We hebben de samenwerking als ontzettend prettig ervaren. Wij hebben een kerstcadeau en een nieuwjaarscadeau gegeven aan de medewerkers waar wij heel veel positieve reacties op hebben gekregen. Het wa... Toon meer
Heel fijn om de uitgebreide selectie terug te brengen naar cadeaus die bij ons bedrijf paste. Ons netwerk reageerde heel enthousiast en het is ontzettend leuk om de bedankjes achteraf te lezen. We zij... Toon meer
We werden, best last-minute van onze kant, heel goed en zonder druk geholpen. Werd goed meegedacht en een mooie campagne gemaakt, die helemaal "ons" was. Weinig effort van onze kant, maar heel mooi... Toon meer
Erg tevreden over ons kerstgeschenk voor het hele bedrijf via Cadeo. We hebben het gepersonaliseerd d.m.v. een kaartje in ons design die onze collega's in hun mail kregen. We hebben meer dan 100 bedan... Toon meer
Verras je klanten, werknemers en partners met impactvolle cadeaus. Cadeo is het alles-in-één platform voor het versturen van impactgedreven cadeaus. Het enige wat je nodig hebt van je ontvanger is een e-mailadres of telefoonnummer.
Herengracht 575, 1017 CD, Amsterdam, Nederland
- +31616008545
- support@cadeo.gift
- www.cadeo.nl
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Geweldig leuk bedrijf met bevlogen…
Geweldig leuk bedrijf met bevlogen personeel dat Cadeo met passie de markt op aan het brengen is. Ik vond het virtuele kaartje bij mijn Cadeo een leuk idee, alsmede dat ik een echt kado kreeg, dat ik toch nog kon ruilen voor iets anders. De rode die ik kreeg van kwam een kwaliteitshandelaar in Heemstede en was erg lekker!

Heel duidelijk makkelijk proces
Heel duidelijk makkelijk proces
En prima bezorging vanuit postnl

Antwoord van Cadeo
Gekregen als verjaardagscadeau cadeau…
Gekregen als verjaardagscadeau cadeau en weet je, het is toch zo gaaf om iets uit te zoeken wat je echt wilt. De keuze was ruim dus gekozen voor een unieke plant water gever, het is concept is zo leuk en voelde me weer helemaal een kind dat niet kon kiezen.

Goed werkend platform
Goed werkend platform - innovatief model!

Antwoord van Cadeo
Voor Moederdag onverwacht een heerlijk…
Voor Moederdag onverwacht een heerlijk cadeau gekregen. Na het accepteren van het cadeau nog dezelfde week binnen. Ik ga ervan genieten!

Antwoord van Cadeo
Binnen twee dagen een mooie fles ROSE
Binnen twee dagen een mooie fles ROSE. Organisch gemaakt en oog voor het milieu. Ook de verpakking was slim met een binnen- en buiten-doos van karton. Prima te recyclen dus en licht is gewicht.

Antwoord van Cadeo
Je eigen cadeo kunnen kiezen is wel heel erg leuk!
Ik kreeg een heel leuke cadeo aangeboden en besloot uit nieuwsgierigheid te kijken waar ik het voor kon ruilen. Het is toch wel heel erg leuk om je eigen cadeautje uit te kunnen kiezen.
Ik koos uiteindelijk voor een heerlijk presentje en dat is kwam vandaag keurig verpakt bij mij binnen per brievenbuspost! Top service!

Perfect concept
Perfect concept, mooie producten en heel snel na bevestiging van het cadeau werd het verstuurd! Zeker een aanrader voor de zakelijke markt!

Antwoord van Cadeo
Origineel en leuk concept met erg snelle bezorging!
Origineel en leuk concept met erg snelle bezorging!

Antwoord van Cadeo
Leuk concept en snelle service
Leuk concept en snelle service, zeker aan te raden!

Antwoord van Cadeo
Zeer gebruiksvriendelijk en breed assortiment
Zeer gebruiksvriendelijk en het is eenvoudig om een Cadeo te wisselen voor iets anders. Zeker een aanrader!

Antwoord van Cadeo
Als verrassing een cadeo van mijn man…
Als verrassing een cadeo van mijn man gehad, wat een leuk concept. Gelijk geaccepteerd en de levering was super snel. Leuke manier om snel een kadotje te geven, ga ik zeker vaker doen!

Werkte perfect
Ik wilde een kleinigheidje geven en probeerde het omdat het nieuw was en ik zelf niet de rompslomp van kopen en opsturen wilde hebben. Kwam snel aan en werd direct bedankt. Prima en makkelijk. Zag dat je niet eens een adres hoeft te hebben om te kunnen sturen...handig!

Tier-1 Product & Service
Super snelle levering, goede UX & UI die heel duidelijk was. Zou dit product recommenden voor vrienden.