Bedrijfsgegevens

1. Restaurant
  2. Afhaalservice

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Den første september 2009 åbnede Karina, Morten og Tina spisestedet Liva, vi er 3 personer med meget lang erfaring indenfor madlavning, vi sætter kvaliteten i råvarerne på maden meget højt,ikke fint, men som "vores" mor laver den.

2,0

1 ster

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

2026

2026
Ventetiden var for lang og virkelig en dårlig serviceoplevelse - tjenerne var uopmærksom og kom ikke hen og betjente os yderligere efter bestilling. Vi skulle selv bede om at få nye tallerkner og få ryddet bordet da sidste ret kom ind, hvilket bære præg af manglende uddannelse af de søde unge mennesker

18 april 2026

Ventede 1 time på dagens ret

Ventede 1 time på dagens ret. Kunder der kom ind efter os fik mad først og da den endelig kom var maden lunken.. Vi fik godt nok ekstra drikkevarer ub men gjorde ikke oplevelsen bedre. Kan ikke anbefales

12 april 2026

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse, verdens mindste wienerschnitzler, brasekartoflerne var stort set kun kogte kartofler, saucen smagte ikke af noget, og ventetid på over 1 time, kan bestemt ikke anbefales.
FT

4 april 2026

Træt og ugideligt personale

Man kan virkelig godt mærke at det nuværende team ikke gider mere fordi de snart lukker. Jeg har aldrig nogensinde oplevet så dårlig service og maden var bare en rigtig kedelig oplevelse. Håber den nye forpagter ansætter et nyt og engageret team, der forstår at almindelig venlig service betyder alt! Hvem skriver på et skilt at hvis man vil have tørret sit bord af, så tag en klud og tør det af selv”? Stedet har den dejligste udsigt så der er potentiale for at få etableret et fantastisk spisested!

6 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Stjerneskud med smørstegt brød og…

Stjerneskud med smørstegt brød og håndpillede rejer 😳😳…

Leder seriøst stadig efter de håndpillede rejer, ALDRIG har jeg set SÅÅÅ SMÅ rejer … - og smører på det virkelig tørre stykke toast brød, kan jeg seriøst slet ikke smage … måske det er margarine der er brugt, men så skriv det ….
Er virkelig skuffet - og slet ikke besøg nummer 2 værd … sorry…

23 juli 2025

Virkelig dårlig mad

Virkelig dårlig mad. Fik stegt flæsk ad libitum. Flæsken var hård og tør. Sovsen var skilt og tynd med meget store stykker persille i.
Dårlig service. Langsomme medarbejdere.
Fik drikkevarer utrolig sent.
Ingen børnestole.
Dårlig oplevelse

16 juli 2025

Fandt hår på kartoffel

Fandt hår på kartoffel. Ingen anden reaktion end “nå” da kvindelig personale gøres opmærksom på dette. Ikke et sted vi vil komme igen !!

28 mei 2025

Supergod mad

Supergod mad. Vi fik ribbensteg og drengene fik burger og pommesfriter. Alt var veltilberedt og meget velsmagende til rimelige priset

12 april 2025

Danmarks mindste isvaffel

Fik Danmarks mindste isvaffel til Danmarks dyreste pris.. klagede til café lagunen men intet svar, fuldstændig absurd at proppe en enkel kugle is ned i en isvaffel og tage over 30kr for det.. elendigt.. ikke et sted jeg sætter mine ben igen

24 april 2024
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

har 3 gange fået ribbens sandwich

har 3 gange fået ribbens sandwich, med bløde flæskesvær. 1. gang fik jeg nogle nye 2. gang bedte jeg på forhånd om at de skulle være sprøde, der blev valgt det stykke jeg skulle have inden de lavede den, men fik fra den bløde ende. sidste gang spurgte jeg og jeg kunne få nogle spørde svær, det kunne ikke lade sig gøre, det havde de ikke.... fik et desværre svar... venligt med et øv svar, for jeg kommer der så bare ikke mere, har ellers været et yndet udflugts sted. Bløde flæskessvær hører squ ikke til, ellers så kunne jeg jo bare handle de steder som smider dem i frityren.

19 augustus 2022

Dyrt men dårligt

Dyrt men dårligt! Fik burger der var skamstegt (hvilket man ikke kunne sige om bollen) fyldt med hakket salat fra 1980’erne…
Sjusket samlet uden kærlighed. Serveret med smørrebrødsbestik. Dårlig oplevelse.

17 april 2022
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Support local restaurant for a big let down!

Tried to support the local Lagunen restaurant during these covid times but it was a mistake. We ordered two burgers that arrived after an hour. The potato wedges were cold and under cooked. The burgers were cold and not very exciting. It all arrives in a pointless posh bag.
It cost us 60kr for delivery (which is very expensive and maybe is for the cost of the bag) for a journey 5 minutes away. Very disappointed!
We had a delivery from a restaurant in Hørsholm (15 mins away) the day before which cost 29kr, the food was hot and tasty!
It will be difficult to ordered from Lagunen again.

16 januari 2021

Super lækker mad

Super lækker mad, og hurtig servering.

Jeg har besøgt Lagunen flere gange, og har altid været super tilfreds med det venlige personale og den gode mad.

29 juli 2019

Besøgt stedet d

Besøgt stedet d. 12/6 2019 på vejen hjem fra et stævne. Vi var 6 personer, der havde glædet og til lækker mad, men - stor skuffelse. Det bedste ved stedet er udsigten, Desværre kan de ikke lave mad. Det er ellers det de skal leve af. Jeg skal blot nævne, at det var lykkedes, at total ødelægge bøffen til vores 2 pariserbøffer: tynde, branket, tørre og overstegt - man havde den dårlige smag i munden 2 timer efter. 1 fik tørstegt flæsk med persillesovs uden smag. 1 fik ribbensteg med blødt svær. 1 fik grydestegt kylling, der nærmede sig det rimelige (dagens ret). 1 fik burger med fritter - desværre under middel. Fraværende personale. Velbekomme - her kommer vi aldrig igen

14 juni 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækker mad, men tænk også på kattene

Hvis man ikke lige ved det, opdager man ikke at der er kommet nye ejere.
Ok, priser er steget lidt, men det gør de jo alle steder. Når man spiser, får man rigelig god mad for pengere. Men hvis du ikke kan spise op, så tænk på kattene. LAGUNEN er kendt for de søde vilde katte, der går udenfor (naturligvis). Jeg spiser altid op, da maden er ret lækker, så jeg tager en pose Whiskas med og går en tur omkring bygningen, så kommer kattene. Så mit råd er: Nyd et par timer på LAGUNEN, men tænk også på kattene.
Claus Emil Brandt
Grevevænget 3,
4912 Harpelunde
(manden med computeren eftermiddag 17. oktober)

18 oktober 2018

Vi var på Lagunen 14/7-18

Vi var på Lagunen 14/7-18
Jeg bestilte en stor portion. Den var ihvertfald ikke som på billedet nok nærmere halvdelen
Flæsket var tæskestegt og smuldret
Sauce smagte af ingenting, og der var ikke skyggen af persille i ihvertfald meget lidt
Kartoflerne lige så kedelige
Havde håbet på lidt mere Power efter der var kommet nye ejere og måske et nyt koncept
Det eneste der er sket af nye tiltag er at priserne er steget
Min hustru fik en dagens ret Boller i karry
Tallerknen var fyldt med vand og slet ikke smagt til
Igen smagsløst

21 juli 2018

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.