkeerplaatsen.

Er is op 100m. zelfs een ander Cabinerhuisje?!

Er lopen frequent meerdere keren per uur wandelaars en clupjes volk de Cabine voorbij?

Cabiner beweert dat het terrein afgelegen ligt en liet ons 3km. met onze bepakking door de bevroren Frieze blubber ijsplassen banjeren, blijkbaar volgens de Cabiner feeling om ons te overtuigen van de Cabine in the middle of know where?! Eenmaal aangekomen ligt er tot mijn verbijstering 30 m. achter de cabinelocatie een camper dagverblijf en parkeerplaats!

Bij aankomst. In de Cabine smeult de kachel nog na vol verkoolt hout en as en treffen we duidelijk sporen aan van de vorige gasten. De Cabine is vies en het hout is op.

De communicatie met Cabiner verliep zeer stroef tot niet. Zo van, je krijgt de bare minimum, je betaalt de hoofdprijs, zoek het uit.

Pas na de boeking moest ik zelf navraag doen voor de maaltijdpakketten. Via de mail is het mij duidelijk dat dit dus helemaal niet mogelijk is. Want, dit staat wel op de website maar dan moet je er zelf naar vragen. Dit vraag je dan aan Cabiner zelf en vervolgens krijg je: Nee, dit is niet mogelijk!?

Vermeld dit op je website jongens... Want nu heb ik voor 2 dagen, voor 2 personen mijn eigen voedsel 3km. door de bagger moeten slepen... Communiceer, dan kan ik wellicht een andere locatie boeken. Of zelf onderzoek doen naar mogelijke bereikbaarheid van de Cabin. Er was geen pad, het was in 1 lange route tot je enkels door de ellende ploeteren bij het vriespunt met hoopies kilo's op je nek. Wat een desceptie!

De cabin zelf, fijne kachel... Nadat we hout hadden geklooft in de regen. De rest van de cabin is inderdaad zeeeer minimaal! Veel vogels.

Ik kom nooit meer terug!!

12 januari 2024

Antwoord van cabiner.com

Beste Ruben, we vinden het ontzettend jammer dat je ervaring op Basecamp Lauwersmeer niet voldeed aan de verwachtingen. Het concept van de basecamp is juist dat er meerdere cabins om ruime afstand bij elkaar staan. Het wandelen staat bij ons centraal en helaas zijn de paden door de regen van de afgelopen maanden minder goed begaanbaar geworden. Jouw feedback over de parkeerplaats is zeer nuttig; we hadden bij het bepalen van deze locatie begrepen dat deze niet/nauwelijks meer gebruikt zou worden. Helaas blijkt dat in de praktijk anders. Wij bieden je graag een nieuwe overnachting aan in een van onze andere gebieden en zijn ervan overtuigd dat dit tot een fanatische ervaring zal leiden, zoals we al 5 jaar lang van onze gasten horen.

Cabiner Lauwersmeer

Mijn vriend en ik waren een nacht in Cabiner C1 Lauwersmeer. Voor het geld wat je betaald is het ons heel erg tegen gevallen.

Er kwam een dode geur uit de waterkoker. Toen we erin keken bleek de waterkoker beschimmeld… hierdoor hebben we geen thee kunnen zetten of eten kunnen koken. Verder was er niet goed schoongemaakt; vieze vloer en bestek.

Daarnaast wilden we samen gaan kanoën, echter klopt de route via googlemaps helaas niet (die op jullie site aangegeven staat om te kanoën). Het stuk is helemaal dichtgegroeid, met nog vele andere wegen. Na 1.5 uur zoeken hebben we het opgegeven. Jammer want we hadden erg veel zin om te kanoën. Wellicht goed als jullie de paden beter onderhouden.

Verder waren er ook echt heel veel muggen aanwezig in de cabin, ik heb het dan over ongeveer 30 muggen. Zelfs met backpacken in Zuid-Amerika en Azië hadden we dit nog niet meegemaakt. We hadden zelf deet meegenomen zoals jullie aangaven op de paklijst maar dit hielp helaas niet. Hierdoor hebben we amper geslapen.

We hebben al deze factoren aangekaart bij Cabiner, echter konden ze niets voor ons doen. Ik zou dit zeker niet aanraden!

10 september 2023

Geweldige cabiner Sallandse Heuvelrug

Geweldig genoten midden in Nationaal Park Sallandse Heuvelrug in de cabin! Locatie is zodanig gekozen dat er niemand zomaar langswandelt, dus hele bos voor ons tweeen.
Uiteraard niet gratis,maar geen hotel in deze prijsklasse biedt je deze locatie! Schattig houtkacheltje die t huisje rap opwarmt en het water binnen anderhalf uur tot 80 graden opwarmt, alles voorhanden, koffie thee allerlei specerijen etc.
Inventaris is basic maar voldoende, en dat roestig mesje ..is een molenmes, dat hoort die kleur te hebben.

Tip voor cabiner.com: regel 2 klap stoeltjes voor buiten.
Nu zaten we op de droge veranda prima op de grond, maar als t geregend heeft is dat wat minder fijn. Verder echt geweldig, absolute aanrader!

17 september 2023

Antwoord van cabiner.com

Hi Peter, dank voor de positieve review!

Cabiner.com; veel poeha, weinig wol

Cabiner.com heeft een prachtige website die heel wat belooft. In de praktijk blijkt dat mijn verblijf in een cabin betekende dat ik geconfronteerd werd met:
1. De info in het huisje geeft aan dat 1 x per week wordt schoongemaakt. Het huisje is elke dag van de week volgeboekt. Ik kwam op dinsdag aan en trof een bed aan met een hoeslaken erop wat smerig was en de plukken haar lagen her en der op de grond.
2. Er wordt 190 euro gevraagd voor 1 overnachting. Vergelijkbaar met een top hotel. In ruil daarvoor krijg je de ‘beleving’ van het zelf hout hakken, kachel stoken om warm water te maken, water oppompen, je eigen handdoeken, slaapzak en kussensloop meenemen en een cabin op een plek in het bos (in mijn geval) waar niemand mag komen maar er lopen gewoon wandelaars.
3. Wat je er ook bijkrijgt is een bestekla met een soeplepel, 3 lepels, 4 vorken en messen en een verroest aardappelschilmesje wat zo uit de vorige eeuw lijkt te komen. Daarnaast een spiegeltje aan een haakje aan de muur van de Action, een roestige en vieze percolator, een gietijzeren pan en ketel en een brandertje op gel, een aan de grond vastgeschroefde houten tafel waarvan het blad ondanks veel geboen van mijn kant bleef kleven met twee, eveneens aan de grond vastgemaakte houten banken. De ruimte tussen de vloer bevestiging van de banken en de tafel was veel te klein voor mijn voet met maatje 39 en ik moest dus iedere keer dat ik wilde gaan zitten mijn benen er tussendoor wurmen.
4. En om het af te maken hangt voor een gedeelte van de ramen een kreukelige zwarte vitrage met een gat erin en aan de bovenkant kapot getrokken.
5. Er zijn geen stoeltjes om even buiten te kunnen zitten. Dat moet je dus op de grond doen.
6. Je kunt pas douchen (in een ongelooflijk Spartaanse en sombere douchecel) als je het water dmv de hout kachel hebt verwarmd tot 70 graden. Dat was in mijn geval na 4 uur stoken nog steeds niet gelukt (kreeg het water niet warmer dan 40 graden), dus om half /0 savonds maar onder een koude douche gaan staan.
7. Conclusie; de ‘beleving’ die Cabiner aanbiedt wordt overal de hemel in geprezen maar ik snap werkelijk niet waarom. Het is een waanzinnig dure overnachting met een ‘beleving’ die je ook heel goed kan hebben op een manier die veel minder pretentieus en vooral ook veel goedkoper is.

1 augustus 2023

Antwoord van cabiner.com

Bedankt voor je reactie, we vinden het erg jammer dat je Cabiner ervaring niet aan je verwachtingen voldeed. We zouden graag met je in contact komen om je een overnachting aan te bieden zodat we je een nieuwe en betere ervaring kunnen bezorgen. Je kunt ons bereiken door ons te mailen en er bij te vermelden dat je via Trustpilot benadert bent door ons.

Reviews in alle talen tonen. (79 reviews)